Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4Bölüm:

@kar_delen

İlk defa bukadar rahat uyumuştum . gözlerim araladım bura biraz yardımcı bir yere denziyordu gözlerimi iyice açtım bura ne oteldeki odam nede evimdi.

Hemen yatak çıktım elimi ve yüzümü yıkadım olduğum evin aşağı katına indim masanın yemeklerle dolu olduğunu gördüm karnım aç olduğumdan azıma bir tane salata atım.

Tam arkama döndüm önümde Alper gördüm ğazımdaki salata boğazımda durdu böksürmeye başladım.

"İyimisin "dedi bana bir bardak su uzatı.suyu içtim "salak herif sessizce taklaşılırmı, ölüyordum"dedim bana gene sırıtarak baktı "hem denim burada ne işim var enson düğündeydim"dedim

"Hatırlamıyormusun seni evime getirdim "dedi "hem o kadar neden içtin "dedi"canım istedi hem sanane istediğimi içerim "dedim "sen bilirsin birdaki uymadığın vama ben ne yaptım dersin "dedi "nedenmiş o "dedi

"Hadi kavatıyı beklemeyelim "dedi ...

Evde oturken bugün mezara gideceğim aklıma geldi uzun zamandır annnem ve babamın mezarına gitmiyorum .

Hazırladım sim siyah giyindim bir tanede eşarp almıştım .şöför Ferhat abi mezara götürmüştü mezara elimdeki çiçekleri diktim annem kızımızı lale severdi bende onları ektim babam gül ekmiştim cüzden duları okudum sonra düsüncelere daldım.

18 yıl önce

"Abi anne baba bezama gelecekler hava iyice kardı " dedim bana baktı oda karkuyodu "gelirle birazdan güzelim hadi sen Murat abinle yat bugün " dedi kafamı salladım murat abimim odasına çıktım kapısını çaldım içeri girdim herzamki gidi ders çalıyordu "abi annem ve babam geldi Ali abim senin yanında kalmamı söyledi"dedim bana baktı.

"Bende yatacaktım gel ,masal okuyamı prenses "dedi kafamı salladım beni beri güzel satmıştı masalı okurken uykuya dalmıştım.

Benim iki abim var en büyük abi Ali abimdi bende 6'tı yaş büyük ikinci abim murat abim benden 3 yaş büyük.

Sabah kaçtığında murat abim yoktu evde virsü ses vardı . Aşağı indim nenem ağlıyordu bir sürü akrada vardı murat abim kormuş ve gizlice göz yaşları akıtıyordu Ali abim hüzün tülü bir şekilde nenemin yanındaydı.

"Abi ne oldu"dedim beni görünce

Yanıma gedi "yok birşey güzelim gel hadi odana gidelim "dedi

Aradan haftalar geçti nenem bize bakıyordu bende inatla annem gili soruyodum .

Ananem beni hep azarladı bir gün ,eşya kırdım bana kızdı "ben annemimi istiyorum"dedim ananem iyice sinirlendi "annen ve baba öldü geri gelmiyeceklre anla "dedi bunu benden saklamış lardı

Oğünün akşamı ananem dedemle konuştu ve beni yur dışına yatılı okula gönderdi.

....

Günümüz

Zamanın nasıl geçtiğini anladım ikindin olmuştu murat abim beni arıyordu açtım .

"Benim prenses gelmiş haderim yok "

"Düğün de seni görmek isterdim ama yoktun abi "dedim

"Nerdesin ?"

"Anne ve babamı mezarına gelmiştim şimdi geri dönüyorum eve "

"Akşama hazırlan yemeğe gidelim sora başka yerlere gideriz "dedi

"Tamam olur almaya gelirsin "dedim

"Tama prenses"dedi kapatı eve gittim ne giysem diye düşündüm güzel bir eldise giydim saçlarımı yaptım ve aşağı indim abim gelmişti aradaya bindim yolda hiç konuşmadık.

Madaya oturduk yemekleri sipariş verdik konuşmaya başladık havadan sudan konuştuk . "Ne.zama döneceksi Gizem "dedi "bilmiyorum biraz daha kalmayı düşünüyorum , buranın havası güzle geliyor"dedim gülümsedi elimi sıkıca tutu "bak unutma bir sıkıntın olduğu zaman bana söylemeyi unutma "dedi tamam diyeceke biri bize doğru geldi abim otarafa doğru baktı bede baktım .

Alper burda ne işi vardı "bırak lan kızı elini "dedi abim "bırakmasan ne olur hem sen kimsinde senden emir alcam"dedi

"Benim Alper Polat bu isim sana tanıdık gelmiştir . Şimdi sevgilimin ellerini dokunmayı bırak "dedi abim bir bana baktı birde Alpere "benim bundan neden haderim yok Gizem "dedi ne diyeceğim diye düşündüm Alper kolumdan tutup kucağına aldı bir şey bile söyleyemedim.

Aradaya bindirdi çalıştırdı birşey söylemeden oturuyordu şimdi ben abime ne diyecektim ." Benden başkasını elini eline dediğini görürsem busefer işler kötü biter"dedi ona baktım.

"O senin başkası benim abim gerizekalı."

Bana baktı sinirli hâlinden eser kalmamıştı "sen Murat Kaya'nın kardeşi misini" dedi evet diye kafamı salladım

"Hem ben seni sevgilin değilim ..."dedim bana baktı"bundan sonra sen benimsin güzelim "dedi "ben belki istemiyorum "dedim ama çok istiyordum ama beli etmeliydim."istiyorusunda beli etmemeye çalışıyorsun bedi "dedi evin önüne gelmiştik ben eve gitmiştii üzerimi değiştirdim makyajı çıkardım, yüzüme bakımları yaptım .

Pencerede beni izleyen alperele konuştuk havadan sudan sorna telefon numaramı istedi bende verdim.

Sabah uyandım duşa girdim çıktım bütün gün öylece oturmuştum. Akşam olmuştu tefonumu bula madım iraz buş almak için banyoya girdim.

 

 

 

Bölümü beyen miş sinizdir . Oy vermeyi unutmayın 💖💖✨✨

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%