Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. Bölüm

@kalinka.kalinkovq

Sabah uyanır uyanmaz kahvaltı yapmak için mutfağa indim ve hayır, kahvaltıyı ben hazırlamadığım sürece hazırlanmaz, çünkü tek yaşıyorum. Tek yaşamayı ne kadar sevsemde tek kötü yanı kahvaltıyı benim hazırlamak zorunda kalmam ve ben eğer kahvaltı etmezsem gün içinde kesin bayılırım açlıktan. Hayır çok yoğun bir insan değilim sadece nedenini bilmediğim bir şekilde sadece kahvaltı ve akşam yemeği yerim onun dışında tek kahve içerim gün boyu. Biraz değişik bir insanım ve çevremden de bunu sık sık duyarım ve bu sadece bu konuda geçerli değil.

Mesela kim benden başka biri sırf hoşuna gidiyor diye iki farklı çorap giyiyor ki?

Yada motoruna dolar işareti çizer?

Buz dolabını açıp baktığımda pek iştah açıcı şeyler yoktu. Tabi bu garip olmayan insanlar için geçerli. Benim baktıkça midem daha da açıkıyordu çünkü. Brokolileri alıp güzelce yıkadım ve blenderin içine attım ve çalıştırdım. İşlem tamamlandığında ise brokoli suyumu alıp bir bardağa boşlattım. Ekmeklerimi de ekmek kızartma makinesine attım ve üzerine sürmek için avokadomu hazırlamaya başladım. Çok geçmeden kahvaltı hazırlayışım bitti ve yeme kısmına geldiğim için oldukça mutluydum.

Ben sakin sakin Kahvaltımı yaparken telefonuma bir bildirim düştü. Umursamadan yemeğe devam ettim, zira yemeğimle arama girmelerinden hoşlanmam. Bir boğa burcu olmak bunu gerektir.

Telefonuma çok geçmeden üst üst bildirimler gelmeye devam edince kaşlarım çatıldı. Elimde ki avokadolu tosta baktım.

"Bakalım kimmiş bu aramıza girmeye cüret eden insan oğlu." dedim. Evet bazen yemeğimle konuşuyordum. Ne var bunda?

Hala zır zır öten telefonumu elime aldım ve Whatchapp'a girdim.

Dövmeci: La Berat baksana bir şey diyeceğim!

Dövmrci: Kime diyorum Berat baksana mesaja!

Dövmeci: Lan sabahtan beri 50 defa çaldırdın be telefonu, uyuyoruz da açmıyoruz herhalde birader!

Dövmeci: Biraz insaf!

Dövmeci: Daha gözümü bile açamadım ben sabah sabah...

Dövmeci: Ne diye arıyorsun üst üste?

Dövmeci: Bekle! Bekle bir elimi yüzümü yıkayayım sikicem ecddadını senin!

Mesajlara şaşkınlıkla bakarken ağzım açık kaldı. Muhtemelen mesajları arkadaşına attığını sanıyor. Gözümü açmadım daha derken mecazen dememiş demek. Gözüm whatchapp profil fotoğorafına kayınca bir müddet oradada oyalandım. Havuzda, yarı çıllak, gözünde güneş gözlğü ve fazlasıyla hoş bir gülümsemeyle çekilmiş bir fotoğoraftı. Fotoğorafı büyütüp bakarken buldum kendimi. Belirgim karın kasları fotoğorafta bile fazlasıyla belli oluyordu.

Ben fotoğorafını incelerken üstten bir bildirim daha düştü.

Dövmeci: Hanım efendii çok özür dilerim. Sabah sabah arkadaşım telefonumu bitmek bilmez aramalarıyla meşgul edince uyku sersemi kime yazdığımı pek seçemedim. Umarım rahatsız etmemişimdir.

Attığı mesajı okuyunca istemsizce sırıttım.

Melisa: Sorun değil...

Melisa: bir mesaj yanıtladınız->Bekle! Bekle bir elimi yüzümü yıkayayım, sikicem ecddadını senin! Arkadaşınızın yerinde olmak isterdim ;)

 

 

Loading...
0%