Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1.BÖLÜM

@karanlik_kiz44

Herkese merhabalar yeni bir kurguyla karşınızdayım. Bu kurgumuz bol aksiyonlu ve gizemli olacak şimdiden hepimize hayırlı olsun✨

 

Bölümleri değerlendirmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız :) seviliyorsunuzzzz🫶

 

Gizli Mektup

02/03/2020

Mavi antremandan yorgun bir şekilde eve gelmişti. Anne ve babası davete gitmişlerdi ev de tek kendisi vardı.Yorgun olduğu için hemen odasına çıktı sırt çantasından telefonunu yatağın üzerine attı çantasınıda kapının yanına koydu kendisini yatağın üstüne yüz üstü attı “Ahh ne yorulmuşum bugün bee”dedi. Gözlerini kapatıp derin bir uykuya daldı.

 

Saat 02.04’tü telefonun ışığı yanıp sönüyordu Mavi irkilip kalktı.”Bu saate hangi ruh hastası beni rahatsız ediyor acaba ? bırakında uyuyayım ya” kendi kendine söylenerek yatakta doğruluk yanındaki telefonu aldı Arda ‘dan mesaj gelmişti. “ Mavi acil bakman gereken bir cinayet” yazıyordu tabi bir de video vardı.

Video’ya bakmadan mesaj yazmaya başladı “Lan sarışın senin kafan mı güzel, saatin kaç olduğunun farkında mısın ? anasını satıym bi bırakta uyuyayım, mesaj atma yoksa yarın ki bütün belge işlerini senin üstüne atarım, hadi yat zıbar bee”

Arda ‘dan cevap gecikmedi “İyi yat zıbar Mavi gözlü panda🐼”

Mavi “ Sen yarın bittin sarı öküz!🐂” ama Arda’nın interneti kapalıydı Maviden korkuyordu onun için mesaji yazıp internetini kapatmıştı.

Mavi telefonu yatağın dığer tarafına atıp gözlerini kapattı ama uykusu gelmiyordu bir kez uykudan uyandıktan sonra tekrar geri uyuyamıyordu.

Oflayarak doğrulan Mavi Arda’nın gönderdiği videoya tıkladı video’nun başlığında “UYUŞTURUCU ÇETESİNİN LİDERİ BURAK SOYLU DÖRT SANİYE İÇİNDE ÖLDÜ” yazıyordu.

“Vay dört saniye de hı şimdi ilgi çekici oldu işte ama kim öldürdüyse ellerine sağlık o şerefsiz çok bile yaşamıştı ama dört saniyede kim nasıl öldürmüştü”. Videoyu oynatmaya başladı videoda Burak SOYLU birisiyle konuşuyordu o sırada kapı açılmıştı. Burak SOYLU şaşırmamıştı muhtemelen beklediği bir kişiydi gelen kişinin yüzü görünmüyordu siyah bir maskeyle kaplıydı. Üstünde siyah bir ceket altında siyah kot pantolonu ayaklarında siyah bot vardı. Burak SOYLU’YA yaklaşıyordu. O şefersiz Burak bir şey demiyordu sadece kendisine biraz daha yaklaştığın da “Görevini unutma o adamın soyundan gelen herkesi öldüreceksin” Adam ise Burak SOYLU’NUN isteğine karşılık sadece ona bakıyordu.

Mavi şaşırmıştı çünkü Burak SOYLU dört saniye içinde yere yığılmıştı ve o siyahlı adam ne silah ne de bıçak kullanmıştı ama nasıl olur du Mavi hala şaşkınlık içindeydi. Adam kameraya doğru yaklaşarak hiçbir şey söylemedi sadece yeşil keskin gözleriyle bakıyordu ardından da kameraya bir yumruk attı ve görüntü gitti Mavi’nin merakı, heyecanı, şaşkınlığı artmıştı sadece “Nasıl yani” demekle kaldı.

Mavi videoyu geri sardı tam adamın kameraya baktığı yerde durdurdu uzun bir süre adamın gözlerine baktı. “İçimden bir ses senle yollarımızın kesişeceğini söylüyor yeşil göz umarım iyi birisindir yoksa senin için hiç iyi olmaz” Oda’nın balkonundan ses geldi. Mavi hemen yatağının yanındaki dolabının üçüncü çekmecesinden silahını aldı balkona doğru yürüyordu yerde bir not vardı sağa sola baktı kimse yoktu eliyle yerdeki kağıdı açtı kağıtta: “Hiç şüphen olmasın mavi göz seninle tekrar karşılacağız” Mavi’nin gözleri iyice açılmıştı, o katil onun yanına kadar gelmişti. Mavi ise kendinden emin, korkusuz duruyordu. Sesli bir şekilde “ O günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım, sen de o zaman'a kadar kendini iyi geliştir yeşil göz, ben o öldürdüğün şerefsiz’e benzemem duydun mu? ”

 

Ve bölümümüz bittiiiiiiiii:))))))

Ben şimdiden heyecanlandım sizler ne durumdasınız ???? Beni takip etmeyi ve bölümü değerlendirmeyi unutmayınız seviliyorsunuzzzz ✨🫶

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...
0%