Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2 Bölüm: kirazlım

@kar_delen

Yolda telefonumla oynarken arda bir anda firen yaptı .söföre baktım "Ne oldu birden firene bastın"dedim önümuzdeki aradaya carmıştık Adana insanların hemen öfkeli insanlardır şöför aradana indi öndeki sürücüde indi sinirli görünüyordu ."bikatli sürüne aptal herif"dedi bizim şöföde hedetledi"sürüyorum kardeşim sanamı sorcaz "dedi kalga biraz daha büyümeden durdumam gerekiyordu.

 

Aradan indim ciddi bir yüz ifadesiyle "beyler sakinleşir misiniz bunu için kalga çıkarmaya deymez"dedim ikisini bakışı üzelime topladı "şöför Ferhat abi biz vurduk onu için ilk biz özür dilemek bize düşüyor "dedim şoförü ismi Ferhat yolda biraz sohbet etmiştik bana baktı benim ciddi yüzümü görünce bediklerimi yaptı"özür dilerim benim sucumdu "dedi Ferhat abi tutanak tutarken yaptığımız aradanın camı açıldı yanımızdaki sürücü heme oraya yürüdü .

Arada bir başkasıda vardı ,adana gerçekten çok sıcaktı çocuktan aldığım yerpaze işime yaramıştı birazda olsa serinleten bir şey di . Ferhat abi bütün herşeyi bitirmişti hayla içerdeki adamla konuşan adama baktım Ferhat abinin elideki tutanakları aldım ve onlara doğru yürüdüm "beyfendi tutanaklar"dedim adam bana döndü elimdeki tutanakları aldı .

Birinin beni izliyormuş gidi hissediyordum tepkimi bozmadan "tekrardan özür dilerim s neden ve içerdeki kişide "dedim ve bizim ardaya doğru yürüdüm önümüzdeki arada çoktan gözden kaybolmuştu Ferhat abi arabaki hasarlara baktı "Of!"dedi yanına gittim "abi sen bunları düşünme den sana zararın neyse öderim "dedim ban baktı "Gizem hanım zaten çokça yardım ettiniz buna gerek yok"dedi .

"Saçmalama sen nasıl ödiyecen hem ben ödücem seni sıkıntıya sokmak istiyorum" dedim red edecekti "borcunu beni gezdirek ödersin anlaştıkmı"dedim Evet dergidi kafasını saladı beni eve bıraktı kedisi aradayı değiştirmeye gitti bende üzerime değiştirdim . Aldığım ev güzeldi iki katlı villa ne çok büyük bede küçüktü içi gösterişliydi çantamı herşeyi aldım . Beni Adana'da güzelce gezdirdi ikindin olmuştu aklıma adimim düğünü geldi adanaki bütün düğünlerde bir sürü altın takarlar dı gözüme güzel görünen bir kuyumcuya girdim içeride çok güzel altın bilezikler vardı 1tane altın kolye altınla hiç birşey bilmediğimden gözüme güzel ve gramına bakarak alıyordu.

Aldığım altınları düğün günü yapılacak yere geleceklerdir işim ditiginde Ferhat abi beni eve bıraktı eve girdim üzerime geceliklerimi açımdan ölmek üzereydim bolada doğru yürüdüm .

Doladın kapağını açtım içi bomboştu üzerimi değiştirecek hağlim yoktu ayağım terlikerimi geçirdim yakınlarda market vardı oraya doğru yürüdüm biraz fazla sessizdi sokaklar heme markete girdim . Sepeti aldım bir sürü abur cubur aldım heme yiyecek ve içecek aldım şarap vardı gözüme en sevdiğim kızımızı şarap takıldı tam alacaktım biri benden önce davrandı.

"Onu ben alçaktım "dedim abama sinili bir bakış atım adam bana sırıtıyordu iyice sinirlendim"ama ben aldım kirazlı "dedi beni daha çok sinir lendimeye çalışıyordu sinirle arkama dönüp başka reonlara yürüdüm sakinleştirmeye çalıştım kendimi ben ne alıyorsan abamda alıyordu "beni sinir etmeyemi çalışıyorsunuz arkamda dolaşmayı dırakı güzellik uyarıyorum sizi"dedim "sen nasıl istersen kirazlım"dedi "ben kirazlı değilim"dedim ve kasaya doğru gittim eşyaları aldım hava karmıştı hızlı adımlarla eve yürüyordum.

Tamam eve yetişmeye az kalmıştı ve arkamdan bir el omzuma dokundu korkuyla çığlık atcaktimki eliyle ağzımı kapatı dibimime kadar geldi nefesi kulaklarımda hisetim "sakin ol kirazlım benim korma "dedi elini ağzımdan çekti arkama döndüm yüzüne okalı bir tokat atım sinirlencek diye demledim ama dudakları kırıldı" seni elinden tokat yemekte varmış" dedi birden neden vurdum anlayamadım korudandı"özür dilerim ani refleks "dedim ve yere düşen poşetleri aldım eve hızlıca girdim . Kaldim çok hızlı arıyordu korkudan atıyordu bence mutfağa gittim bir bardak su doldurup ictim.

Odama girdim ışığı açtım bayoma girdim cilt bakımlarını yaptım ,dişlerimi fırçalarken üzerime bişmacunu döküldüğünü gördüm hemen buliz alarak kirli olanı çıkardım yeni bir buliz araken bir ıslık sesi geldi pencereyi açık unutmuştum .kendime küfürler ederek bepcere yaklaştım gene o adamı "kirazlım perdenin kapatmayın unutmuşsun ama neyse bende başka kimseyok "dedi iyice yüzüm kızardı "sapık herif "dedim perdeyi çektim . Üzerlime bulüzüm giydim , yatağa geçtim.

Loading...
0%