Yeni Üyelik
10.
Bölüm

8.Bölüm

@karanlikgece_01

ÖNCELIKLE MERHABALAR YENİ BÖLÜMLE GELDİM

NASILSINASILSINIZ UMARIM İYİSİNİZDİR VE SIZIN DE SORDUĞUNUZU DUYAR GİBİYİM BENDE İYİYİM NEYSE FAZLA UZTMAYACAĞIM KEYİFLİ OKUMALAR...

 

 

 

Gözlerimi açtığımda ellerim ayaklarım bağlı bir şekilde bir deponun içindeydim. Etrafımda eli silahlı adamlar vardı .Adamların oldugu yerin biraz uzağında yatakta yatan yaralı biri de vardı. Beni neden buraya getirdiklerini az çok anlamıştım büyük ihtimale bu adamı tedavi etmem için kaçırmışlar.

 

 

 

 

 

 

Neredeyim ben siz kimsiniz ne işim var benim burda ?

 

 

"Bu adamı tedavi edeceksin yoksa senin için hiç iyi olmaz"

 

 

Ben bu vatan hainini tedavi etmem ölürüm daha iyi .

 

"Bu dileğini memnuniyetle yerine getirdim ama sana ihtiyacımız var ."

 

 

Ne sanıyorsun senin tehditlerine boyun eyeceğimi. Asla bunu yapmam sen ve senin gibi vatan hainleri tedavi falan etmem anladın mı geberin daha iyi .

Dememle yüzüme çok sert bi tokat yemiştim .yediğim tokat dudağımı patlatmıştı.

 

 

 

"Sözlerine dikkat et doktor seni son kez uyarıyorum bu adamı tedavi et bak sana kıyam olsun ayrı ayrıcalık tanıyoruz sana kıymetini bil yoksa çoktan öteki tarafa gitmiştin."

 

 

 

 

Benim sizin tarafınızdan olacak hiçbir ayrıcalığıniza ihtiyacım yok Allah bana yeter gerekirse şerefimizle ölürüm ama sizin gibi şeref yoksullarının oyuncağı olmam ve bi tokat daha yemiştim .

 

 

 

 

 

 

YAMANIN ANLATIMIYLA

 

 

Gecenin bir yarısı çalan telefonla uyanmıştım arayan yabancı bir numaraydı.

Gelen aramayı yanıtladım karşıdan gelen ses çok tanıdıktı.

 

 

 

"Alo Yüzbaşı yamanla mi görüşüyorum."

 

Evet buyurun benim sorun nedir ?

 

 

 

"Ben Fırat asenanın abisi geceden beri ona ulaşamıyoruz seni yan dairende kalıyor kardeşim rica etsem kapısını çalar mısın güvenliğinden endişe ediyoruz."

 

 

Geç bir saat belki uyumuştur bu nedenle ulaşamiyor olabilirsiniz.

 

 

"Hayır asenanin uykusu çok hafiftir en ufak sese uyanır çok hafif bir uykusu yok kapısını çalıp bana dönüş yaparmisin ."

 

 

Tamdır ben şimdi kapısını çalarım. Dedikten sonra aramayı sonlandırdım. Üzerime bir tişört giydikten sonra anahtarını alıp yan dairenin kapısını çaldım ama ses seda yoktu .Gecenin bu saatinde nereye girmiş olabilirki .Elime aldığım telefonla firati aramıştım.

 

 

 

Alo Fırat kapısını çaldım ama çıkan olmadı. Evde değil sanırım.

 

 

"Nereye gidebilir ki amcamada gidemez onun yanındayım zaten ben oraya geleceğim rica etsem kamera kayıtlarına bakarmısın. "

 

 

 

 

Tamamdır ben kamera kayıtlarına bakarım .dedikten sonra telefonu kapatmıştım ve kamera kayitlarinin olduğu lojmanı bodrum katındaki güvenlik odasına bakmıştım.

 

 

 

 

 

Asenanin marketin döndüğünü daha sonra ise elinde arabayla çıkmıştı büyük ihtimale arabayı markete bırakmıştı.

 

 

 

marketle lojmanın arasında onbeş dakika var di bu yüzden bi onbeş dakka daha izledim .Asena lojmana doğru gelirken birinin onun arkasından onu bayiltigini daha sonrasında ise bir arabaya bindirip ordan ayrıldığını görmüştüm .

 

 

Asenayi kaçırmışlar dı kim neden kaçırır ki .Firati aradığımda direkt güvenlik odasin gelmesini söylemiştim Fırat ve bin albay beraber gelmişlerdi.

 

 

 

 

"Bir şey bulabildin mi yaman"

Demişti albay

 

 

Evet komutanım kamera kayıtlarında göründü gibi kaçırılmış.

 

"Kaçırılmış?"

Demişti Fırat.

 

 

 

 

KESTIKKKKKKKK GELDIK BÖLÜM SONUNA GÖRÜŞMEK ÜZERE KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ 💋💋💋💋💋

Loading...
0%