Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@kalinka.kalinkovq

 

Selam :)

Wattpadte uzun süredir yazdığım kurgumu buraya da atıyorum. Bölümlerin %98 kısmı bitti gerekli etkileşim aldıkça bölüm atacağım.

Keyifli okumalar ♡

 

 

Bu gün vücumda bilmem kaçıncı dövmemi yapmak için güzel bir dövmeci arıyoruyorum internet üzerinden. Eski dövmecim maalesef ki kapatmıştı. Not ettiğim bir kaç dövmeci numaraları ve İnstagram sayfaları vardı. 5 dövmeci vardı. Diğer dördünü instagram yorumlarını görünce direkt eledim zaten, elde kalan tek dövmecinin numarasını kaydedip whatchappa girdim.

Melisa: Merhaba, ben bir dövme yaptırmak istiyorum da. Hangi gün gelebilirim iş yerinize? (18:34)

Telefonumu masanın üzerine bıraktım ve çizimime kaldığım yerden devam ettim. Çok ani bir fikirle aklıma, acaba neden kasığıma bir orkide dövmesi yatırmıyorum? Diye harika bir fikir gelince yaptığım çizimi yarıda bırakıp dövmeci araştırmaya başladım. Bulduğum dövmecinin instagram sayfasına baktığımda paylaştığı dövme fotoğrafları altına gelen yorumlar oldukça iyidi ve ona karar verdim. Sonra bir tık hesabında gezinmiş olabilirim tabi. Biraz ilgi çekici bir beydi vesselam.

Orkide dövmesi ise tamamen şuan çizdiğim resim yüzünden aklıma tünedi. Zira güzel çizmizştim ve dedim ki neden bu resim benim dövmem olmasın?

Telefonuma gelen bildirim sessi ile zaten bitmiş olan çizimime son defa bakıp telefonu elime aldım.

Dövmeci: Merhabalar. Öncelikle söylemem gerek ki bir hafta boyunca kapalıyız. Ancak pazartesi açacağız ve ozaman gelebilirsiniz. (18:43)

Melisa: Anlaşıldı ozaman. Yalnız merak ettiğim bir şey var.

Dövmeci: Tabi. Nedir?

Melisa: Kendi çizdiğim bir resimi bana dövme yapabilirmisiniz?

Dövmeci: Tabiki de hiç sorun değil. Çiziminizi görebilirmiyim lütfen?

Melisa: "fotoğoraf"

Melisa: Yapabilirsiniz değil mi?

Dövmeci: Tabiki de hiç sorun değil.

Melisa: Teşekür ederim. Ozaman pazartesi görüşmek üzere.

Dövmeci: Görüşürüz. :)

 

 

Loading...
0%