Yeni Üyelik
19.
Bölüm

16.Bölüm

@karanlikgece_01

MERHABALAR YENİ BÖLÜMLE GELDİM NASILSINASILSINIZ UMARIM İYİSİNİZDİR VE SIZIN DE SORDUĞUNUZU DUYAR GİBİYİM BENDE İYİM CANLARIM NEYSE DIĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.

 

O gün yüzbaşıyla birlikte lojmana geldikten sonra ikimizde kedi dairelerimize geçtik. Aldığım aburcuburları mutfağa bıraktıktan sonra dolaptan kek ve kurabiye malzemeleri çıkardım. Sadece cipse olmazdı o nedenle biraz kurabiye ve kek yapmaya karar verdim .

 

 

Önce keki hazırlayıp fırına verdikten sonra kurabiye malzemelerini bir bir kaba koyduktan sonra yavaş yoğurmaya başladım.Kurabiye hamuru kıvamını alınca tepsiye yağlı kağıt yerleştirdikten sonra hamura şekil vererek tepsiye yerleştirdim

 

 

 

 

YAZARDAN (GEÇMİŞ ZAMAN)

 

Kızlarıyla dolu dolu geçirdikleri iki gün su gibi geçip gitmişti .Artık gitmeleri gerekiyordu .Sabah erkenden kalkan kadın Kahvaltı hazırlamaya başlamıştı kahvaltıdan sonra uçakları vardı.

 

 

Kadın bütün kahvaltılıkları bir bir masaya yerleştiren kadın kızını uyandırmaya gitmişti. Kızının yanağını öpüp onu kaldırmıştı kızının yanından ayrıldıktan sonra kocasının yanına giderek onuda kaldırmıştı.

 

 

Beraber masada oturan aile kelli dakkilar geçiriyordu. Herşeyden habersiz bir şekilde .

 

 

 

 

 

Kaçta uçağının anne demişti Asena

 

 

"10.30 da kızım sen gelme biz gideriz okulundan eksik kalma yavrum ." Demişti Cihangir

 

 

Olurmu öyle şey baba nasıl gelmeyeyim siz benim için onca yoldan gelin ben sizi yolcu etmeye gelmiyim öylemi baba aşk olsun .Ayrıca gelicem oraya bugün öğleden önce dersim yok . Bu yüzden gelicem hava alanına bu konu tartışmaya kapalıdır.

 

Demişti Asena.

 

 

"Tamam kızım sen öyle diyorsan öyle olsun biz artık yavaş yavaş hazırlanalım uçağı kaçırmayalım. "

 

 

Demişti Cihangir.

 

 

Eşyalarını valizlerine yerleştirdikten sonra valizlerini alarak asansöre dogru ilerlediler asansöre bindikten sonra Aşağıya inen aile taksiyle hava alanına gitmişlerdi saat Şuan 10.10 geçiyordu uçağın kalkmasına henüz yirmi dakika vardı .Hava alına gelen aile biraz oturduktan sonra yapılan anonsla ayaklandılar .

 

 

 

Önce ömür sonra cihangir sarıldı kızına sonrasında kızlarından ayrılarak uçağın oldu alana ilerlesiler .

 

 

 

Uçağa binen çift iki saate hakkariye varmışlardı eve bile uğramadan askeriyeye gitmişlerdi .Yeni bir görev çıkmıştı bunu biliyorlardı zaten adanaya gitmeden önce konuşuluyordu zaten ama kesin değildi. Şimdi kesinleşmişti görev bu diğerlerinden daha zor bir görev olacaktı. Uzun zamandır aradıkları teröristlerin başının düzenlediği bir patlamanın haberi gelmişti bu patlama şehrin merkezinde yapılacağına dair bilgiler geliyordu .

 

 

 

Bunun haberi üzerine askeriyede hummalı bir çalışma başlamışlardı bu terör eylemini gerçekleştirmeden engellemeleri gerekiyordu çoğu insanın hayatına maal olabilirdi .Bu yüzden ellerinden gelenin en hızlı halinde çalışıyorlardı.

 

 

 

Bütün ekip hazırlanıp helikoptere binerek olay yerine gitmişlerdi . Olay yerine geldiklerinde etrafta dağ taştan başka hiçbir şey yoktu muhbirlerinin dediği yere gelmelerine az kalmıştı. Olay yerine geldiklerinde içeriden sesler duyorlardı.

 

 

'Bomba burdami hazır degilmi bak sorun çıksın istemiyorum .'

 

 

"Evet başkanım adam tamam merkezde patlatacak kendini sizin verdiğiniz talimatlara göre hazırladık. "

 

 

'Aferin adam bu akşam saat tam yedide batalacak kendini tamam mı şimdi gidin eksik ne varsa onu tamamlayın eksik hiçbir şey olmayacak olursa kendinize ölümlerden ölüm beğenin. '

 

 

Demişti içerideki adam . İçeriden gelen seslerle emin olmuşlardı doğru yeri bulduklarına .

 

 

 

İçeriye girmeye hazırlanmıştı ekip önden Cihangir ve ömür girmişlerdi .

 

 

Sorun çıksın istemiyordun ama bak sen şu kaderin işine her zaman istediği olmaz insanın. Demişti Cihangir

 

 

'Siz sizin ne işiniz var burda .'

 

Ne işimiz var biliyormusun senin gibi bir şerefsiz köpeğin kuyruğunu kıstırmaya geldik.

 

 

'Siz bana hiç bir şey yapamazsınız aksine iyi oldu geldiginiz sizinle görülecek hesabim var bana kendi ayaklarınıza gelmeniz iyi oldu .'

 

 

Sen ke dini çok büyük görüyorsun ama unuttuğun bir şey var senden büyük Allah var .

 

'Hepiniz öleceksiniz kimse sizin leşinizi bile bulamayacak '

 

 

Biz ölünce leş olmayız Şehid oluruz bu dünyadaki en büyük mertebeye sahip oluruz anca sizin gibi kanı bozuk köpekler leş olur .

 

 

'Bak görüyormusun bu bombayı işte bunu şimdi patlatacam ben çıkamıyorsam sizde çıkamazsınız hep beraber burda ölücez. '

Demişti teroris başkanı ve elindeki bombanın pine basarak patlatmıştı kendini ve oradaki herkesi öldürmüştü. Kimileri şehit kimileri ise bir leş olarak ölmüşlerdi.

KESTIKKKKKK ŞİMDİLİK Bİ REKLAM ARASI VERELIM NEYSE DIGER BOLUMDE GÖRÜŞMEK

 

OYLAMAYI VE YORUM YAPMAYI UNUMAYIN

Loading...
0%