Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

Merhaba ben Defne 22 yaşındayım. İstanbul un tenha ve Küçük bir mahallesinde oturmaktayım. Bir abim ve anne , babamla Küçük bir evde oturmaktayız. Hemşirelik son sınıf öğrencisiyim. Hem okuyorum hem de staj yapıyorum özel bir hastahanede.

Hayatım hep koşuşturmaca ile geçiyor okul ev iş arasında. Bazen de başımın tatlı belası Hale ile görüşüyoruz. Tabi o da bu zamanlar sınavları ile meşgul ya neyse.

Hale benim ilkokuldan arkadaşım. Can dostum diyebilirim. Hiçbir sırrımı asla ondan saklamam. Eğer saklarsam beni çok fena gıdıklar. Ayrıca Hale Levent abinin de kardeşi. Daha doğrusu görümcem.

Abisine aşık olduğumu duyduğunda sinirlenmiş. Bir tur saçımı başımı yolmuştu. Neden diye soracak olursanız; Levent abi biraz çapkın bir erkek . Onu karşıdan severken abisinin bilmeden de olsa beni üzeceğini düşündüğü için endişelenmişti. Gözlerinde görmüştüm.

Tam 10 yıldır da Levent abiye aşıktım. Levent abi ile aramızda 4 yaş vardı. Levent abi abimle yaşıttı. Asla ona aşık olana kadar bir erkek gözü ile bakmamıştım. Hep abim olmuştu . Bilmeden de olsa beni etkilemiş. Gönlüm kapılarını ona açmıştı. Aslında düşündükçe ondan eskiden beri hoşlandığımı sadece kendime itiraf edemediğimi fark etmiştim. Ama o asla bir kız gözüyle bakmamıştı bana. Bana hep bücür derdi. Gerçekten onun beni bir kız gibi görmemesi beni üzüyordu. Halbuki onun burda bir suçu yoktu.

Levent abi 4 yıldır Adana da idi. Ataması oraya çıkmıştı. Ve 4 yıl boyunca hiç buraya gelmemişti. Fatma teyze ve Taner Amca hep onu ziyarete gitmişlerdi Hale ile beraber. Ben de 4 yıldır ona olan aşkımı toplayıp sandığa kaldırmıştım .

Ta ki Levent abi nin atamasının buraya çıktığını öğrenene kadar. Evet Levent abinin ataması İstanbul da bir ilkokula çıkmış. Gelmesine bir o kadar sevinmiş ve heyecanlanmıştım.


Arkadaşlarrr lütfen yorum ve oylamalarınızı unutmayınn 🙏 . Sizlerin motivasyonunuza çok ihtiyacım varr.🥰


Loading...
0%