Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@kaleminsesi1905_01

Mehmet Fazıl ATEŞOĞLU


Merhaba ben M. Fazıl ATEŞOĞLU Türk özel kuvetler komutanlığından kıdemlı yüzbaşı canımdan çok sevdiğim ilk vatanım ikinci ailem. Efsane timin komutanıyım beş kişiyiz.


Rütbe sıralaması

Kıdemli yüzbaşı Mehmet Fazıl ATEŞOĞLU /Mardin (27)

Yüzbaşı Toprak Sancak /Hatay (28)

Üsteğmen Lina Yazgı Ateşoğlu/Mardin (24)

Kıdemli Teğmen Mert Demir/Sinop(29)

Teğmen Mete Güleç /Adana(25)


______Hikayemiz Başlasın___


Yerimden kımıldayamıyorum her yerden sıkıyorlar şerefsizler kahretsin pusuya düştük Toprak bağırmaya başladı"rokeeeet" kulaklarım cınlamaya başladı Lina bana bir şeyler diyor ama ben hâlâ bombanın etkisindeyim ve kulaklarım cınlamaya devam ediyor roket bana yakın düşmüş Lina bana doğru koşmaya başladı onu görüyorum ama tepki veremiyorum üstüme atladı beni biryere doğru çekmeye başladı ve bana birşeyler demeye devam ediyor ben mal mal Lina'nın yüzüne bakıyorum bana tokat atığında kendime geldim ama kulaklarım gidik "Lina seni duyamıyorum"dediğimde Lina'nın dudakları kapandı yüzümü bakmaya devam etti tam ağzımı actım sağıma baktı bende sağ tarafa döndüğümde Toprağı gördük hareket etmiyordu kahretsin Allah'ım sen büyüksün.


Lina Yazgı'dan devam 


Toprak komutanımız roket diye bağrınca patlama oldu Abim ortada öylece durmuş etrafa bakıyor "komutanım güvenli yere çekilin "diye bağırmaya başladım ama bana bakmaya devam ediyor. "Teğmenim koruma ateşi"

Mete ile mert "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM" abime doğru koşmaya başladım ve kayanın yanına çektim "abi kendine gel" ve benzerleri şeyler söylemeye başladım ama hâlâ bana bakmaya devam ediyor tokat attım kendine gelince bana "Lina seni duyamıyorum"dedi ama ben toprak yüzbaşıya baktığımda yerde yatıyor tepki vermiyordu abime geri döndügümde toprak komutana bakıyordu ama yanına gidemiyoruz her yerde sıkıyorlar şerefsizler abim ona doğru atıldığında tuttum bana bakıp "Lina bırak beni"dedi ama kulakları duymadığı için bir şey diyemedim kahretsin dudak okuma yeteneği abimde yoktu bende işaret dili ile konuşmaya başladım


M. Fazıl

Lina bana engel olunca sinirlendim askerime ulaşamıyorum ve ses duyamıyorum "Lina bırak beni " diye bağırdım ama birşey diyemedi kulaklarım duymadığı için işaret dili ile "Abi kendine geldin ama kulakların duymuyor lütfen bekle ben giderim "dedi ben "saçmalama Lina kafayımı yedin ben giderim" dedim tekrar işaret dili ile "sen burada bekle yüzbaşım yoksa seni mahfederim"dediğinde kaşlarımı çattım. Sadece timimde Lina bana öyle seslenirdi sırf kuzenim olduğu için değil kardeş gibi büyüdüğümüz için birşey diyemedim dönüşte ben ona sorarım.


Yazardan devam ke


Genç kadın abisene öyle diyince bir şey diyemedi oda biliyordu döndüğünde hesap soracağını eline tüfeği aldığında hareketsiz yatan adama doğru dikkatlice gitmeye başladı Mete ile Mert her kurşuna birer kele indirmeye devam ediyordu Fazıl ise Lina'nın bıraktığı yerde duruyordu ama hiç bir şey yapamıyordu bu da bunun canını sıkıyordu Lina Toprağın yanına ulaştığında onu hemen kayalıkların dibine çekti.


"Komutanım beni duyabiliyor musunuz?"dedi Toprağın bilinci yerinde değildi "kahretsin" dedi nabızını kontrol ettiğinde "çok şükür bizi bırakmadınız komutanım" dedi

"Mete karagahla iletişime geç destek lazım"diye bağırmaya başladı "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM" karagahla iletişime geçince konuşmaya başladı"efsane 5 tabur " "teğmenim iyimisiniz " "konutanım fazıl komutanımız ile Toprak komutanımızın yakınlarına roket düştü." "Nasılar teğmenim cevap ver." "Fazıl komutanımız iyi ama duyma güçü yok Toprak komutanımızda hareketsiz yatıyor Lina komutanımız başında galiba yaşıyor buraya destek lazım komutanım. " "Tamam aslanım dayanın." Albay kopuz korku içindeydi haber gelince bir nebze soğuk su serpilmişti devresi Albay korkusuz ile iletişime geçti "Oooo devrem hayırdır." "Hiç sorma devrem bizim efsane timi pusuya düştü." "Tam nerede olduklarının koordinatını atın devrem hemen kurt timini gönderiyorum." "Tamam devrem" korkusuza koordinat gelince hemen tim komutanı olan Azat Kurt ile iletişime geçti. "Hemen 3 dknız var helikopter alanına." dedi. "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM" Azat kurat döndü "İştima bitti beyler görev var hazırlanın 2dknız var helikopter alanına." "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM" kurt hazırda beklediler. Korkusuz"yüzbaşım koordinatlar siz helikopterde iken pilota geçecek ,efsane timi pusuya düşmüş tim komutanı olan Kıdemlı yüzbaşı Mehmet Fazıl gidin ve hiçbir şekilde yara almadan onları getirin. "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM " "yüzbaşım" "kurt helikopter bin" kurt timi helikoptere binince havalanmaya başladı Azat düşünmeye başladığında

