Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. BÖLÜM

@karanlikprenses

Selam. Bu kitabı yazarken bir arkadaşımdan fikir aldım. Teşekkür ederim Z. İyi okumalar. Karakterlerden birinin ağzıyla anlatılmış (Gerçek değildir.)

​​​​​​

​​​​​​Önce kendimi anlatayım. Ben Derin liseye gidiyorum. Bizim gruptaki kızlarla oturuyordum. Bir anda sınıfa Meteler geldi . Şimdi Mete kim diye soracaksınız. Biz sekiz arkadaşız . Hemen kankilerimi tanıtayım. 1. Sibel ve Çağrı . Sibel in manitası Çağrı Sibel çok sempatik ve güler yüzlü Çağrı da öyle . İkiside esmer . 2. Cemre ile Mete. Cemre nın 6. Hisleri kuvvetlidir. Mete ise çok maceracıdır. Kızıl saçları yeşil gözleri vardır. Mete kumraldır. İkisininde manitası yok ama birbirlerine platonikler belli. Zehra ile Kaan . İkiside ikiz ikiside esmer. Zehra'nın manitası yok ama bence abime platonik. Kaan da bitane manita var oda yalakanın teki. Gelelim abim ve bana . Ben Derin abim Ege abi dediğime bakmayın benden sekiz dakika büyük. İkimiz de kumralız. Manita yok. Nerede kalmıştı. En son Meteler geldi.

Mete- Kızlaar

- Neeeeeeeeeeeee

Ege - Yaasaklı oda varya.

Hepimiz aynı anda

- Eeeeeeeeee

Çağrı - Oraya giriyoruz.

Cemre - Nasıl ?

Kaan- Bir plan yaptık.

Sibel- Doğru düzgün anlatın şu işi

Mete - İşte o noktada sen gircen .

Ben - Boş yapmayın planı anlatın girek .

Kaan - Hani Sibo nun annesi müdür ya o anahtarları alıcak . Ailelerimize gece etütü var diycez ve o odada ne var öğrencez.

Ege- Kankiler ben Zehra ile gerçekten hentbol antrenmanımız var. Birsiz gidin .

Ben - Yes be sonunda sensiz bir yere gidebilicem. Abicim.

Zehra - Bizsiz iyi korkular.

Cemre- Saat 17.30 da okulun ordaki parkta olun.

Mete- Emredersin Cemom

​​​​Okul bitti ve eve gittik. Abim hentbol antrenmanına 16.00 da gitti . Bir çanta hazırlamam gerekti. Okulda kalabilirdik. Sırt çantamın içine iki üç kişilik malzemeler koyucam çünkü canım çok zekalı bir kaç arkadaşım kendilerine eşya getirmiycekler . Çantaya 2.5 litrelik su, tuzlu büskivi, 3 tane sandviç, biri büyük iki tane el feneri, telefon şarj aleti, orta büyüklükte zımparalanmış sopa (yazar notu, uzunluğu küçük oklavalardan az küçük kalınlığı popüler sulukların ortası kadar .) kolanya ve küçük ilk yardım çantası aldım. Eveden çıkıp hemen okulun yanındaki parka geldim . Parkta Cemre ile Sibel vardı.

 

​​​​​​İlk bölümün sonuna geldik. Umarım beğenirsiniz. Grubumuz okula girince nerler görcek. Byyyyyyyyyyy :)

Loading...
0%