Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1-Her Şeyin Başlangıcı

@karyeliyazar

yıllar önce...

Şu bir yıl içerisinde 11 şehir gezip tüm yetimhaneleri dolanmışmıştım.Fakat hala istediğim ekibi kurabilmiş değildim.4 kişi içerisinden 2 kişi bulabilmiş olmam can sıkıcıydı,Uraz Adal ve Doruk Çağıran. Onlu yaşlardaki iki çocuğun küçücük yaşlarında başlarına gelen olaylar kolay değilldi.Bu çocuklar hakkındaki tüm düşüncelerimi bir kenara atıp geldiğim yetimhaneye odaklandım.

Saat tam 23.40 idi,tüm çocuklar uyumuş olmalıydı.Ağır adımlarla yetimhanenin kırık dökük bahçesinden içeriye girdim.İçeride beni bekleyen müdire Yeşim Hanım vardı.Hiç zaman kaybetmeden 5 kat yukarı çıkıp ardından müdire odasına giriş yapmıştık.İçerisi oldukça bakımsız ve kirliydi,insan burada 5 dakikadan fazla dursa tozdan ölebilirdi.

Uzun süre burda durmak istemediğimden çocuklara ait tüm dosyaları incelemeye başladım,bir isim gözüme çarpmaya başarmıştı.Lora Gürkan,8 yaşında,koşma,saklanma ve zeka yeteneği oldukça yüksekti.Buraya gelmeden bir hafta önce çocukları testten geçirmem işimi kolaylaştırmıştı.Dosyayı daha dikkatli okumaya devam ederken gözüme bir detay daha çarpmayı başarmıştı.Aslına bakılırsa kız ailesi tarafından terk edilmemiş aksine kayıp ihbarları bile vardı.Belliydi ki kaçırılmış ardından burada saklanılmıştı.İnsanı meraka sokan geçmişi ve becerileriyle Lora ekibime katılmaya hak kazanmıştı.Kararımı Yeşim Hanıma belirtmemle birlikte kadının gözlerinden ışıklar yayılmaya başlamıştı.Alacağı mevla heyecanlanmasına neden oluyordu.Lora yarından itibaren bu para avcısı kadının yanından uzaklaşacak ,buradan kurtulacaktı.


3 AY SONRA


Aradan aylar geçmişti.Başarılı geçen işten sonra yoğun bir toplantı akımındaydım.Madem buraya gelmiştim takımımın son üyesini de bulmalıydım.Neredeyse tüm yetimhaneleri dolaşmıştım ve son ümidim olan SONBAHARLAR YETİMHANE siydi.Buradaki isnanları da kandırmak zor olmamıştı.Paragöz insan evladı,para için en değerlim dediğinden bile vazgeçerdi.Raiz ise bu sözün tanımı olarak karşımda duruyordu.Karaktersizin önde gideniydi.


Bu karaktersiz şahısla aynı ortamda bulunmak istemiyordum.Aynı testten geçen tüm çocukların dosylarını okurken bir ismi görmeyi beklemiyordum.Seray Ardınç,gördüğüm en farklı çocuklardan biriydi.Baş nedeni ailesi onu ölü gösterip üstüne üzerine olan tüm serveti kendi üstlerine geçirmişlerdi.Yüklü para ile de bu siktiğimin piçinide susturmayı da başarmışlardı.


Tüm sinirimle hikayeyi okumaya devam ettim.Türkiyenin tanınmış kişileriyle çalışan Ardınç ailesinin kendine özgü mücevher holdingleride vardı.Dış profilde mutlu ile imajı veren bu insan yoksulu olan kişilerde güzel rol yapıyorlardı. Kız o evde neler yaşıyorsa şuanda tedavi altındaydı.Takımın eksik kalan son parçasını ise Seray doldurmayı başarmıştı.


Hiç bir şey bitmemişti,aksine herşey yeni başlıyordu...


- Karan Alpdemir Keskin-Uraz Adal-


-Kayla Müge Demirarslan-Lora Gürkan-


-Yiğit Karahan-Doruk Çağıran-


-Belgin Gümüşzade-Seray Ardınç-


**********


Heyy selam bu bölümü okuyan herkese öncelikle teşekkür ediyorum...


Bu platformdaki ilk kitabım olarak biraz heyecanlıyım açıkcası.


Şunu da açıklayım bu ilk bölüm değildi,karakterlerimizin asıl kimliklerinin tanıtılmasıydı.


Eğer beğenirseniz lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin


Yarın yeni bölümü atmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa


Şimdilik ben gider iyi okumalarrr

Loading...
0%