Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. İlk Vaka Son Bölüm

@karanlikgece_01

Polisler olay yerine gittiklerinde yanmış arabada insan kemiklerine rastlanmıştı bu da ailenin arabadayken yakıldığını gösteriyordu.


İhbarı yapan kişinin ifadesi de ormanda avlanmaya ciktti esnada yanmış arabayı gördüğünü arabanın plakasinin sağlam olduğu için açıkça görüldüğü ve haberlerde ve yerel gazetede yayınlandığı için arabanın kayıp aileye ait olabileceğini


düşündüğü için polisse ihbar ettiğini söylemişti polislerde adamın ifadesini aldıktan sonra onu serbest bırakmışlardı.


Polisler olay yerine gittiklerinde sağlam bir demir bi çünkü vardı buda arabadan birsey alındığını gösteriyordu bunun dışında arabanın ön kaposinda ayak izleri vardı buda birinin arabyi tekmelediğini gösteriyordu.


Arabanın bazı yerlerinde kan lekeleri vardı ve arabanın çoğu yerine benzin izleri vardı buda birinin bile isteye arabanın yakıldığını gösteriyordu.


Arabanın içinde herhangi bir zorlama yoktu kimse sanki yangından kaçmaya çalışmamış gibiydi buda ailenin yangından önce öldüğünü ve katılın arabayı yakarak delileri yok etmeye çalıştığını oturmaya koyuyor du .


Arabanın içindeki kemiklerin kaybolan aileye ait olduğuna dair herhangi bir delil yoktu bu yüzden arabada bulunan kemikler antri antropoloji analize gönderilmişti .


Analizin ilk aşamasında kemiklerin iki yetişkin ve iki çocuğa ait olduğunu ortaya koymuştu.


Ama olayı çözmek için daha fazla delil ihtiyaç vardı. Uzman antropolok aileye ait dişler bulunmasını ve inceleme için çok önemli olduğunu söylemişti.


Dişlerin bir dış hekimine götürülmesi ve incelendikten sonra elde edilen raporların dava içinin çok önemli delil elde edebileceğini de eklemisti .


Ölen ailenin dileini bula bilmek için uzman ekipler getirilmişti ve arabanın kulesi arasında aileye ait yeterince dış bulunmuştu .


Bulunan dişler bir dış hekimine gönderilmişti incelenmesi için .

Uzman hekim dişlerin incelen mesinde dişlerin bazılarının mehmete bazılarının aynaya ait olduğunu diğer dişlerin kime ait olduğunu tespit edememiştir buda dişlerin sahibinin iki küçük çocuk olduğunu ortaya koyuyordu .


Bunun dışında memetin dişlerinin üzerinde merminin yapımında kullanılan kimyasal kurşun parçacıkları bulunmuştu. Uzmanlar mehmetin başından vurulduğunu ve kurşun parçacıkların dişlerinde kaldığını da raporda açıkça belirtmişti.


Antropoloji raporlarida gelmişti raporda bulunan kemiklerin kayıp olan aileye ait olduğunu ortaya koymuştu .


Bu olay tüm kasaya yayılmıştır ve bütün kasabayı korku sarmıştı. Bunun nedeni ise bulunan kasabada daha önce böyle olayların olmaması bütün kasabayı tedirgin ediyor du .


Suçlu yakalanana kadar kimse kendini güvende hisetmeyecekti. Fatma eski kocasının olum haberiyle yıkılmıştı onu teseli eden tek şey oğlunun öğün o arabada bulunmaması ve bu trajediye yer almadıydı .


Cinayetle ilgili savci yeni bir yok izlemek zorunda kalmıştı. Mehmetin bir düşmanının olur olmadığını öğrenmek için tekrardan detaylı bir araştırma başlamışlardı. Savci alinin tekrar ifadesini almış babasının bor düşmanı olup olmadığını sormuşlardı. Ali ise babasının bir düşmanı olmadığını söylemişti.


