Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9.Bölüm

@kazelina1

"Şu adama bakıp hayırdır ayı mı oynuyor dememek için kendimi zor tutuyorum."

Semih'in sözlerine güldüm. Şu an benim üzerimde Malefiz kostümü onda Çığlık kostümü bir kafede oturmuş siparişlerimizi bekliyorduk.

Hande Esendemir ve Semih Kılıçsoy olarak gelsek daha az dikkat çekerdik.

Yine de bu şekilde olmak nedense hoşuma gitmişti. "Hakları var Semih, senin karşında iki kişi böyle otursa ne düşünürdün?"

Tamam itiraf ediyorum bize biraz ayıplayarak bakıyorlardı. Herkesi anlarım ama kusura bakma da benden daha süslü olan seksen yaşındaki teyze ben bile normalde senin kadar makyaj yapmıyorum. Sen beni ayıplayamazsın!

Garson siparişleri önümüze getirdikten sonra bize tuhaf tuhaf bakarak yanımızdan ayrıldı. Semih ise sabır çekmekle meşguldü.

"Sen o maskeyle çayı nasıl içmeyi düşünüyorsun?" Semih maskeyi biraz üste doğru sıyırıp çayını içti.

Ben de çayımı içerken bir erkek bizim yanımıza geldi. "Kalkın lan bu masadan." Burnum nedense kavga kokusu alıyordu.

Allah'tan karetede siyah kuşak dan ikiydim.

"Niyeymiş?" Semih'in sorusu üzerine herif elini benim sandalyemin üzerine koydu. "Bence ikimiz de bu boynuzlu hatuna bir şey olmasını istemeyiz."

Karetede siyah kuşak dan iki olduğumu söylemiştim değil mi? İşte şimdi gösterme vaktiydi.

***

@şey_official

*Fotoğraf*

@semihkilicsoy9 ve @handesendemir bugün itibariyle ilişkisi olduğunu duyurdu. Kafedeki ilk buluşmalarına kostümleriyle giden çift kendilerine musallat olan serserileri dövdükten sonra restorandan atılan çiçeği burnunda çiftimiz artık ilişkilerinin gizlemenin çok saçma olduğunu düşünüyorlar.

Kaynak: Hande Esendemir, Semih Kılıçsoy

Loading...
0%