Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. BÖLÜM

@karanlikprenses

Selam yeni bölüm geldi.

Yazarın Anlatımıyla.

Aylize çeşitli işkenceler ettiler ve öldüresiye dövdüler. Kimin bunları yaptığını ileriki bölümlerde söyliycem. Belki hiç beklenmedik şeyler olabilir. Ayliz bunlara dayanamayıp bayıldı. Bayıldığını görünce bunu yapanlar kaçtı. Noirler Ayliz i merak edip aramaya karar verdiler . Ayliz ortadan kaybolalı 4 saat olmuştu. Saat 17 .00 civarı Ayliz o bulamayınca profesörleri de aramaya devam ettiler. Noir sürekli kendini suçluyordu. Aradan iki gün geçti . Hiç birinin yüzünde en ufak tebessüm bile oluşmadı. Noir yemeden içmeden kesildi. Tabi bu sırada Aylizi zorbalamaya çalışan kız adı Arstra . Astra Noire daha samimi ve yalaka davranmaya başladı. Noir hiç umursamadı . En sonunda profesör Luminia Aylizi bir mağarada buldu. Okulun revirine götürdü . Herkes Ayliz için oradaydı . Revir görevliside profesör Luminia idi. Biraz Ayliz i tedavi etti. Daha sonra herkes dağıldı. Ayliz komada idi. Noir refakatçi olarak Ayliz in yanında kadı. Yanına geldiğinden beri sağ elini hiç bırakmadı. Noir uyuya kaldı. Ayliz sabah 7 gibi uyandı. Bir anda bağırdı.

Ayliz- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen kimsin?

Noir - Ayliz benim sakın ol.

Ayliz - Ayliz kim sen kimsin ve bana ne yaptın !

Noir profesör Luminia yı çağırdı. Ayliz in kısa süreli hafıza kaybı geçirdiği anlaşıldı.

Ayliz- Ayna verin bana aynaya baktı ve aynayı yere fırlattı.

Ayliz - Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu kim be

Noir- Ayliz sakın biraz kendinden bahseder misin.

Ayliz- Ben Bilge 10 yaşındaydım en son en yakın arkadaşım Eylem.

Mensa bunları duyar.(Yazar dipnotu 4 yıl önceyi söylüyor.)

Mensa- Senin şom ağzına

Ayliz - Sen bana küfür ettin .

Mensa- Aylizim herşeyin içine ettin.

Ayliz - Ayliz kim ben Bilge Soy adım

Mensa- Boş ver soy adı. Bak şunu iç herşeyi kısmen hatırlıcan. Noir anlamaz gözlerle onlara bakıyordur. Ayliz iksiri içince gözleri deli gibi açılır.

Ayliz- Mal beynime

Noir den anlatımla:

Ayliz az önce kendini Bilge adında tanıttı. Heralde hafızası yerinde olmadığı için öyle söyledi. Ama Mensa nın dedikleri. Aylizin iksiri içince gözlerinin açılması bunlar tesadüf olamazdı. Ayliz biraz daha kendine gelince bunları sormalıydım. Kendimden açık vermemeliydim.

 

Evet bir bölümün daha sonuna geldik Umarım beğenirsiniz. Byyyyyyyyyyy. :)

               

​​​​​​

 

 

 

 

Loading...
0%