Yeni Üyelik
29.
Bölüm

24.Bölüm

@karanlikgece_01

MERHABALAR YENİ BİR BÖLÜMLE BEN GELDIM NASILSINASILSINIZ UMARIM İYİSİNİZDİR NEYSE FAZLA UZATMADAN BOLUME FECELIM DIGER BOLJMDEBÖLÜMDE GÖRÜŞMEK ÜZERE...

Yaman hayatın da yapabileceğin en büyük hatayı yaptın be Asena göründü gibi biri asla değil bak sana yemin edebilirim bu küçükken bile çok güçlüydü.

 

 

Sen düşün yandın işin başındayken vazgeç bence sana vere bileceğim en büyük tavsiye bu olur kardeşim senin sağlık için diyorum kardeşini kaçırıyor deme sakın tabi sen diyorsan ki ben paşa paşa dayağını yerim otururum yerime işte ozaman karışmam ."

 

 

Demişti benim biricik abim .

 

_Ne sandınız beni komutanimya evelallah Allah bunu da altından kalkarız. Asena güçlü olabilir ama bu güne kadar beni devredilecek adam olmadı biri hariç .

 

 

İki olacak desene

 

 

_anlamadım?

 

 

Diyorum ki iki olacak hani dedinya beni bir kişi devirdi diye işte iki olacak.

 

 

_fazla ozguven zarar getirir doktor.

 

 

Ne demek istedin benim ki fazla ozguven değil ben ya kesin konuşurum yada hiç. Bunun ozguvenle bir alakası yok maçın sonda konuşuruz komutan şimdi boş edebiyat yapmanın mantığı yok .

 

 

 

_oyle olsun ama yinede söylüyorum çekilmek istersen eyer anlayışla karşılarım seni .

 

 

Çok düşüncelisin yüzbaşı ama sen beni değil kendini düşün.

 

_iyi ozaman ben baştan uyarmak istemiştim.

 

 

Of fazla uzadı bu konuşma artık başlasak mı?

 

 

_tamam artık başlayalım.

 

 

 

Dedikten sonra tam anlamıyla başlamıştık ben önce kalçamın altına kadar olan saçlarımı topladım daha sonra ise eldivenlerimi giydim .yüzbaşı ise eldivenlerimi giyiyor du .

Doğrusu söylemek gerekirse çok iyi bir fiziği vardı . Herkesin dönüp bakacak kadar .

 

 

Hadi dedikten sonra onun hamle yapmasını bekledim .O önce sağ eliye bir vuruş yapamaya çalıştı ben hemen kafamı yumruğunu tersi istikametine çevirip kurtulmuştum.

 

 

O hamlesini yapmıştı sıra bendeydi önce kaldırdığımız karın bölgesine geçirmiştim ama adama islemeistti .Adamin karın kasları mübarek taş insan hiçbir etkilenmez .

 

Biz iki saate yakın dovuşmustuk ama ikimizinde pes etmeye niyeti hiç yoktu .Buradakiler sıkılmaya başlamıştı. O bir ses duydum ikimizde aynı anda sesin geldiği yere bkmisttik abimdi.

 

 

"Yeter bitirin artık anladık ikinizde gülüşünüz ama bizde insanız sizimi beklicez burda yarin göreve çıkacağız. "

 

 

Olmaz abi birimiz kazanana kadar bitemez bu maç okadar .

 

 

"Abicim sen beni duymuyorsunuz diyorum ya yarın göreve çıkıcaz yorma ve abim başka zamana erteleyin ."

 

 

 

Ama abi olmaz ben lafının arkasında duramadı degini yapmadımı dedirtmeyim sen onu mu istiyorsun .

 

 

"Abicim sana pes et diyen yok ama erteleseniz mi hem adamı yorma yarın oda gelecek ne istiyorsun adam yorgun argın gelsin sonrada dağın tepesine gelsin ni istiyorsun .Bak abim bu adanın dinlenmesi lazım yorgun gelirse Allah muhafaza ya dikkati dağılıp o hainlerin pusuda düşerse sen bunun vicdan azabını çeke bilirmisin ."

