Yeni Üyelik
13.
Bölüm

11.Bölüm

@karanlikgece_01

ÖNCELIKLE MERHABALAR YENI BİR BÖLÜMLE BEN GELDIM NASILSINASILSINIZ UMARIM İYİSİNİZDİR VE SIZIN DE SORDUĞUNUZU DUYAR GİBİYİM BENDE İYİM CANLARIM NEYSE FAZLA UZATMADAN BOLUME GECELIM SIMDILIK HOŞÇA KALIN GÖRÜŞMEK ÜZERE

 

 

 

 

 

Gelen silah neye uğradığımı şaşırmıştım asenayı öldürmüş olabilirlermiydi yada yaralamış kafamdaki düşüncelerden kurtulup hemen depolanan kapısını kırarak içeri girmistimki karşımdaki manzarayla neye uğradığımı şaşırdım.

 

 

 

Yerde kanlar içinde yatan iki adam ve asenanin kolarinin arasında da az önceki terörist vardı. Asena hepsini etkisiz hale getirmişti bunu nasıl yapmıştı bilmiyorum ama Asena asla göründüğü kadar zayıf biri değil.

 

 

 

 

Benimle birlikte gelen ekip içerideki bütün adamları almışlardı yaralı olan dahil .Yaralı olan adam kırmızı barkodlu aranan teröristlerin başkanlarından olan biriydi hem devlet acısı dan hemde onların açısında çok önemli biriydi .

 

 

 

Tam olarak sağ ele geçiremesekte yaralı bir şekilde onu yakaladığımız için bizim açımızdan çok önemliydi. Ondan alabileceğimiz bilgiler doğrultusunda çoğu insanın hayatının kurtarabilirdik.

 

 

O nedenle bu adamın her halükarda kurtulması gerekiyordu leşini bizin için faydası yok .

 

 

 

 

 

ASENANIN ANLATIMIYLA

 

Adamlardan biri dışarı çıkmıştı icerde iki tane daha adam vardı diğeri dönmeden bunlar etkisiz hale getirmenin gerekiyordu bu yüzden elimi hızlı tutmam gerekiyordu.

 

 

 

 

Elerimi açmam çok sürmemişti daha önce lerinde lise yıllarımda askerliğe özendiğim için annem ve babam da bana destek olarak askeri eğitim almamı sağlamışlardı

 

 

 

iki yıl gibi bir süre askeri eğitim almıştım ama ailem her nekadar bana destek olsada asker olmamı istemiyorlardı. Daha doğrusu çok fazla tehlike içerisinde olan bir meslek olması istememelri için en büyük etkendi kendileri asker olmalarına rağmen.

 

 

 

 

 

Elerimi çözdükten sonra benim için özel yapım olan silahımı da almıştım yanma başına susturucusunu onlar fark etmeden takmıştım. Bu gun evden çıkarken içimde bir huzursuzluk vardı bu yüzden silahımı

 

 

 

yanıma almıştım özel yapım olduğu için kimsenin farketmesi normal değildi katlana bilen bir silah olduğu için büstiyerimin içine koymuştum ve iyi ki koymuştum yoksa neler olacağını tahmin dahi etmek istemiyorum .

 

 

 

 

Elimdeki silahla içerideki iki adamı etkisiz hale getirdikten sonra yaralı olan adamın yanına gitmistim yüzü bana bir yerden tanıdık geliyordu ama nerden ben düşünürken aklıma gelmişti .

 

 

 

 

Bir gün babam ve amcam evdeyken aranan terör örgütlerinin listesini inceliyorlardi ve bu adamın resmine vardı onların arasında ve kırmızı barkodluydu yani bu adam çok önemli biriydi .Ölmemesi gerekiyor bu yüzden yarısına baktım kurşun çok önemli bir yeri e gelmemişti karın. Bölgesini sıyırmış sadece biraz kan kaybı vardı.

 

 

Karın bölgesindeki yarasına gidigim ceketi çıkararak batırdım birazda olsa kanamasını azaltırdı.

 

 

Yarısına tanpon yaptıktan sonra kapının arkasına geçerek diğer adamın gelmesini bekledim bi beş dakka geçmeden kapı açılmıştı içeri girer girmez gözleri beni aradı çünkü bağladığı yerde yoktum diğer iki adamda kanlar içerisinde elleri bağlı bir şeklindeydi kafasını çevirdiğinde beni görmüştü yüzüne doğru çevirdiğim silah kazasını görünce korktuğu herhalde belli oluyordu .

 

 

 

 

 

"Bırak o silahı bak senin için son kez söylüyorum senin için kötü olur hem adaylarımızı da vurmuşsun. "

 

 

Bırakayım mı oldu başka emri. Varmiydi söyle eksik kalmasın onu da yapayım.

Sen beni aptal mi sandın bırakırmıyım .Hatta ne yapayım biliyormusun hepinizin kafasına sıkayım

Hem bir kaç insanın hayatını kurtarmış olurum hemde sizin gibi pisliklerden de kutulmuş oluruz ha ne diyorsun yapayım mı öldüreyim mi sizi .

 

Derken yüz başı içeri girmişti ve şaşkın gözlerle önce kanlar içerisindeki adamlara sonrasında ise uzun bir süre bana baktı..

 

 

 

 

KESTIKKKKKKK BURDA BIR REKLAM ARASI VERLERIM DIGER BOLUMDE GORUSMEK ÜZERE.

Loading...
0%