Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

DEFNE DEN

Akşamki hırsızlık olayından dolayı Levent abi benimle bizim evde kalmış . Benimle beraber abimi beklemişti. Kapı çalınca hemen kapıyı açmaya gittim.

Gelen abimdi. " Hoşgeldin abi." dedim .

" Hoşbulduk güzelim. " dedi ve salona geçti.

" Hayırdır kardeşim senin burada ne işin var?"dedi abim Levent abiye.

"Asıl sen nerdesin Onur? Nasıl yanlız bırakabildin Defneyi ya." dedi bağırarak Levent abi.

Abim hemen yanıma gelip ellerini yanaklarıma koyup endişeli bir şekilde önüme eğildi. "Defnem , prensesim , bir şey mi oldu abim? İyi misin sen ? "diye sordu.

" Ben iyiyim abicim, akşam eve hırsız girmiş. Ama merak etme hiçbir şey çalınmadı. Hale yi aramıştım ben. Biliyorsun o uykusuna çok düşkün . Telefon sesine de Levent abi uyanmış . Taner Amca ile geldiler yakaladılar. "dedim.

" Abim neden beni aramadın gelirdim ben hemen . Ayrıca bir yerinde bir şey var mı, canını yaktılar mi prensesim?"

" yok abi , Levent abiler gelene kadar kilitledim kapımı. Merak etme bir şeyim yok."

" Çok özür dilerim abim . Ben böyle olacağını bilsem gelmez miydim hiç . Çok özür dilerim prensesim benim. " deyip bana sarılmıştı.

Beni bırakıp Levent abinin yanına geçti ve koltuğa oturdu. Teşekkürler kardeşim deyip Levent abiye sarıldı.

Levent abi de sarılmasına karşılık verdi.

Hırsız olayının üstünden haftalar geçmiş. Sınavlarım ve stajım bitmişti. Son gazla mezuniyet alışverişim devam ediyordu. Elbisem vardı ama abim onu fazla kısa ve açık bulmuş. Geri iade ettirmişti. Şimdi ise Hale ile yeni elbise bakıyorduk.

"Defoşum şu mavi nasıl? Hem baksana uzunmuş da ay cok güzel yırtmacı da varmış bu tam senlik. Hem gözlerin de ortaya çıkar bence. Yeşil yeşil gözlerle uyumlu olur gibi geldi. " dedi ve beni kabine yolladı.

Elbise gerçekten üzerime çok güzel oturmuş ve boyumu daha da uzun göstermişti. Yanındaki yırtmacı bacaklarımı ortaya çıkarmıştı.

Elbiseyi ve ayakkabı işini halletmiş. Hale ile bir kafe ye oturmuştuk. " Ne zamandır konuşmuyoruz, abimle alakalı neler düşünüyorsun.?" Diye sordu.

"Biliyor musun Hale o bana uzakken her şey daha güzeldi. Kokusunu duymasam da görmesem de kalbi bana yakındı. Hale ben abini çok seviyorum. Kalbim onu görünce o kadar hızlı atıyor ki anlatamam. Hem şey diyeceğim ben sana."

" Ne diyeceksin kız? Yoksa yoksa abimle aranızda bir şeyler mi oldu? Kız sen iyice kızardın kesin abimle bir şey oldu? Anlatamam çabuk anlat." dedi heyecanla.

" Hani bizim eve hırsız girdiği gün var ya . "dedim kızarmış yanaklarımla.

" Ayy kızım çatlatmasana insanı. Acun gibi söyleyivermiyorsun. Anlat çabuk hemen." Dedi heyecanlanmış sesiyle.

"Ya şey abin bizde kalmıştı ya hani. Biz de film izledik falan. Uyuyakalmışız. Sabah uyandığımda abinin üstünde uyuyordum. " dedim.

"Ay ya gerçekten mi. Valla mı? Şimdi siz abimle beraber mi uyudunuz?"dedi.

"Yani evet öyle oldu . Bir de şey hani benim kırmızı benekli geceliğim vardı ya. O vardı üstümde . Birazcık açılmış her tarafım. "dedim utanarak.

"Ay tamam oldu bu iş. Siz artık evlenin. Çabucak yeğen istiyorum . Abime soyliyim de çiçek çikolatayı ayarlasın. "dedi mutlulukla.

" Saçmalama Hale abin beni sevmiyor. Sadece ben yanlışlıkla üzerine uzanmışım onun. Bilse yüzüme bile bakmaz zaten." dedim.

" Sen yıllardır böyleydin. Abimi sevdin ama hep üzüldün. Kalbinde hep abim vardı. Ama abim görmedi. Yıllarca abim çapkınlık yaptı ama sen bir kere bile olsun ona sırtını dönmedin. Keşke gerçekten abim seni sevseydi. Biliyorum çok canın yandı. Lütfen yakma artık canını. Bırak artık abimi. Abim seni sevmemiş olabilir ama başkalarına şans ver artık. "dedi.

Hiçbir şekilde cevap vermedim. Alınmıştım aslında biraz. Yıllardır bana bunu söylerken benim hislerimi düşünmüyordu. Biliyorum beni korumak istiyordu, beni çok seviyordu ama yine de bana abimi unut derken benim hislerimi önemsemiyordu.

Daha fazla durmak istemedim ve Hale ye kalkalım dedim. Hale ona alındığımı anlamış olmalı ki sürekli beni izlemişti. Çağırdığımız taksi gelince bindik ve mahalleye doğru yol aldık.

Taksi mahalleye varınca. Aceleyle Hale ye görüşürüz demiş . Evimize girmiştim.

Saatlerce kimse duymasın diye ağzımı tuta tuta ağlamıştım. Gözlerim kızarmış ve şişmişti. Annem yemeğe çağırmıştı ama gitmemiştim. Yorgun olduğumu söylemiş geçiştirmiştim. Ağlamıştım defalarca. Annem defalarca gelmiş ama uyuyormuş numarası yapmıştım. En son ise gözlerimi karanlığa bırakmıştım.

Sevgili okurlarım lütfen okuduğumuz bölümleri hem yorumlayalım hem de oylayalım 🙏. Sizin oy ve yorumlarınız beni daha da motive ediyor. Lütfen okurlarım daha çok yorum daha çok oy.🥰🥰 hepinizi öpüyorum tatlı gecelerr😘


Loading...
0%