Yeni Üyelik
34.
Bölüm

26.Bölüm.

@karanlikgece_01

Merhaba canlarım yeni bölümle geldim umarım beğenirsiniz .LUTFEN OYLAMYI VE YORUM YAPMAYI UNUTMAYIN. KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN GORUSMEK UZERE KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ ..

 

 


Pera ve yamanla konuştuktan sonra kendi evime gecmistim bir kaç parça birseyler yedikten sonra üzerimi giyinip evden çıktım. Asansöre binip Aşağıya indim lojmandan çıktıktan sonra yürüyerek hastaneye gittim.Hadtaneye geldikten sonra kendi odama gidip üniformamı giydim ve acile indim. Şuanlik sakindi . Dememe kalmadan üç ambulans acil girişine girdi . Her Ambulansta iki yaralı vardı.

 

 

 

Hastaları ambulanstan sedyeyle indirip içeriye almıştık. Aslında fazla hasarları yoktu .Anlattıklarına gire ceza evine giden arabaya saldırıda bulunulmuş arabadaki mahkumları kaçırmaya çalışmışlar ama gelen takviye ekiple buna engel olmuşlardı.

 

İki jandarma eri üç mahkum ve takviye için gelen askerlerden biri yaralanmıştı.

 

Mahkumların birinin araabmin devrilmesi sonucu kaslarında yazıklar meydana gelmişti. Askerlerin ise ikisinin kolunda kurşun izi vardı. Askerlerin kollarındaki kurşunları çıkarıp döndükten sonra biraz dinlemeleri gerektiğini söyleyip acildeki diğer hastaların yaninada gidecektim ki arkamdan bir ses geldi arkama döndüğümde mahkumlardan birinin yere yığıldını gördüm.

 

 

 

Bacağından vurulmuş ve bunun farkına varmamislardi .Bunu sasil fark etmedik anlamadım. Adamin üzerinde köyü renkli bir pantolon olduğu için kanın farkına varamadım. Adama gerekli müdahaleyi hemen yaptım kurşunu çıkarıp diktim .. hastaların hepsiyle tektek ilgilendim .

 

 

Kısa bir süre geçtikten sonra savci gelmişti. Savci geldi zaman ben hastaları kontrol ediyordum. Arkamdan birinin sesini duydum .

 

 

"Doktor hanım eğer müsaade ederseniz masumların ifadesini almam gerekiyor ."

 

Musaade edemem kusura bakmayın pansuman yapmam gerekiyor .

 

 

"Doktor kibarlık yapıp senden müsaade istedim ama kabahat bende ."

 

 

Hastam şuan ifade verebilecek bir durumda değil bu yüzden müsaade edemem .

 

 

"İfade verip vermeyeceğine sizmi karar veriyorsunuz ."

 

 

Evet doktoru olarak ben karar veriyorum .

 

 

"Şuan benim görevimi yapmama engel oluyorsunuz umarım bunun farkındasınızdir ve bunun suç olduğunu biliyormusunuz "

 

 

Suç öylemi peki sizin yaptığınız ne oluyor siz benin işime engel oluyorsunuz ve bunumu savunuyorsunuz siz yapınca normal ben yapınca suç öylemi?

 

 

"Doktor hanım sadece ifadesini alicam okadar neden bu kadar uzattınız gereğinden fazla uzadı bu konu çekil ifadesini alicam ."

 

 

Bakın savcı bey ben hastamı pansuman yapicam sonra kontolerini eyer ifade verebilecek durumdaysa verir ha değilse ifade mifade yok .

 

 

"Ne dediğinin farkindamisin sen kim oluyorsunda buna karar veriyorsun ."

 

 

Dışarı çıkarmısınız işimi yapamama engel oluyorsunuz .

 

 

"Doktor ha-

 

 

Beyefendi dışarı çıkın dedikten sonra oda çıkmıştı kendini ne sanıyorsa. Hastanın pansumanini yaptıktan sonra yanından ayrıldım. Savcının yanına giderek açıklama yaptım

 

 

Hasta anca yarım saate uyanır kedisine geldikten sonra ifadesini alabilirsiniz dedikten sonra konuşmasına bile izin vermeden yanından ayrıldım.

 

 

Odama girip biraz dinledikten sonra tekrar acile döndüm ama bi gariplik vardı.

 

 

Tam anlamasamda yavaş yavaş o tarafa doğru gittim .iki adama vardı ve karşılarında ise savci . Tartışıyorlar di .

Adamlardan birisi savcıya bağırarak sen benim kardeşimin hayatını mahvettin bende senin hayatını mahvedecem dedikten sonra elindeki bıçağı ona doğu savuracaktiki araya girip engel oldum .

 

 

Siz ne yaptığınızı sanıyorsunuz? Burası hastane güvenliği çağırmadan çıkın çabuk.

 

 

"Sen kimsinya bu kadın halinle bize meydan mu okuyorsun bas git benim damarıma basma "

 

 

Basarsam ne olur Benimi dönersin dedim ve bir kahkaha attım. Hiç sanmıyorum emin ol bundan zarali çıkan sen olursun .

 

Bir daha uyarmiyacagim def olun çıkın burdan hadi.

 

Adam bir kahkaha atı sonra ise bana dönüp hamlede bulunucaktiki buna izin vermedim .adamin elinizi tuttuğum gibi ters çevirerek yere serdim .Diğer adam hamlede bulunucaktiki orada izin vermedin ama ikinci adam arkamdan kolumu tuttuğu gibi fırlatmıştı. Adamin beni firlatmasiyla kafamı duvara çarpmıştım. Çarpmamaya anlim yapılmıştı. Başım dönüyordu . Ama adamlara engel olmam lazımdı yoksa hastaneyi birbirine katacaklardı buna izin veremezdim . Adamlardan biri savcıya bıçak çekip onu bucaklamaya çalışı ca buna engel olmak amaçlı bıçağı elimle tutum ve bicaklamasina izin vermedim ama adan elinden bıçağı çekince elim kesilmişti. Adam tam hamlede bulunup beni bıçaklayacak tiki adama aşığım tek.eyle hastanenin bir köşesine gitmişti. Adama ayağa kalkıp bana yonlenecektiki güvenlikleri gelip adamları almışlardı.

