Yeni Üyelik
30.
Bölüm

25.Bölüm

@karanlikgece_01

MERHABALAR CANLARIM YENI BİR BÖLÜMLE GELDIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ NEYSE FAZLA UAZATMADAN BOLUME GECELIM KEYIFLI OKUMALAR DIGER BOLUMDE GORUSMEK UZERE OYLAMAYI VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ.

 

 

Yamanın üzerinden kalkıp hemen ordan ayrıldım hızlıca lojmana girdim . Aklım almıyordu nasıl oldu böyle birsey .Ben bu adamın yüzüne nasıl bakacaktım onu geçtim kalbin neden bu kadar hızlı atıyordu yörüngesini kaybetmiş gibi.

 

 

 

Lojmaan girdikten sonra asansöre binip kendi dairenin oldu katın tuşuna basıp yukarıya çıktım. Asansörün kapısı aclinca hızlıca indim .

 

 

Elimdeki anahtarı kapının deliğine sokmaya çalışırken ellerimden düşmüştü. İşte o zaman ellerimin titredigini fark ettim neden bu kadar heycanlanmistim ki bu adamın hayatımda ki etkisi neydiki of

 

 

Allah'm ya napicam ben keşke yer yarılsa da içine düşsem ya bu kadar rezil olmazdım. Nerden çıktıysa o köpek. Kendimle olan kavgam bitince yerdeki anahtarı alıp kapının diline sokup açmıştım.

 

 

 

Hemen kendimi içeriye attım. Ondan uzaktim amam kalbim hala deli gibi atıyordu. En korktuğum şey başıma mı gelmişti yoksa ona aşık mı olmuştum olamaz olamaz böyle biseyin olması imkansız hem ben çocukluğuma ihanet edememem.

 

 

Kendimle çelişki bir türlü bilmiyordu kendime gelebilmekicin hemen duşa girdim soğuk su açtım ve tüm iliklerime hissedene kadar soğuk suyun altında durdum .

 

 

Gözlerim her kapattığımda o sahne geliyordu gözlerimin önüne her nekadar inkar etsemde ona çoktan aşık olmuştum. Korktuğum başıma gelmişti işte ya o bana karşı aynı duyguları besleniyorlar o zamn ne yapardım ben .

 

YAMANIN ANLATIMIYLA...

 

Az önce ne olmuştu öyle Asena köpekten kaçarken bana çarpıp üstüme düşmüştü ve hiç tahmin edemediğim bi şey olmuştu onun dudakları düşerken benim dudaklarımla bulunmuştu.

 

Asenanin saclari ikimizinde yüzünü kapattığı için kimse bunu fark etmemişti. Buna sevinsem mi sevinmesemi bilemedim.

 

 

 

Asena üzerimden kalktıktan sonra yüzüme bile bakmadan lijmana girmistti .O giderken arkasından baka kalmıştım. Bizimkilerin yanına gidecektim ama vbana tezat olan kalbim deli gibi atıyordu.

 

 

 

Kendime gelebilmek için tekrar spor salonuna girdim lavaboya gidip elimi yüzümü yikiyacaktimki aynadaki yansimamla kala kalmıştım dudaklarımda asenani ruju vardı. Ellerim ister istemez oraya gidiyordu .

 

 

Bu hayata sadece bir kadın kalbimi bu denli hizlandirmistti . Asenalarla maç izlediğimiz gün bizimkiler gol atınca Asena bana sarilmisti işte ilk kez o zaman kalbim bana ihanet etmiş ve deliği atmıştı ve bu gün yine aynı kadın benim kalbimin atış sesi olmuştu.

 

 

Bu kadının yanında kalbim beden habersiz arsızca atıyordu. Aslında onu ilk kez gördüğüm zaman gözlerine takılı kalmıştım ormanı andıran yemyeşil gözleri vardı.

 

 

Daha onun terörist olacağını düşünürken bile sanki kalbimin sahibi oymuş gibiydi ve kalbim sahibini bulmuş gibi atıyordu. Herkesin dönüp bakacağı duru bir güzelliği

 

 

 

vardı çok merhametli ve başarılı bir kadındı ama ben ona aşık olmazdım çocukluğuma ihanet edemezdim olmazdi böyle birsey olamazdı.

 

 

Aynadaki bakışlarımı çekip musluğu açtım avuçlarıma aldığım suyla yüzümü yıkadım ama pek bi faydas8 yoktu gözlerimin önünde dönüp duran tek sahne asenain dudaklarıydı.

 

 

Ona aşık mı olmuştum ben ama ya o bana aşık değilse ya başka sevdiği biri varsa onu kalbimden nasıl atacaktım. Ve daha önemli olana onun yüzüne nasıl bakacaktim ben .