 

 

Tamam abi şimdilik burda bitirdim ama bunun elbetteki bi rövanşı olacak yüzbaşı bi dahakine bu kadar kolay kurtulamazsın.

 

 

 

_Askinda bana kalsa devam ederdim ama Fırat komutanım haklı bizim göreve dinç bir şekilde gitmemiz gerekiyor. Dağın tepesinde o hainlerin işini daha kolay bitirebilelimdiye .

 

 

Haklısınız Aslında en başında yarın görevinizin olduğunu söyleseydiniz erteleyebilirdik senide yormazdim .Kusura bakma düşüncesizlik ettim .

 

 

 

_Ne kusuru Asena hem bizimde haberimiz yoktu buraya geldiğimizde öğrenmiştik. Kendini üzmeye veya vicdan azabı çekmecede gerek yok .

 

 

 

Peki ama bunun rövanşını alırım.

 

 

_tamam merak etme yaparız rövanşını da .

 

 

Ben söyliyim de arada kaynamasın.

Şey bu arada seni kim devirmisti .Yani beni sadece bir kişi devirdi dedinya merak ettim .

 

_Cihangir komutanım.

 

 

Cihangir mi şey soyadı ne ?

 

_soyadi mi şeydi bozkurt.

 

 

Sen cildinizin o benim babam demek sen babamla tanımıyorsun.

 

 

_Cihangir komutanının kızı sensin demek biliyormusun komutanım hep senden bahseder di.

 

 

Öylemi ne derdi babam .

 

 

_senden hep şu şekilde bahsedersi benim kızım fik bağlıdır,inatçıdır ostedigini yapamdan asla pes etmez ve çokta merhametli bir kalbi var herkese karşı bi sevgisi var derdi .

 

Yaman anlatirken gözlerim dolmuştu. Ama ağlayamazdım burda herkesin önünde olmazdı.

 

 

Herkes dagilabilir simdilik burda bitirmek durumundayız artık dağılabilirsiniz. Demisttim ve herzamn ki gibi burnunu her şeye sokan bir adet nehir ortaya atladı.

 

 

 

'Bizi kovuyormusun Asena '

 

Koymuyorum sadece artık gidebilirsiniz dedim o kadar ha tabi sen nasıl anlamamak istersen öyle anla .dedim ve onun morarma yüzüyle keyfim yerine gelmişti.

 

 

 

_Asena digru söylüyor herkes dagila bilir bizde birazdan çıkacaz zaten .

 

Demistti Yaman.

 

Ve herkes yavaş yavaş çıkmıştı ikimizde spor salonunda daki duşlara girip duş almıştık. Ben saçlarımı kurup çıkmıştım oda saçlarını kurutup çıkmıştı. Herkeslojmanin bahçesinde oturuyordu .B

 

 

 

izde spor salonundan çıkıp onların yanına dogru yürümeye başlamıştık ki arkadan gelen köpekle benim korkup kaçmam bir olmuştu ve kaçarken yamana çarpmıştım. Yamanın tam olarak üzerine düşmüştüm. Ama öyle bir düşmüştüm ki aklıma gelmeyen başıma gelmişti.

 

 

 

Ben Yamanın üzerine düşerken yüzüm onun yüzüne çok yakındı ve tahmin ettiğiniz gibi benim dudaklarım onun dudaklarının üzerindeydi ve benim saçlari açık olduğu için kimse bunu fark etmemişti .

 

Ben hemen Yamanın üzerinden kalmaya çalışırken elim onun sol göğsüne denk gelmişti ve elimin altında deli gibi atab kalbi vardı tabi benin kalbimizde bundan farkı yoktu .Hemen yamani üzerinden kalkıp lojmana girdim .Ben nasıl alacaktım şimdi onun yüzüne....

 

 

KESTİKKKKK ŞIMDILIK BIR RSKLAM ARASI VERELIM.

Loading...
0%