Yeni Üyelik
12.
Bölüm

12. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

Arkadaşlar özür dilerim haftalardır yazamadım kusuruma bakmayın şimdi yeni bölüm geliyorr. Beklediğiniz için teşekkürlerr.

 

Dün gece Levent ile yaşadıklarımızdan sonra yatağa yatıp rahatça uyumuş ve bir o kadar rahat uyanmıştım . Sevdiğim adamın da bana karşı bir şeyler hissettiğini öğrenmiş ve öpücüğüne karşılık vermiştim. Bunları düşünürken zorlanarak da olsa üstümü değiştirmiş kahvaltı masasına doğru yol almıştım.

"Günaydın annecim."

"Günaydın yavrum. Ayy kız sana ne olmuş böyle yüzüne renk gelmiş. "dedi annem.

"Dinlenmek iyi geldi annecim ondandır."dedim.

"Günaydın kızım."deyip belime sarıldı babam.

"Günaydın babacım ."deyip yanağına bir öpücük kondurdum.

Ardından ailemle güzel şen şakrak bir kahvaltı yapıp dinlenmeye başladım. Odamın kapımın çalınması ile annem bana doğru kafasını uzattı.

"Annecim ben işe gidiyorum sen güzelce dinlen buzdolabına yiyecek koydum öğlen onları ye ve ilaçlarını iç olur mu ? Sakın aksatma ilaçlarını. Ağrın sızın olursa ara bizi gelip seni hastahaneye götürelim canım. "dedi.

"Tamam annecim sen merak etme ben iyiyim ilacımı da aksatmam. Sen merak etme hayırlı işler annem ."dedim. Annem iş için evden çıktı. Ben de dinlenmeye devam ettim.

Ardından kapı çaldı. Annem bir şey unuttu sanırım deyip topallayarak kapıyı açmaya gittim. Kapıyı açtığımda beklediğim asla Hale değildi.

Dünkü anlar göz önüme gelince yüzüm ister istemez Kızgın bir hale büründü. "Ne işin var senin burada?"dedim Kızgın çıkan sesimle.

"Defne özür dilerim ben gerçekten. Ben seni ne kadar çok seviyorum bunu en iyi sen biliyorsun. Lütfen bana böyle kızgın bakma Lütfen. "dedi Hale.

Ayakta duramayacağımı anladığımda kendimi yere bıraktım. Yaşlar gözlerimden akmaya başlamıştı bile

"Defne Defne iyi misin hastahaneye gidelim mi ? Defne bir şey söyle lütfen."dedi panikle Hale.

Gözlerimi ona çevirdim ve "Git "dedim.

"Olmaz gidemem sen benim en yakınımsın. sen benim kardeşimsin."dedi ve içeri girip kapıyı kapatıp benim yanıma eğildi.

"Özür dilerim çok bencilce davrandım ama yapma bunu bize nolur . Sen benim kardeşimsin nasıl gidebilirim senden."dedi.

Artık her şeyi söylemenin zamanı gelmişti. "Özge yi neden sevmiyorum biliyor musun ?"dedim gözlerinin içine bakarak.

"Hatırlıyor musun 15 yaşında Özge nin abisine aşıktın. Ama hiçbir zaman karşılık görmemiştin. Hatta ben seni defalarca uyarmıştım sevme onu diye. Sen onu çok sevdin ama o sana başka gözle baktı. Ben onu gördüm gözlerinde. Bir gün arkadaşı mektup getirip koydu kitabının arasına. "dedim ve ardından o anlar gözümün önünde canlanmaya başladı.

"Ben ne yazdığını görmek için açtım mektubu. Belki bir yanlıştı açmam ama açtığım için hiç pişman değilim. Mektupta seni sevdiğini seninle zaman geçirmek istediğini yazmıştı. Ama beni etkileyen o cümleler değildi. " Etek sana çok yakışmış buluşmaya da eteğinle gelirsen çok mutlu olurum." Cümlesiydi. O kadar canım yandı ki senin için. Seni bir daha etkilesin istemedim. Onun yüzünden üzül istemedim. Onun kötü amaçları yüzünden kendini kötü gör istemedim ben."dedim ağlayarak. Hale ise beni bölmeden dinlemeye devam etti.

"Mektuptaki adrese ben gittim . Onunla ben buluştum. Senden uzak durmasını , kötü amaçlarını senden uzak tutmasını söyledim. Ama o ise "Hale gelmedi ise senle işimi hallederim madem "dedi. Çok korktum bağırdım ama kimse duymadı sesimi. Kendimden uzaklaştırmaya çalıştım az da olsa başarabildim. Formamı yırtmayı başarmıştı. En sonunda çığlıklarıma biri yetişti ve beni kurtardı. Polise götürdü beni . Korkmuştum hem de çok Korkmuştum. Her şeyi polise anlattım. Ama polis Özge lerin bir akrabasıymış inanmadı bana . Aksine Özge bana suç attı. "Bu kız abimin peşinde dolaşıyor abim de buna yüz vermediği için böyle işlere başvurmuştur ."dedi . Babam , annem , abim bana inansa da polis bana inanmadı adalet yetersiz kaldı. Bu olay kimseye duyurulmadı . Ne mahkeme ne savcılık hiçbirine taşınmadı olay. "dedim ve derin bir nefes aldım.

"Hani sen Özge yi tuvalette benimle yanlız görmüştün. Özge de benim ona saldırdığımı söylemişti sana ve sen bana inanmamıştın ya. Aslında orada Özge bana saldırmıştı . Beni boğmaya kalkmıştı. Ama sen o gün sadece Özge yi korudun. Boynumdaki kızarıklığı bile farketmedin."dedim ağlayarak.

"Biliyor musun yaptığımdan asla pişman değilim . Sen de pişman olma olur mu . Şimdi kiminle arkadaş kalmak istersen kalabilirsin . "dedim ve ayağa kalktım kapıyı açtım.

"Özür dilerim gerçekten ben bunları bilmiyordum çok özür dilerim. Affet beni nolur Defne . Lutfen affet beni ."dedi ayağa kalkıp.

"Git Hale ." dedim ve kapıyı kapatıp yavaş ve sakince odama geçtim. Kendimi yatağa bırakıp ağlamaya başladım.

Arkadaşlar yorum ve oylarınızı eksik etmeyin lütfen teşekkür ediyorum şimdiden

 

Loading...
0%