Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm Gizemli Kolye

@karanlk_e2

Kahvaltı yapmak için ağaç evimden dışarı çıkarak sırt çantamı aldım. Sırt çantamda ne olur ne olmaz diye bulundurduğum suyumu aldım ve piknik sepetine aldım. Orman şu aralar çok huzurluydu tam benim istediğim gibi . Yağmur bitmiş ve yerini güneş almıştı.

&&&&

Sonunda güzel bir yer bulmuştum. 'sonunda huzur' diye geçirdim aklımdan . Yemek yiyordumki ormanda bir ses duydum. Umarım beni bulmamıştır. Sesin tam tersi yönde ilerlemeye başladım fakat arkamdan bir hışırtı duymamla arkamı döndüm.

Arkamda hiç bir şey yoktu. 'ne tesadüf hadi geri dönelim' dedim kendi kendime. Arkamı dönüp gidecekken ağaçların arasında bir şey fark ettim. Bir kolye dikkatimi çekmişti kolyeyi doğru yürümeye başladım. Tam kolye nin yanında bir kedi yatıyordu. Kediyi sevmek istedim fakat bana izin vermeden tıslamaya başladı.

" Sakın ol kedicik ben dostum" Dedim dostça

Kolyeyi elime aldığımda desenleri dikkatimi çekmişti. Kar tanesine benzeyen desenler mavimsi morsuydu. Açıkçası baya güzeldi.

 

&&&&

 

Zamanın nasıl geçtiğini anlamamıştım. Nerdeyse bir saat olmuştu bu kolye nasıl beni kendine çekiyordu? Bu soruları düşünürken birden arkamda nefes seslerini işittim. Arkamı döndüğümde orta yaşlarındaki bir adam nefes nefese ve kanla kaplı bir halde yatarken buldum. Hemen ona doğru koşmaya başladım.

"Kaç ve hayatını kurtar " Dedi açıkçası zor nefes aldığı için ona sadece

"Sende kimsin" Dedim

" Sorgulama senin peşindeler git ve kolyeyi tak " Daha konuşmadan

Bazı ayak sesleri duydum. Adam tekrar konuştu

"KOŞ"

Tam koşacağım an bil ellerindeki bir el beni durdurdu.

"Eğlenmeden mi gidiyorsun savaşçı" Ne diyordu bu 'ciddi misin adam şu an elini tutuyor ve sen buna mı takıldın gece' daha bir şey diyemeden az önceki adam.

 

"BIRAK onu senin derdin benimle"

Dedi ona döndüğümde yarası iple imiş ve ayakta duruyordu ben ve adını bilmediğim adamın arasına girerek

"KOŞ" Dedi hiçbir şey diyemeden koşmaya başladım. Ağaç eve gidemezdim nereye gidicem gidicek yerim kalmadı. 'Şimdi boku yedim'

bölümleri kısa kısa yazdığım için tekrar özür dilerim. Son olarak kız ama karakter hakkında düşünceleriniz neler bunu yorumlarda belirtirseniz minnettar olurum.

 

Loading...
0%