Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3 Bölüm: düğün günü

@kar_delen

Buda erkek karakterimiz Alper Polat 😊✨

 

 

 

Sabah erkenden katım üzerimi giyindim. Bugün abimin düğünü vardı ben solona gizlice girecektim girmem kolay olacaktı beni kimse tanımıyordu abilerim hariç akşama çok vardı kendime güzel bir yemek hazırladım .

Adama geçtim kapıyı kapatım biri camıma birşey fırlattı hemen pencereyi açtım gene o bende ne istiyorudu "günaydın kirazım "dedi benim adım kiraz değildi "benim adım kiraz değil, ismimle hitabet"dedim.

"Ama ismini bilmiyorum kirazım "dedim sakince nefes aldım"ismim Gizem, hem bana neden kiraz diyorsun "dedim"benim en sevdiğim meyve ismini bilmediğim için ,bende Alper Polat "dedi gülümseyerek baktım" tanıştığımıza memnun oldum Alper"dedim.

Gine kaldım atışları atmıştı

Aşık oldun gizem hayırlı olsun !

Saçmalama ben aşık olmadım!

Hayır oldun!

Tamam şimdi yapma gereken işlerim var sonra kalga ederiz iç sesim.


​​"Gizem iyimisin balıp gittin"dedi kafamı ona çevirdim "iyiyim ,seninle sonra konuşuruz beni yapmam gereken işlerim var "dedim pencereyi kapatım kalın perdeyide çektim. 14:59 saat geçiyordu hemen eşyaları aldım şöför Ferhat abi kapıda beni bekliyordu.

Düğün salonun ile birleşik bir oter vardı burada gelin damat için odalar vardı ben en güzel ve büyük bir oda almıştım benim işim beli olmaz fazla içerim eve dönemem onu için almıştım otelin önünde durduk heme içeriye girdim ve işlemleri yaptım eşyaları verdim odama götürüldü bede odama çıkarken kafamda şapka birde gözlük vadı .

Adaya kimseye yakalanmadan çıkmıştım hazırlandım ve makyajı ve saçımı taptım . odamın balkonu düğün salonuna bakıyordu Bir sürü insan vardır bütün arkadaşlarım buradaydı.

Zamanın nasıl geçtiğini anladım düğün salonudan sesler gelmeye başlamıştı beni gitme sıram gelmişti .

Ben neden bazı şeyleri söylemiyorum.eldisem gözlerimle aynırekti mavi gözlerimi çok güzel ortaya çıkartıyordu.

Odamdan çıktım asansöre bindim aşağı kata indim salanun kapısına geldim . Iraz tedirgin hissediyordum .'ben o kadar yol geldi hadi' .diyerek kendimime kızıyordum içeriye girdim abim tam karşımdaydı beni görünce.

"Gizem sen ne zaman geldin güzel kardeşim"dedi biraz telaşlı görünüyordu sanki beklediği başka biri varmış gibi "Ben senin için geleyim sen bir sarilma bile vermiyorsun"dedim üzgün bir tavır yaptım oda dayanamayıp sarıldı "hadi burda durma gelini yanına gidip yardım et "dedi "tamam"dedim.

Yengem beni görünce "Gizem sen ne zaman geldin enson işlerin olduğu söylemiştin"dedi"ben sürpriz yapmak istemiştim ama abim biraz tedirgin gidi neden "dedim "banada söyledi aman gel "dedi beni dan cıların yanına getirdi"girişe dasla başlıyoruz sende bize katıl "dedi"ben nasıl yapılır onu bile bilmiyorum yenge ben du işe girişmeyim."

"Hadi bak göstecekler sana çok zahmetli bir şey değil."dedi kızların gösterdikleri dans çok zor değildi tam itiraz etmeden "küserim gizem hadi bak hiç konuşmam seninle "dedi kafamı tamam der gibi salladım biraz denedikten sonra güzel hisediriyordu ve herkes salana gireceğim kapıda bekliyorduk.

Kapı açıldı önde olanlar zararif yürüyüş yaparak gidiyordu , sıra biz geldiğinde sakinletidim kendimi bizde birkaç şey yaptık ben gelini yanına geldin onunla yanyana gidik içeriye fazla heyecanlı görünüyordu.

Bende ikinci adimi armaya başladım ama bulamadım abim yanına gittim abim bana baktı "neden söyledi bize geleceğini"dadi "sürpriz yapmak istemiştim okadar"dedim bana baktı tamam diğen gözlerle baktı "abi düğün hediyesini eve gönderdim " bana baktı "sen nerde kalıyorsu gizem "dedi "kendime ev aldım orda oturuyorum"dedim anları yanından ayrıldım bütün akrabalar ile selamlaştık.

Bir kadı "bekar mısın güzel kız benimede bir oğlum var istersen tanıştırayım"dedi "teyze benim sevdiğim var onun için kadul edemem "dedim ve düğün en sevdiğim anı çiçek atmak bütün gençler oraya gitmişti bende oraya gittim ama bende o yakalayacak şans yoktu geli bizi sasirtıyordu ben yengemi yanıyorsam ilte değil ikincisinde atardı.

Tamda düşündüğümü yaptı ama elinden kayınca en baştaki kızlardan birine gelmişti .dedimya bende şans yok diye yüzüm düşmüştü .biraz fazla içmiştim otel odama gitmek için dengemi korumaya çalıştım görevli bir tanesi "hanım efendi yardım edeyimi"dedi daha birşey söylemeden arkamdan bir ses duydum "sakın sevgilime dokunma "dedi araya doğru baktım Alper'di anun durda ne işi vardı .

Yanıma geldi ve beni kucağına aldı "hadi eve gidelim"dedi ona baktım en güzel gülümseyerek olur "dedim beni aradaya kadar taşıdı arabada biraz uyumuştum gözlerimi almamıştım. Eve girdim beni yukarı taşırken gözlerimi açtım dudağına Güzel bir öpücük kondurdum "çok yakışıklısın seni her gördüğümde kalbim deli gibi hızlanıyor her gözlerimi kapatıgimda senin güzel yüzü geliyor aklıma"dedim.

Gözlerimi açtığımda başım ağrıyor bilmediğim bir odaydım bir el karnımı sıkıca sarmıştı.

 

 

 

 

Merhaba ilk yazıyorum beyenirsini ❤️❤️

Oylamıyı unutmayın, takip edin ve yorumlarınızı görmek istemiyorum 💖✨✨

Görüşürüz güzellikler 😘✨✨

​​​​​​

 

 

 

 

Loading...
0%