 

 

Lavaboda ciktiktan sonra bende lojmana girmistim asansöre binip yukarıya çıkmıştım. Kendi dairenimin kapısının önüne gelince ister istemez gözlerim onun kapısına kayiyordu.

 

 

Bakışlarımı çekip Kapıyı açtıktan sonra İçeriye gimistim. Daha erken olduğu için birşeyler hazirlayi yedim daha sonra ise salona geçip biraz kitap okudum

 

 

seviyordum kitap okumayı fırsat buldukça okuyordum ama şuan okuduğum kitap çok sariyordu ve bayada güzeldi. Tanrı küçük günahları afeder kitabın adı buydu bir kaç arkadaşım bu kitabı önermişti bu yüzden bende alıp okumaya başladım ve anlatiklari kadar varmış.

 

(Bu arada kitabı okudun çok güzel kitaptır okumak isteseniz şiddetle öneriyorum.)

 

 

Kitabı bir ön bölüm kadar okudum .Daha sonra kitabı sehpanın üzerine bıraktım ve koltuğa uzandım. Gozlerimi kaptmistim ama gözlerimi kapattığımda gozlerim8n önüne onun dudakları geliyordu .Daha fazla düşünmek istemiyordum.Kisa bir süre sonra uykuya dalmışım iki saat kadar uyumuştum. Beni uykumdan kaldıran şey kapının çalmasıydi . Pera Kapıyı açacaktı ama ona ven açarım dedim . Kapıyı açtığımda karşımda Asena vardı. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyordum .

 

 

 

"Şey için gelmiştim siz yarın göreve çıkacaksınız ya"

 

Evet cikicaz da anlayamadım bi sorun mu var .

 

"Yok hayır herhangi bir sorun yok şey diyecektim yarın siz gidince pera bende kalsın sen gelene kadar tek kalmasına gönlüm elvermez tabi oda isterse yanliz kalmasın. "

 

 

Ben bilemem içeri gel istersen parayla konu oda isterse benim için sorun olmaz hatta çok iyi olur pera evde tek kalmaktan korkar .

 

"Yok ben rahatsızlık vermeyeyim hem benim bu akşam nobetim var hastaneye gidicem çağırsan daha iyi olur aslında. "

 

Tamam çağırayım ozamqn pera abim gelsene .

 

 

'Benimi çağırdın yaman abi'

 

 

Evet abim gelsene bi Asena seninle konuşmak istiyor .

 

 

'Asena ablamı gelmiş hemen geliyorum .Hoş geldin Asena abla nasılsın '

 

"İyim canım gördüğüme göre sende iyisin yüzünde guler açıyor. "

 

 

'Nasıl iyi olmayayım ki yaman abim sagolsun çok iyi bakiyor onun çok iyi bir baba olacağını düşünüyorum. Tabi birini bulup evlenirse '

 

 

Peranin söyledikleriyle Asena kıpkırmızı olmuştu ve benim yüzüme bile bakıyordu.

 

 

Pera abim konun benimle ne alakası var .Asena sana ben görevdeyken yanında kalman için sana sormaya gelmiş eyer istersen ben görevde olduğum süre boyunca onun yanında kalacaksın istemezsen eyer evde kalırsın.

 

 

 

'Şey ben rahatsızlık vermeyeyim Asena abla.'

 

 

"Ne rahatsızlığı canım hem bana arkadaşlık edersin benimde abim gidiyor evde tekim zaten beraber kalırız. "

 

 

'Tamam ozaman .'

 

"Bir kaç parça eşyanın al bana gelirsin"

 

'Alıp gelicem ben şey bu arada sen ayakta kaldın içeri gelsene bi kahve içeriz '

 

"Gerildim ama benim bu gün nobetim var birazdan hastaneye gidicem başka zamana artık. "

 

'Peki ozaman görüşürüz '

 

"Görüşürüz güzelim "

Dedikten sonra evine gitmistti .

 

Onu görünce nedense içime bir ferahlatan gelmişti. Daha fazla kapıda beklemeden Kapıyı kapatıp odama gitmiştim. Artık yatmam gerekiyor yarın çok önemli bir göreve çıkacaktım.

 

 

Aklimda sadece Asena vardı sanırım artık ona duygularımı anlatman gerekiyordu .Görevden döndükten sonra ona açılacaktım. Ve ona sırılsıklam aşık olmuştum bunu onu görünce anlamıştım

 

 

ben mühürlumu arıyordum ama asenaya tutulmuştum hem belki oda beni unutmuştur.Artik önüme bakıp onunla mutlu olmak istiyorum....

 

 

KESTİKKKKK SIMDILIK GÖRÜŞMEK ÜZERE.

 

Loading...
0%