Yeni Üyelik
20.
Bölüm

17.Bölüm

@karanlikgece_01

MERHABALAR YENİ BİR BÖLÜMLE BEN GELDIM NEYSE KAFI FAZLA UZARMADAN BOLUME GECELIM...

 

 

OYLAMAYI VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN 🎈

 

 

Kek ve kurabiyeler pişince onları tabakları yerleştirdim biraz soğumasını bekledim ve abimin yanına gittim . Abim koltukta uzanıyordu elinde telefon yüzünde gülümsemeyle biriyle konuşuyordu.

 

Kim bu seni bukadar gulumseyen canim abim .

Beni görünce telefonu hemen cebine koydu .

 

"Kimseyle konuşmuyorum nerden çıkardın Asena bunu."

 

Ask olsun abi sen benden bi şeyler saklamayamı başladın tamam abi ne nasıl dersen öyle olsun dedim açıkçası biraz kırılmıştım abimin yanından daha bi şey demeden kalktım ve mutfağa gittim .Abim ona kırıldığımı anlamış olacak ki arkamdan oda gelmişti .

 

 

 

"Asena Abim sen bana kırılmasın değil mi"

 

Kırılmadım ama birbirimizden nezaman birşeyler saklar hale geldik ona şaşırıyorum. Ben senden bu güne kadar bir şey saklamadım. Hatta hatırĺıyormusun çocukken sana gelip bi çocukla tanıştık demiştim çok iyi biri olduğunu çok iyi anlaştığımızı sende gelip tanışmıştın.

 

"Aslında senden bisey saklamam sende biliyorsun daha kesilesmeden bi şey demek istemedim Abim. Hatırlıyorum o çocuğu çok masum bi çocuktu annesiyle birlikte tek başına yaşıyordu. "

 

 

Evet abi geçmişi bi kenara bırakalımda sen şimdi anlatacakmısın bana kimle konuştuğunu benim yakışıklı mı yakışıklı abimi böyle gülümsetenin kim olduğunu

 

 

 

"Bak söylüyorum ama gidip de kızın sık boğaz etmiyeceksin kabullsen anlatıcam."

 

 

Of abi ya ilk defa bi kız arkadaşının olduğuna şahit olucam sence ben bunu bozacak bi şey yaparmıyım çabuk anlat nasil tanıştınız.

 

"Geçen sama küsüp yanında ayrıldığında askeriyeye giderken bi kızın sesini duydum sesin nerde geldiğini bulmak için etrafıma baktım ama kimse yoktu tam arkamı döndüğümde bi kızın bana dogru koştuğunu gördüm kız yanıma geldikten sonra bana yardım edin lütfen demişti .

 

 

Kızın adamları tanimadigindan emindim adamlar bana kızın evden kaçtığını onlarında kızın abileri olduğunu söylemişti. Kız ne kadar inkar etsede adamlarda diyetiyordu .

 

 

Adamlardan biri arkamdaki kızın kolu tutarak almaya çalışınca benim tepem attı tabi bırak kızın kolunu dedim ama adam dinlemedi ve kizi sürüklemeye başlamıştı.

 

 

 

Bende adamı son kez uyardım bırak kızın kolunu yoksa senin için hiç iyi olmaz .Dedim ama adamlar tabi benim kim olduğumu bilmiyorlar içlerinden biri bana vurmak için hamlede bulunduğunda kendini yerde bulması bir oldu . Diyeride tam niyelen miştiki sakin dedim o elimi indir aklından bile geçirme dedim . Bi bu salaklar beni tehdit etti kizi vermesen kendine ölümlerden ölüm beğen demişti .

 

 

 

Napacaksin dedim adam cagiricam ozamnda böyle konuşa bilecekmisin demişti bende tamam çağır bende çağırayım bakalım kim kimi yiyecek ada.da salak tanı kabul etti arkamdaki kıza sakin olması hiç bir şekilde onu olanlara vermeyeceğimi söyledim.

 

Adamlar birilerini aramisti kimi aradılar bende Yamanın aradım olduğum bölgeye takviye ekip istedim yaman neden olduğunu sordu ama sen gel anlaticam dedim .

 

 

Biraz bekledikten sonra adamların çağırdığı adamlar gelmişti. Kıza abi bak benim yüzümden senin başına bisey gelecek .dedi kalbin acıdı biliyomusun asena o kıza bakınca sen geldin aklıma o yüzden bırakamadım kizi .

 

 

 

Ona sadece biraz sabretmesini söyledim biraz bekledikten sonra bira araba bize doğru geliyordu araba olduğumuz yerde durdu içinden senin boylarında kizil saçlari masmavi gözleriyle bi kız indi kizi gören adamlar kaçmaya başlamıştı neden kaçtıklarını anlamıştım.

 

 

 

Adamlar kaçıp giderken kız yanımıza dogru gelince arkamdaki kız abla diyerek onun yanına gidip sarilmişti . Kardeşiyle birlikte yanıma gelmiştibana kim olduğunu sordu tabi ben sesiz kaldım . Bana kimsin demistiki bizimkiler geldi yaman geldi önce komutanım deyince kadın bana asker misiniz demişti Evet ben Binbaşı Fırat Bozkurt. Dedim o ise bende Binbaşı Hazan Yaprak Yalçın tanıştığıma memnun oldum ve kardeşimi kurtardiginiz için de size çok teşekkür ederim demişti işte böyle tanıştık."

 

 

 

Abi resmen üç sezonluk dizi çıkar sizin taniama hikayemizden .Yengemde asker ha abi .

 

 

 

"Kızım ne yengesi orda da daha bisey yok sana anlatigima puan etme beni hadi maç saati yaklaşıyor Aşağıya inelim "

 

Tamam abi bisey demedim mutfaktan alacaklarimizi alıp Aşağıya inelim . Mutfaktaki gerekli olan her şeyi alıp evden çıktık. Birden karşı dairenin kapısı açıldı bildiğim kadarıyla orda kimse kalmıyordu yeni gelmiş olmalılar.

 

 

 

içeriden çok güzel bir kız çıktı kıza iyi akşamlar dedim tebessüm ederek oda bana karşılık vermişti icerden firatin çıktığını görünce yüzü düşmüştü nedenini anlamamıştım. Fırat çıkarken elindeki tabağı düşürecekken abi biraz dikkat etsene .

 

"Abicim elimi doldurdun önümü gördüğümü var "

 

Kız abi kelimesini duyunca gülümsedi.

 

Abim hala kizi fark etmemişti kafasını kaldırınca gözlerindeki isiltiyi görmemek için kör olmak gerekir .

 

 

Abim kız bakarak konuşmaya başlamıştı.

 

"İyi akşamlar hazan "

 

Hazanmi demişti abim bu kız benim müstakbel yengem mi oluyordu şimdi .

KESTIKKKKKK ŞİMDİLİK REKLAMA ARADI VERELIM REKLAM BITINCE HORUŞMEK IZERE 😂

 

 

 

Loading...
0%