Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. İlk Vaka Üçüncü Bölüm

@karanlikgece_01

Savci alinin hal ve hareketinde şüphelenmişti çünkü ailesin ortadan kaybolmasına üzülmüyormuş hatta sanki mutlu gibiydi buda savcının dikkatini çekmişti.


Başta bunun normal olduğunu düşünmüştü çünkü her insanin olaylara vereceği tepki farklıydı bunun dışında savci olayla


ilgisi olacağı supesiyle mehmetin eski karşı fatmayida bir kez daha sorgulamis hatta gözetim altında tutulmasinida belirtmişti.


Fatma ise verdiği ifadede Mehmet'e boşandıktan sonra aralarının kötü olmadığını hata ölünün onlarla yaşamaya karar verdiğini ama belli aralıklarla onun yanına geldiginide söylemişti.


Fatmada mehmetten boşandıktan sonra Mustafa adında biriyle evlenmis Yağız adında bir oğulları olmusttu .Alinin üvey kardeşi yagizla arası iyidi.


Savci fatmanin sorgusundan birsey bulamayacağınız kanat getirdikten sonra soruşturmanın yönünü değiştirmeye karar vermişti .


O gün gidecekleri avm nin kamera kayıtlarını incelemek istediklerini soylemis ve avm 'içinde ve dışında ne kadar kamera varsa hepsini görüntülerini ostemis ve orda olan bütün çalışanların ifadesini almalarını da eklemisti savcı.


Avmnin bütün kamera kayıtlarını incelemis ve bütün çalışanların ifadeleri alınmış ama mehmetin öğün oraya gittiğine dair hiç bir şey yoktu.


Bu durum ise savcının aklına ailenin avmye gidemediğim ve giderken başlarına bir şey geldiğini düşünmüştü.


Polis memurları memetin iki adet arabaya sahip olduğunu ve Ogün beyaz sedan bir arabayla gittiklerini öğrenmişti.


Arabanın markasını ve plakasını bütün köy ve şehirde aramaya koymuşlardı .polis memurları trafikte nöbetleri artırmış ve denetimleri daha sık bir hale getirmişti.


Ama arama sonuçları boşa cikmisti çünkü arabaya dair hiç bir şey yoktu olay simdilik çıkmaz bir yola girmişti. Davanın karmaşası git gide artıyor du .


İlgin olan şey küçük bir kasabada nasıl olurda dört kişinin ortadan kaybolmasına ve kimsenin de haberini olmaması dikkat çekiyordu.


Polis memurları ailenin evini kotror ediyor

Ama bundanda herhangi bir sonuç anlamamışlar olayın üzerinden tam bir ay geçmişti ama ne polisler nede savci olaya dair herhangi bir deli bulamamıştı.


Bu da durumun ilgiçligini artırıyoru.derken kasabada yaşayan birinin ihbar etmesi üzerine olay yerine giden polis


memurları tamamen yanan bir araç bulmuştu. İhbar eden kişiyi hemen göz altına almışlardı.


Araba tamamen yanmasına rağmen plakası sağlam kalmıştı ve arabanın plakası bir aydır aradıkları kayıp aileye aitti .


Arabanın bulundu yer ailenin evine cok uzak bir mesafede değildi.


Polisler arabanın içinde insan kemikleri bulmuştu. Buda ailenin arabanın içindeyken yakıldığı şüphesini artiriyordu .


Ama önemli olan bi sorun vardı aileyi canice cayır cayır yakacak kadar gözü dönmüştü.....


KESTIKKKKKK

ŞİMDİLİK BU KADAR AMA DIGER BÖLÜMDE AILENIN KIMIN ÖLDÜRDÜĞÜNU YAZİCAM ANLIYACAGINIZ BU VAKAYI BITIRICEM AMA BIR SURU CİNAYET VAKAM VAR OKJMAYI UNUTMAYIN


Loading...
0%