 

Kendime gelmeye çalışıyordum ama karşımdan ve ellerimden gelen kan buna engel oluyordu artık baş dönmeme engel olamıyordum ayaklarım beni taşımak istemiyorcasina zayıftı sanki artık ayakta duramıyorum en sonunda düşmüştüm gizlerim yavaş yavaş karariyordu .En son hatırladığım dusugumdu sonrası hakkında hiç birsey hatırlamıyordum.

 

Kendime geldiğimde bu odada yatağın üzerinde uzaniyordum . Yavaş yavaş kalktığımda yani basimda meslektaşlarımdan olan ahsen Doktor vardı.

 

 

"Uyanmışsın daha iyimisin ."

 

İyiyim iyi olmasında ne oldu bana hiç bir şey hatırlamıyorum.

 

 

"Başından aldığın darbe yüzünden bayılmışın ama merak etme birseyin yok sadece kaşın patlamış emrindedir derin bir kesik vardı. Asena sen delirdin mi beden bunu yaptın sen doktorun farkindamisin senin elin senin silahın onlara olmadan bir hiçsin. Nediye bıçağı tutuyorsun ya daha kötü olsaydı elin ya bi daha kulanamasaydin ne yapardın. Kendine gel ve bidaha böyle bir saçmalık yapma ."

 

 

Ne yapsaydım adamı bicaklamasina izin mi verseydim .Ama haklısın elerimi kullanmamam lazım di .Dedikten sonra yataktan kalkarak odama gidip üzerimi değiştirip evime dogru yol almaya başlamıştım. Saat sabahın başıydı bu yüzden hiç kimse yoktu yolda yavaş yavaş eve doğru gidiyordum hala baş dönmem vardı ama fazla değildi. Ahsen odadan dinlenmem için çıktığında bende çıkmıştım bu görseydi kesinlikle buna izin vermezdi bende haber vermeden çıktım hastaneden .

 

Sonunda lonmana varmıştım. Lojmandan içeriye girip asansöre bindim asansör ineceğim katta durunca kendi daireme doğru gidiyordum ki yamanın kapısı acımıştı. Üzerine giydiği üniforması ona çok yakışıyordu ayrı bir hava katiyordu karizmasina .Ben düşüncelerinden sıyrılıp ona bakınca onunda bana baktığını gördüm. Başta hersey normalmiş gibi bakıyordu ama kasımdaki ve elimdeki bandaji görünce kaslari çatışması. Hanıma gelip yüzümü avuçlarının arası almıştı. Başta buna sasirsamda neden yaptığına anlama vermemiştim.

 

 

"Ne senin bu halin kim yaptı bunu sana iyimisin biseyun varmi cevap ver Asena "

 

Biraz yavasmi gelsen makinaya döndün az yavaş sor .dün akşam acile oldu çok uzun hikaye valah basın ağrıyor sonra konuşsak olur mu sen gidiyormusun .:

 

 

 

"Asena sonra olamaz şimdi anlat kim yaptı sana bunu "

 

Lütfen yaman gerçekten başım ağrıyor dediğimde elerimi yüzümden yavaş yavaş çekmişti. Yüzüme bakıp

 

 

"Bak görevden dönünce anlatacaksın tamamı.

 

Tamam dedim ve o an içimden geleni yaptım parmak uçlarına basarak ona sarıldım napim adam uzundu kısa bir süre sarirsada oda kolarini belime sarmıştı. Kisa bir süre sarılıp ayrılmıştık.

 

Kendine iyi bak yüzbaşı.

 

"Bakamya çalışırım ."

 

Çalışma bak dedikten sonra oba veda edip evime girmistim . Üzerimi değiştirip duşa girdim kısa bir süre kaldıktan.Sonra duştan çıktım üzerimi giyinip yatağa girdim yastığa başımı koydum zaman aklıma yüzbaşı gelmişti ve ben adama sarilmistim . Neden bilmiyorum ama bana çok iyi gelmişti. Hele kokusu insanı deli edecek cinstendi hayatımda daha önce bu kadar güzel bi koku duymamıştım. Ben düşüncelerime dalarken tefonuma bi bildirim gelmişti.

 

 

Telefonu elime alıp kimden geldiği baktığımda yamandan geldiğini gördüm heme mesaja tıkayıp baktım mesajda

 

 

 

Uyuz komutan: Asena eğer ölmeyip dönersem seninle önemli birsey konuşman gerek .

 

 

 

Ben : sen ne saçmalıyorsun ölmek falan yok sapasağlam döneceksinn yoksa kafanı kırarım senin

 

 

 

 

Uyuz yüzbaşı: bunu bilemeyiz bunu ancak Allah bilir . Daha fazla yorulma uyu dinlen ve döndüğümde herseyi anlatacaksın

 

 

 

 

 

Ben : tamam anlatacaksın ama kendine dikkat et .

 

Uyuz yüzbaşı:dikkat ederim .

 

 

 

 

 

Dedikten sonra telefonunu kapatip kendimi uykunu kolarina bırakmıştım.

 

     

KESTIKKKKKK ŞİMDİLİK KISA BIR REKLAM ARASI VERLELIM DIGER BOLJMDE GORUSMEK UZER .

Loading...
0%