Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

LEVENT DEN

Kendime ait olan eşyalarımı toplamış diğer eşyalarımı satmıştım. Eşyalarımı çoğunu da bavula yerleştirmiştim. Babam beni almaya gelecekti. Ne kadar gelme ben otobusle gelirim desem de beni dinlememişti. Kim bilir annem ne kadar uğraşmıştı . Babam gelmiş eşyalarımı arabaya yerleştirmiş ve yola konuşmuştuk.

Saatlerce yoldan sonra evimize vardık. Hale kapıyı açmış boynuma atlamış. Annem de yavrum benim diyerek bana sarılmıştı.

İçeri girdiğimde ise Defne'yi görmüştüm. Bana tokalaşmak için elini uzatmış sonra da evine gitmişti. Ben de biraz annemlerle oturup odama geçmiştim .

Ama aklımda tek bir şey vardı. O da Defne. Ne kadar sa güzelleşmiş. 4 yıl önceki Defne değil de sanki yerine başkası gelmişti. Yüzündeki o sivilceler gitmiş, o bir deri bir kemik hali yerini dolgun dudaklı, biçimli Vücuduna bırakmıştı. 4 yıl önce bir kız çocuğu iken şimdi bir kadın gibi gözüküyordu. Giydiği elbise kendisini etkileyici ve hoş göstermiş. Uzun boyunun verdiği o sütun gibi bacakları kendini belli etmişti. Beni o haliyle çok etkilemişti. Kalbimde şimşekler çakmaya başlamış. Gözlerim yeşil gözlerine hep bakmak istemişti.

__________________________________________________________

Günler boyunca Defne 'yi görmemiştim. Sanki birazcık özlemiş gibiydim. En iyisi bugün Hale ile Ayşe teyzelere gitmeliydik. Zaten Onur da hep çağırıyordu gel beraber vakit geçirelim Hale de Defne ile vakit geçirsin diye. Tam bunları düşünürken;

" Oğlum evde birkaç eksik var . Ahmet abinin bakkalına bi gidiver yavrum ."dedi.

"Tamam anne ." dedim. Ve evden çıktım.

Eve döndüğümde mutsuzdum. Resmen çapkın bir erkek olan ben Defne yi kıskanmıştım. Halbuki daha ona karşı pek bir şey hissetmiyorken. Ama o kadar yakışmıştı ki elbisesi ona. Onu görünce dilim tutulmuştu resmen. O incecik beline tam oturmuş. Gören herkesin kendisine tekrar bakacağından emin bir hava oluşturmuştu üzerinde.

Bütün gün boyunca Defne yi düşünüp durmuştum. Akşam olunca da Onur un teklifine olur demiş. Onların evine geçmiştik. Bizi kapıda Defne karşılamış, ardından Hale ile odasına geçmişti.

Biz Onur ile hasret giderirken farkettim ki Ayşe teyze ve Tahir Amca yoklardı. Nerede olduğunu sorduğumda bugün ailecek hep beraber gezip eğlendiklerini ardından bir akrabalarının hastalandığını duydukları için memlekete gittiklerini söyledi.

Ardından yarım saat sonra Defne bize çay getirdi. Biraz zaman sonra Defne' nin odasının önüne gidip kapıyı çaldım. Gir sesi gelince kapıyı açtım . Defne ' yi mini , askılı elbisesi ile görmeyi beklemiyordum.

Hale birden " abi bak Defne ' nin mezuniyet elbisesi. Siz bana böyle bir şey giymeyi izin vermiyorsunuz ama bak Onur abi izin vermiş Defne ye. Hem bak benim gösterdiğim elbiseden daha açık Defne nin elbisesi." dedi ve Defne yi kendi etrafında döndürdü.

Defne den gözlerimi çekip " hadi Hale gidelim artık , elbise işini sonra düşünürüz ." dedim ve eve geçtik.

Gece saatlerce Defne yi düşündüm güzelliğini , etkileyiciliğini, saflığını. Beni o kadar çok etkilemişti ki oni düşünmeden uyuyamaz olmuştum.


Arkadaşlarrrr bu yeni kitabımın 5 . Bölümü okuyanlarımız oylarını versinler lütfenn 🙏 . Şimdiden teşekkür ediyorum.🥰


Loading...
0%