Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Ne var ne yok

@kambersizyazar

Ruhunu sevdiğim kadın olmanı istedim. Ruhuma şehadet okumanı değil... (Kambersizyazar)

Bu söz ne güzel anlattı. Murat ve Melek'in dillere destan yerine, sakız olacak aşkını...

Kah güldüren, kah ağlatan, kah aksiyona çelme takan aynı hikayenin içinde iki sezonluk hikaye istiyorsanız buyrun kapım size açıktır. Hemde sonuna kadar...

Gerçek bir kitap olmadığından noktalama işaretleri, yazım hataları olmasını unutmayalım.

Romantik, komedi, dram...

_____________

"Argo kelimeler kullanmak bir sekreterin görevleri arasında değil. O kadınların, benim üç adım yanıma yaklaşmasını istemiyorum. Küfür etmekten vazgeç ve aileme artık sövme Melek hanım!" diyerek olduğu yerde tehditkar bir duruşla yakasını düzeltti.

"Umurumda değil anladınız mı?" Melek kollarını önünde bağlayıp tek kaşını havaya kaldırdı. Bu adamın önünde sağlam durması gerekiyordu. Yoksa anında kapının önüne koyardı. Eline gelen bütün fırsatlarda, kendisini küçük gören patronuna içinden küfür edip, konuşmaya devam etti.

"Etrafınızda ki kadınları sizden uzağa göndermenin başka bir yolu yok. Varsa bütün kapılar size açık." Başını dikleştirdi.

"Ve, sizin ailenize küfür etmedim. Yedi ceddinize selam söylemek küfür sayılmaz." Eliyle ağzını tutup kıkırdadı.

"Onlar da yattığı yerden, Aleykümselam der olur biter."

_______

 

Çok zor bir durum olmadığı sürece her gün yeni bölüm yayınlanacak bazen ise iki bölüm lütfen destek olun.

Ceketimi önüme alıp içtenlikli söylüyorum. İlk dört veya minimum beş bölüm sıkıcı olduğu gerçeği var. İlk bölümden vurucu bir sahne koymak aklıma gelmedi mi? Tabii ki geldi, ama giriş bölümü olmadan direk gelişmeye geçip, Melek karakterinin yaşadığı zorluklara değinmeden komedi veya romantik sahne olması yanlış geldi. Merak etmeyin...Okudukça eğlenceli, romantik, komedi, duygusal bir hikaye karşınıza çıkacak. Bana güvenin :) önce okuma listenize ve kütüphanenize ekleyerek... Benim yazma şevkim için zor olmayacaksa yorum ve beğeni yaparak yanımda olun. En önemlisi sabırla okuyarak hikayeye inanın.

Kendinize iyi bakın.

Loading...
0%