Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@kalinka.kalinkovq

 

 

Keyifli okumalar ♥️

 

Karşımda ki manzaraya bakarken şaşkındım. Acaba gidip selam vermelimiydim. Saçmalama Melis! Ne diyeceğim sanki yanına gitsem. Ayrıca! Ne oluyoruz ya!? Ne bu tavırlar? Hemen kendime gelmeli ve hiç bir olmamış gibi, ki zaten de olmadı, sporuma devam etmeliyim.

Ona bakmamaya çalışarak koşu bandına bindim ve süreyi ve hızı ayarlayarak koşmaya başladım. Kulaklarıma da airpordsları takıp müzik açtım. Hala istemsizce ona kaçamak bakışlar atarken, tek dileğim farketmemesiydi. Gerçeği beni tanıyacağını zannetmiyorum o benim gibi fotoğorafımı incelememiştir. Hem onun kasları gerçekte daha mı iri ne? Evet, evet öyleler. Ayrıca esmer de. Esmerlere bayılırım. Bende bir esmer güzeli olduğum içindir o.

Bakışlarımla dikkatini çekmiş olmalıyım ki tam bana doğru dönecekken ben bakışlarımı çektim üzerinden.

Harika, şimdi bir de sapık oldum. Ayrıca ne diye bukadar baktıysam bende?

Bir kaç dakika sonra onunda soyunma odasına gittiğini görünce burada spor yapacağını anladım. Harika. Gerçekten harika. Daha önce hiç buraya gelmiyordu, görmüyorum yani. Ben yakın bir yıldır buradayım ve görmedim onu hiç. Aman canım, bana ne yani? Bana mı soracaktı sanki nerede spor yapacağını.

Soyunma odasından çıktığında yine gözüm ona kaydı istemsizce. Üzerini değiştirmişti. Gri, bol ve yarım kollu bir atlet, ve altında ise siyah şortu vardı. Kaslarıyla da oldukça dikat çekici bir beydi. Başını bana çevirdiğinde, bakışlarımı çekmediğim için bu sefer göz göze geldik. Şuan bir tek şu herkese farklı vibes veren şarkı eksik arka fonda. Ama onun yerine kulağımda Kargodan "Yıldızların altında" çalıyor, bence buda iş görür.

Bu anlamsız bakışmayı daha fazla sürdürmemek adına bakışlarını çeken taraf ben oldum.

Tam karşımdan geçerken bakışları hala bendeydi ve hafif çatık kaşla bakıyordu. Hafif bir baş selamı verdiğimde kaşları düzeldi ve oda aynısını yaptı. Harika. Şuan ooo, tertip ne haber ya? demediğimiz kaldı resmen.

Tanıdı mı acaba? O yüzden mi öyle bakıyordu?

Sanmam.

Yakın bir saatir spor yapıyordum ve bu süreçte sürekli dövmeciye kaçamak bakışlar atıyordum. Bir kaçında farkettmiş olabilir tabi. Fazla üzerinde durmadım bu konunun. Bakışlarımı da oldukça dikat çekici olduğuna yoruyorum zaten eminim alışıktır sürekli bir kızın bakışları üzerine olmasının.

En sonda artık sıkıldığım ve yorulduğum için eve gitmeye karar verdim. Soyunma odasına giderek yanıma aldığım yedek kıyafetleri ve şampuanımla saç kremlerimi alıp duşa girdim. Ter kokmayı sevmem, hem imkanım varken neden almayayım değil mi? Soğuk suyla güzel bir duş aldıktan sonra kıyafetlerimi de üzerime geçirdim.

Yanıma aldığım havluyla da saçımın ıslaklığını biraz alıp, parfüm sıktım. Dolaptan kaskımı aldım soyunma odasından tam çıkıyordum ki karşımda duran bendenle iki adım gerilemek zorunda kaldım.

Dövmeci bana hafif çatık kaşlarla bakarken bu sefer bende kaşlarımı çattım.

"Bir sorun mu var?" dedim en sonda aramızda ki rahatsız edici sessizliği bozmak için.

"Sizi bir yerden tanıyormuyum acaba?

Sorusuna karşılık sessiz kalınca o bir adım daha yaklaştı.

"İlk gördüğümde emi olamadım, ama şimdi eminim. Sanırım dövme için bana yazan sizsiniz."

Neden yaptığımı anlamadığım bir şekilde;

"Demek sizde o yüzden bana tanıdık geldiniz." dedim resmen Flash tv oyunculuğuyla. "Tesadüf." dedim umursamaz bir tavırla. "Neyse, gitmem gerek izin verirmisiniz?" Elimde ki kaska bakarak, "Dışarında gördüğüm motor sizindi demek." dedi ve geçmem için kenara çekildi.

