Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2. BÖLÜM

@karanlikprenses

Selam yeni bölüm geldi.

 

Yazlıkğa gitmek için yolculuğa çıkacaktık. Saat 23.15 gelmek üzere idi. Üç ayımı yazlıkta geçireceğim için 4 valiz ile gidiyordum. Öyle abarttığımı sanmayın LGS yaklaştıgı için en az bir valizimi test kitapları, okuma kitapları, defterleri koymuştum. Birde her sene evdeki eski eşyalarımızı oraya götürdüğümüz için 2 koli eşya koymuştuk. Rahat bir şeyler giydim. Beste' nin giydikleri çanta hariç:

​​​​​​

Son valiz ,eşya kontrollerini yaptıktan sonra valizleri arabaya yerleştirdim. Alper bizimle kalıcaktı. Öküz desem hayvana hakaret olucak. Bir işin ucundan tutmadı. Bütün eşyaları ben yerleştirdim. Belim koptu. Arabaya bindik. Yola çıktık. Tabiki yol şarkıları olmadan yolculuk olmaz . Şarkı dinleyerek 4 saat yol gittik. 5 saat yolumuz kaldı. Ben uyumuşum. Alper bir duraklama tesisinden poğaça almış. Allah razı olsun yemediğim tek poğaça türünü almış.

Beste- Alper bey hangi akla hizmet sadece ama sadece sosisli poğaça aldınız? Alper- Uffff nabıyım ya al kahfe iç. Beste- Aynen ben bu kahveyi o kadar çok severim ki kaç yıldır sadece bu kahveyi içiyorum. Annem kavgamıza son verdi. Ben 1 saat uyuduktan sonra midem bulandı. Her zamanki gibi yol tuttu. Neyseki 9 saatin sonunda yazlığımıza vardık. Hemen Umayların evine gittim. Yağız vardı. Yağız - Hoş geldin melodi Beste Beste- Hoş buldum Ekin ve Umay gelmedi mi ? Yagız- Yoldalarmış . Onlar gelene kadar biz dolaşalım mı? Uzun zaman oldu . - Olur. Dolaşmaya başlasık .

Parkın çevresinde yürürken yalaka Eslem ve yanındakiler yanımıza geldi.

Eslem ( Ağzında sakız var) - Aaaaa Yağızcım sen bu ezikle mı takılıyosun . Gel bizimle takıl Yagızcım.

Eğer yazılar ve konuşmalar düzenli değilse kusura bakmayın. Byyyyyyyyyyy. :)

 

Loading...
0%