Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5 Bölüm

@kar_delen

 

Duştan çıktım üzelirmi giydim tefonumu elime aldım şarj bitmişti şarja taktım tefonu açtım Alperi aradığını gördüm . defalarca aramıştı birden kapı sesi duydu alacaklı gidi çalıyordu hemen aşağıya indim kapıyı açtım Alper kaşları çatık bir şekilde bana bakıyordu "neden telefonuna ulaşılamıyor "dedi "şarjım biti şarja koydum sora duşa girdim."

 

Sakince nefes verdi " dışarda kaldın gelsene "dedim bana baktı bir güzel süzdü , içeri girdi "ne içersin Alper "dedim bana baktı "sade soda versen yeter "dedi mutfağa gittim sade soda aldım açtım içeriye girdim ve Alpere verdim bir dikişte bitirdi karşıya oturmak için harekete geçtim elimi kavradı ve kendisine çekti üzerinde oturuyordum"bir daha aradığımda açmamazlık yapma beni çileden çıkartıyorsun "dedi bende onayladım .

 

Anlıma bir öpücük kondurdu ve bıraktı elimi ,ben o sırada kalp kırmızı geçirmek üzereydim hemen üzerinde kaltım. Kapıyı kapatıp odama gittim pencereyi herşeyi açtım hayır .

 

Ben Gizem yorgun veya sitres yapınca bayılmalar olurdu bunu için dikkatli olurdum ama bugün ilk defa ne sitrese nede yoğundum buseki nedeni bilmiyordum.

 

​​​​​​gözlrimi bir odada açtım gene aynı oda burası Alperi odasıydı hemen olduğum yerden kaltım. Karnımda bir daskı hisetim alper ahtopot gidi sarmıştı . okadar güzel uyuyoduki uyandıran aldım elerim saçlarına giti okadar yumuşaktıki elerimden kayıp gidiyorlardı.

 

Gözlerini açan Alper bana baktı hemde dineldi "iyimisin biyeri ağrıyormu"dedi gülümseyerek "ben gayet iyiyim ,hem ben en son odaydım "dedim

 

 

 

 

 

 

 

Yeni bölüm yakında ,ilk kitabım benim inşallah beğenmiş sinizdir.

 

Oy vermeyi unutmayı yorum larınızıda bekliyorum 😊😊✨✨✨✨​​​

 

Loading...
0%