 

"Öyle." dedim "Ozaman pazartesi görüşmek üzere." dedim ve bir şey demesine müsade etmeden çıktım.

Bebeğimi garajda ki yerine parkettikten sonra adınlarımı direkt mutfağa yönlendirdim. Kendime kahve azırlamak için malzemeleri tezgaha çıkardım. O sırada da telefonuma bir bildirim geldi. Kahveyi makineye attıktan sonra telefonumu açtım.

Zehrammm❤️‍🔥: Bu akşam seni biriyle tanıştırmak istiyorum bebeğim, hazırlan bara gideceğiz.

Kızım🫶🏻: Kiminle?

Zehrammm❤️‍🔥: Hani sana bahsettiğim çocuk vardı ya Berat sanırım biz onunla sevgili olduk... 👉👈

Kızım🫶🏻: Sanırmısın?

Zehrammm❤️‍🔥: Mhm... Sanırım. Ya işte flörtlikten çıktık artık baya sevgiliyiz, ne biliyim sevgilim işte ya olmuşuz biz. Arkadaşınla tanıştırmak istiyor beni. Bende dedim ki ozaman bende arkadaşımı çağırayım, olur dedi.

Zehrammm❤️‍🔥: Geliyorsun değil mi? 🥹

Kızım🫶🏻: Tamam. Konumu at sen bana ben direkt oraya geleyim.

Kızım🫶🏻: Saat kaçta orada olmam gerek?

Zehrammm❤️‍🔥: Saat 20:00 yada 20:30 gibi orada ol.

Zehrammm❤️‍🔥: konum.

Kızım🫶🏻: Tamam görüşürüz :*)

Telefonumu bırakıp hazır olan kahvemi fincana döküp masanın üzerine bıraktım. Gidip odamdan bilgisayarımı aldım. Magazin hesabım var ve sürekli paylaşımlar yapıyorum. Bu aralar ise gündemde olan Polat ailesiyle paylaşımlar yapıyordum sürekli.

 

Magazincilikbenimisim:

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak

 

Anadolu Adliyesine sevk edildi. 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

566: Çocuklara yazık ya.

 

554: Enerciiiii

 

087: Ya saçmalama engiiiiin

 

646: Zaten okadar para havadan düşmezdi.

 

565: Paralar ne oldu peki?

Bilgisayarımı kapatıp saate baktım buluşmaya daha iki saat vardı. Bu yüzden salona gecip film izlemeye karar verdim. Daha önce izlediğim bir film gözüme ilişince onu izlemeye karar verdim. Filmin ismi Midnight Sun. Konusunu çok beğeniyorum.

Filmin yarısına geldiĝimde neredeyse uyuyacaktım. Spordan geldiğim için zaten yorgundum ve şimdi yarım saatir harketsiz kalınca mayışmıştım. Uyuyacağımı anladığımda telefonumun alarmını saat 20:00 kurdum ve koltukta iyice yayıldım.

Alarmımın ötmesiyle gözlerimi actım ve ilk bir kaç dakika hayatı sorguladım. Sonra aklıma buluşma gelince yerimden kalktım ve hızlı bir duş için banyoya gittim. Duştan çıkınca hazırlanmaya başladım. Dolabımın elbiselerin bulunduğu katı açtım biraz bakındım. Gözüme kırmızı saten, dizlerimin biraz üstünde biten elbisem ilişince dudaklarım memnuniyetle kıvrıldı.

Saate baktığimda çokta fazla vaktim olmadığını farkettim. Makyaj için aynain karşında oturduğumda kahve tonları bir makyaj yaptım, ama dudaklarıma kırmızı ruj sürdüm elbiseyle uyumlu olması için. Siyah uzun topuklularımıda ayağıma geçirdiğimde hazırdım. Üzerime deri bir ceket ve çantamı aldım, adımlarımı garaja doğru attım ve bebeğimin yanına vardım.

Kaskımı kafama geçirdim Zehranın bana attığı konuma bastım ve telefonumu önüme sabitledim. Motorumu çalıştırdım ve mekana doğru sürmeye başladım.

Ben yolda sakin sakin giderken yanımda bir motor daha belirdi. Aldırmadım ilk başta ama motor bana daha çok yaklaşınca ona bakmak zorunda kaldım. Oda bana bakınca kaskın önünde ki vizöru açtı ve bana baktı.

"Yarışmak istermisin?" diye sordu. Ama beni asıl şaşırtan sesiydi. Bu oydu. Dövmeci.

 

 

Loading...
0%