Bunun dışında olaydan bir hafta önce eve birilerinin geldiğini babasıyla yeni bir iş için konuştuklarını söylemiş ama kişilerin ne ismini nede görünüşlerine hatırlamadığını söylemişti.


Polis görevlilerinin aliyi hatırlaması için kendi zorlamayın istemişti ama ali hatırlamadığını ve kendi ne kadar zorlasada aklına gelmeyeceğini söyleyince polislerin bu kişilerin soruşturmanın seyrini değiştireceğini düşünüyorlardı ama alinin hatırlamaması bu ihtimali suya düşmüştü.


Soruşturmaya dair yeni bilgiler bulmaya çalışıyorlardı ama bununla ilgi yeni sonuçlar bulamuyorlardi. Ama bunun. Dışında polis karakoluna bir ihbarda bulunulmuş olayın olduğu yerin bir kaç yüz kilo metresinde bulunan eski bir kilisenin duvarlarında şeytani semboller cizildiğiydi .


Bu haber köyde yayılmaya başlayınca koy halkının dahada tedirgin olmaya başlamıştı. Köy halkı ailenin katiliyle boya yapan kişinin aynı kişi olduğunu düşünmeye baslamisti .


Çünkü yapılan şeytani çizimlerin ritüelerin çoğunda ateşle etkileşimde bulunduğunu kurbanlarının ateşle yakıldığını biliyorlardı buda katılın çizim yapan kişi olduğu gerçeğini kuvetlendiriyordu .


Bunun dışında mehmetinde daha önce satanist bir guruba mensubu olduğunu ve onlarda borcu oldugunuda öğrenmişti. Bunun üzerine polisler satanist gurublarin sorgulanması için yeni bir görevlendirme başlatmıştı.


Bunun dışında aliyide detaylı bir incelemeye başlamışlardı. Çünkü göründüğü gibi biri olmadığından şüpheleniyorlardı .


Köyde alinin yakın olduğu kişileri de sorguya alan polis memurlarının şüphesini çeken zeynep adında bir kız olmuştu. Kızın tedirgin haberi ve bir şeyden korktuğu açıkça belirtmişti oluyordu.


Polislerin araştırması sonucunda kızın kaybolan ailenin kızlarının yakın arkadaşı olduğunu öğrenmişlerdir bu yüzden de kızın tekrar sorgulamaya karar vermişlerdi.


Bunun dışında polis memurları alinin olul arkadaşlarını da sorgulamistı .Okul arkadaşlarını verdi ifadelere göre alinin ailesinin ölümüne hiç uzulmediğini hatta son günlerde ruh halininin oldukça iyi olduğunu söylemişti ve ailesinin olum haberi gelmeden önce baabasinin esyalrini da satmaya başlamıştı buda polislerin alinin en başından beri ailesinin olduğunu bildiği şuphesini artiriyordu .


Polislerin zeynebim ifadesinde alinin guvene bilecegi tek kişinin üvey kardeşi olacağını söylemişti. Bunun üzerine polis memurları alinin kardeşinin ifadesini almak için karakola getirmişlerdi. Polis memurları farklı bir yöntem kullanmışlardır sanki bütün olayı biliyorlardı ve onun bunu onaylaması gerektiğini eyer yardımcı olursa ona dokunulmayacagini da söylemişti.


Bunun üzerine üvey kardeşi olay gününü olduğu gün aliyle konuştuğunu ve alinin ailesini av tüfeğiyle vurmak istediğini bunun üzerine onunda babasıyla tartıştıkları ici bunu düşündüğü ve sakin kalmasını ve bu kötü düşüncelerin geçeceğini söylemişti.


Bunun üzerine ertesi gün okula gitmişlerdi alinin davranışlarında herhangi bir anormallik yoktu .Ama günün akşamında ali kardeşini aramış ben yaptım ONLARIN ISINI BEN BITIRDIM demişti.


Ve onların nasil öldürdüğünüz ayrıntılarını anlatmıştı.


Ogun iki kız kardeşini evlerinin arkasına götürmüş onları bağdıktan sonra tüfekle vurmuştu. Vurduktan sonra eve girip pencereden kalan ailenin diğer fertlerinin gelmesini beklemişti.