Kesik "komutanım bir durummu var." "Var,efsane timi çok iyi bir tim ve Fazıl komutan seyesinde buradayım." "Nasıl yani komutanım."dedi geveze "uzun hikaye boşverin gidip kurtaralım efsaneyi." "EMREDERSİNİZ KOMUTANIM " pilot" komutanım koordinata 3km uzaklıktyız iniş emriniz." "İnin üsteğmenim." "Baş üstüne komutanım."


Efsaneden devamke yazar bakış açısıyla

Timin mermileri bitmek üzereydi destek yetişemese şimdi hapı yuttulardı. Mete"komutanım mermim bitti." Lina ne yapacağını düşünmeye başladı bir yandan abisi hâlâ düzelmedi bir yandan ateş etmeye devam ediyordu. "Mert sende durum ne." "Benimde şimdi bitti komutanım."

Lina bir mermiye bir kele indirmeye devam ederken Toprak komutan kendine gelmeye başladı. Lina"komutanım iyimisiniz." "Lina ben iyiyim durum ne." "Komutanım komutanımız duyma yeteneği yok oldu Mert ile Mete'nin mermileri bitti." "Fazıl nerede." "Şurada komutanım bize bakıyor." El işareti ile "komutanım ben iyiyim siz orada durun." "Tamam" dedi genç adam Toprak"Lina destek." "Çağırıldı komutanım." "Tamam dişi kurt."

Efsanede kalan mermilerde bitince teröristlerin başı Hamza ateş etmeyi kestirdi ve ağır adımlarla time doğru yürümeye başladı Lina ile göz göze gelince bağırarak "güzelleğe bak be bebek senin ne işin var burada." Bozuk türkçesiyle

M. Fazıl

Duymaya başladığımda şerefsizler bize doğru gelmeye başlıyordu."Efsane timi hepinizle gurur duyuyorum ve duymaya devam edeceğim." "Saolun komutanım." dedi adanalı Hamza iti Lina ile göz göze gelince söylediği şey ile kan beynine sıcradı. "Lan sikik kafalı senin belanı sikerim lan şerefsiz it oğlu." "Ah komutan bu güzeleğe yazık olacak varya onu altımda bec-" "senin ağzını sikerim lan it." Diyerek üstüne doğru yürüyordum tüm silahlar bana doğrutulunca Lina kolumdan tuttu kulağıma."saat 3 yönünde." Dediği an bana doğrutulan silahlara bakıyormuşum gibi etrafa baktığımda Azat ile göz göze geldim bende hamzaya dönerek"Ah be şerefsiz sik kafalı seni kendi ellerimle öldüreceğim." dediğimde Azat'a 'hamzayı bana bırak' mesajını iletiğimde tekrar ona baktımda kafa saladı ve ben Hamza'nın üstüne atlamamla Hamza hariç geri kalan şerefsizler leş oldu.


Defalarca yüzüne vurmaya devam ederken bir yandanda söyleniyordum. "Lan şerefsiz bi daha de sene hadi konuş sana yavşak yavşak." "Komutan bana bir şey yapamasın." "Sen önce Türkçe'yi doğru konuş ondan sonra bana kafa tut it." Azat'a doğru "bana silahını ver yüzbasım." "Buyurun komutanım." Şerefsiz "Ah be komutan bana bir şey yapamazsın." Diyerek kahka atmaya başladı ben sinsi bir sırıtışla Azat'a baktım oda anlamış olacak yaa" kurt hamza şerefsizini tanıyan varmı." Dediği an erkekliğine yakın yere ateş ettim. Acı bir çığlık atarak "Komutan gurun kurabanın olayım öldürme beni ne biliyorsam anlatacağım." "Cehennemde anlatırsın it." Dediğim anda kafasına sıktım Azat'a geri verdim beylik tabancasını.


"Komutanım iyimisiniz."dedi

"iyiyiz aslanım."dedim

Yazgı'ma baktığımda bana gülümsüyordu ona kızmamam için. Mete "komutanım Albay kopuz sizi istiyor." "Yüzbaşı Ateşoğlu " "taputcu durum nedir?" "Komutanım leş başı yok aralarında." "Anladım, siz de ne durum." "Biz iyiyiz komutanım.""Tamam Ateşoğlu helikopterden indiğiniz konuma gidiniz.""Baş üstüne komutanım." Azat'a doğru yürüyerek "uzun zaman oldu kurt nasılsın." "İyiyim komutanım siz.""Halimize çok şükür."Azat'ın timi anlamaz gözlerle bize bakıyorlardı, büyük ihtimal Azat'ın hikayesini bilmiyorlar.

Loading...
0%