Yeni Üyelik
22.
Bölüm

18.Bölüm

@karanlikgece_01


ÖNCELİKLE MERHABALAR YENİ BİR BÖLÜMLE BEN GELDIM KUSURA BAKMAYIN BOLUM ATAMIYORDUM DEDIGIM GIBI BIRAZ RAHATSIZDIM AMA GONLUM EL VERMEDI UZUN BI SUREDIR BOLUM ATMIYORUM BU YUZDEN DE YENI HIR BOLUM YAZDI İÇİME PEK SINMEDI AMA UMARIM BEGENIRSINIZ OKUMAYI OYLAMAYI VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN DİĞER BÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.

 

 

 

Abimle birlikte evden çıkarken karşı dairenin kapısı açılmıştı içerisinden iki kişi çıkmıştı. Merhaba dedim oda merhaba demişti .Abimin kızı görünce gözleri parlamıştı resmen sanırım az önce bahsettiğim kızdı.

 

 

 

Abimde kıza selam vermişti. Ama kızın yüzünde buruk bir tebessüm vardı sanırım biz evden beraber çıkınca yanlış anlamış olmalıydı duruma hemen el atman lazımdı abicim

 

 

Kapıyı kaptırmısın demiştim abim ise tamam abicim şimdi kapatıyorum dedikten sonra Kapıyı kapatmıştı.Biraz ayak üstü sohbet ettikten sonra onlarında maç izlemek için Aşağıya içeceklerin öğrendim

 

 

 

bu arada yanındaki kardeşiymiş anne ve baba iki yıl önce trafik kazasında ölünce kardeşine kol kanat gerdirmiş. Me tesadüf degilmi bizde iki yıl önce anne ve babamızı kaybettik .Biraz daha konuştuktan sonra Aşağıya inmiştik. Aşağıya indiğinde yaman ve bahsettiği herkes burdaydi . Onların

 

 

 

 

dışında bir kaç kişi daha vardı onları tanımıyordum gerçi burdaki kimseyi tanımıyorum ya . Maçın başlamasına beş dakka vardı herkes yavaş yavaş yerlerine geçerken kapının girişine bir hareketlilik vardı bakışlarımı o yo e çevirdiği de nehir ve arkadaşlarını görmüştüm.

 

 

 

 

Onlarda içeriye girdikten sonra herkes yerini almıştı. Abime dönüp bol şans abicim malum şansa vaya ihtiyacınız olacak.

 

 

 

"Sen öyle san abim gece bitince sakın alayaÿım deme çekemem Asena bu arada ağlayacak olan sadece sen değilsin gördüğüm kadarıyla sen ve yaman dışında herkes Galatasaray 'li baştan uyarıyorum ikinizde çekemem "

 

Abicim alayacak olan sensin ben değil . Madem bu kadar idalisın idaaya girelim nedensiz tabi eyer kormuyorsan .

 

 

"Ne korcam belli zaten biz kazanacağız maçı boşuna heves etmeyim girelim bakalım iddiaya "

 

 

Tamam abicim neyine girelim bi şey koy ortaya da ona göre ne için girdiğimizi bilelim.

 

 

 

 

"Bilmiyorum ki maç başlamadan bulalım ."

 

 

Yanımda oturan yamana baktım sende girecek misin iddiaya diye sormuştum.

 

- evet giricem hem görüyormusun ikimizde hedef almış burda Beşiktaş'ımızın tek taraftarı biziz takımımızı yedirmeyiz asla demişti yaman kesinlikle katılıyorum bütün dediklerine .

 

 

 

Buldum abicim soyel yapicaz eyer biz kaybedersek yaman ve ben Galatasaray forması giyecegiz orduda siz kaybederseniz sende beşiktaş forması giyeceksin kabul mü?

 

 

 

 

Ben bu fikri ortaya attığımda abim başta 8tiraz etmişti.

 

Abicim takımına olan güvenin gözlerimi yaşartıyor.

 

 

 

"Tamam kabul "

 

Abicim bak kaybedip itiraz etme gibi durumun söz konusu bile değil .

Dedikten sonra telefonunu elime alıp kayıt yapmaya başladım .

 

Telefonu abime çevirip şimdi bu gördüğünüz benim biricik abim biz iddiaya girdik o kaybederse Beşiktaş forması giyecek kanuletti zaten degimi abi kabul ettin bak itiraz istemiyorum.

 

 

 

"Kabul dedikya kızım daha ne uzatıyorsun"

 

 

Gördüğünüz gibi kabul etti eyer biz kaybedersek yaman ve ben de Galatasaray forması giyeceğiz telefonu yamana çevirdim ve giyeceksin değil mi yaman hayır gitmeyeceğim çünkü hiz kaybetmeyeceğiz. Dogru söylüyorsun kaybeymeyecegiz neyse bu video delil olarak çekilmiştir ki abimin itiraz etme gibi bir şansı olansın diye neyse bay.dedjjtrn sonra videoyu saldırdım abim ise bunu neden yaptığımı sormustu ben ise ona karşı elimde kanit olsun istediğimi söylediğimde ise bana hain kardeş demişti. Abimle konuşmam bittiğinde ise yaman kulağıma dogru yaklaşarak

 

 

 

 

- beni niye karıştırıyorsun

 

 

Ona dönüp ne o guven miyomusun sen kara kartalıma

 

 

-hayır tabikide güveniyorum ben

 

 

E o zaman sıkıntı yok neşe bak maç başladı .dedikten sonra yamandan bakışlarımı televizyona çevirdiğimde bizimkiler ceza sahasında ataktalardi bi heyecanla ayağa kaltim benimle birlikte herkes ayaklanmısti ve goooooool dedikten sonra yanımda duran yamana sanmıştım sadece ben değil oda aynı zamanda bana sarilmisti .

 

 

 

 

Garip olan ona sarılmam değildi ondan ayrıldığında kalbimin ritmi birden atmaya başlamıştı buna bir anlam veremedim ve ondan ayrılarak maça odaklandım aklımdan geçen tek şey umarım ona aşık olmuyorumdur.

 

 

 

 

KESTIKKKKKK ŞİMDİLİK Bİ REKLAM ARASI VERELIM GORUŞMEK UZERE KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN

Loading...
0%