Beli bir süre sonra üvey annesi ve babasının arabayla geldiğini üvey annesini eve girdiğini babasının ise bir süre arabada beklediğini söylemişti. Alinin babası arabadan inerken evin girişinde elinde tüfekle bekleyen aliyi görmüştü.


Bunu gören Mert oğluma neden elimde tüfek olduğunu sormustu ali ise cevap vermek yerine babasının başına iki el ateş etmiş ve babasını öldürmüştü.


Bunu gören üvey an eşi polis aramaya çalışmıştı ama. Ali buda engel olmuştu onu tehdit edip dışarıya çıkardıktan sonra arkasından vurarak öldürmüştü ve sonrasında ise üvey kardeşini aramış yaptığı herşeyi anlatmıştı. Ve eve gelip cinayetle ilgili olan bütün delileri yok etmesi için ona yardım etmesini istemişti.


Duydukları karşısında şok olan kardeşi ise eve gitmeye karar vermişti


Eve giden üvey kardeşi yerde yatan dört cansız bedeni görünce dayanamayıp kusmaya başlamıştı. Onun aksine ali çok rahatı.


Cesetleri arabaya yerleştirdikten sonra etrafı temizlemislerdi .Ali kardeşine aileyi ortamda götürüp yakmasını istemişti ama kardeşi bunu Red etmişti bunun üzerine ali babasının arabasını kendi sürmeye karar vermiş ve ormana dogru yol almıştı.


Üvey kardeşi ise ailenin diğer arabasıyla aliyi takip ediyordu .Ali ormanda en uygun yeri bulmuş ve içine ve dışına bezin dönmüştü ve bir kağıt parçasıyla yakmıştı.


Arabayı yaptıktan sonra üvey kardeşiyle arabaya binip olay yerinden ayrılmıştı olayda kullandığı tüfeği yol kenarında bulunan gölete atmıştı. Olay gününden sonra birbirleriyle konusmamislardi .


Polis arabyi bulmadan önce arabada delil olup olmadığını öğrenmek için tekrar olay yerine gitmişlerdi.


Buldukları delileri alıp olya yerinden ayrılmışlar.


Alimin üvey kardeşinin ifadesini üzerine polis memurları alinin annesinin evini arama emri çıkarmıştı.ve evde bir not defteri bulmuştu


Alinin ailesini sevmediğini ve ölmeleri için dileklerde bulunduğunu yazmıştı. Bu delier somut bir şeyler degildi mahkeme için alinin kradesi ile bir anlaşma yapamaya karar vermişlerdi. Alinin sakladığı delilerin yerini söylemesini ve eyer mahkemede tanıklık yaparsa olmadan en hafif bir şekilde kurtulacağını söylemişti.


Alinin üvey kardeşi anlaşmayı kabul etmişti .Ve alinin olayla ilgili sakladığı tüm delilerin yerini söylemişti. Polisler bütün kanıtları toplamış ve elektronik bir dedektörle göleti etrafını aramış atılan tüfeyide bulmuştu.


Buldukları tüfekle alinin baş harfleri bulunuyordu .buda sorusturma için oldukça önemliydi.


Polis memurları alinin evine tekrardan arama emri vermişti. Uzmanlar evin içini ve disini aramış ve evin bahçesinde toprağa saplanmış bir kurşun bulmuşlardı.


Buldukları kurşun alinin tüfeğini ait oldu belliydi. Buda davayla ilgili en önemli delidi.


Polis memurları aliyi göz altına almıştı. İfadesi alınan ali mahkemeye sevk edilmiş ti


Mahkeme karşısına çıkan alinin inkar etmek gibi bir şansı yoktu çünkü bütün deliler onun yaptığını gösteriyordu. Ali de inkar etmeyerek bütün yaptıklarını anlatmıştı. Mahkeme heyeti ise alinin ağırlaştırılmış ömür boyu muhabbet cezasını vermişti......


Loading...
0%