Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

YAZARDAN

Mutfaktan çıkan Ali Soysal oğlu Toprak ın kapıda beklediğini gördü ve ona doğru adımladı. Gelenler Aysel ve kocasıydı.

" Kim gelmiş Oğlum ?" dedi. Ardından kapının önündekileri görünce elindeki yemek tabağını düşürdü.

"Sizin burada ne işiniz var , ne hakla buraya geldiniz siz? " diye şiddetli bir şekilde bağırdı onun aksine Aysel alayla ;

" Merhaba eski kocam. Hizmetçimizi almaya geldik ." dedi ve Ali Soysal ı itip içeri girdiler. " Aaa bütün oğullarım da buradaymış. Ama ikizler yok herhalde . Olsun biz oturur bekleriz ne olacak demi hayatım." dedi kocasına doğru. Kocası bunu onayladı ve ikisi de koltuğa yayıla yayıla oturdular .

"Ne istiyorsun hala bizden ya. Sen bizim kız kardeşimizi çaldın. Hala ne işin var senin bu evde ?" diye bağırdı Umut. Çok sinirliydi annesine karşı. Tabi ona anne demeye bin şahit ister.

" Ah canım Umutum. Kardeşinizi istiyorum. Onu almadan da gitmeyeceğim ."dedi Aysel.

" Melek senin kızın değil bizim kardeşimiz artık. O bizimle kalacak. 20 yıl nasıl babasız annesiz büyüttüysen şimdi babası ve abileri ile kalacak. " dedi Gridap.

Girdap hep neşeli , keyifli ve , bağırmayan bir çocuktu. Girdap ın böyle sözlerde bulunması ve bağırması babası ve abilerini şaşırtmıştı.

"Aaa benim sessiz ve neşeli Oğlum senin de sesin çıkmaya başlamış iyice . Ama merak etmeyin hepinizin sesini kesicem ." diye alayla bağırdı Aysel.

" Ya yeter artık düş peşimizden , yetmedi mi bize çektirdiklerin? Yanımızda olsan da olmasan da başımıza dertler açıyorsun yeter artık defol hayatımızdan." diye bağırdı Akın.

Aysel bunu hiç dikkate almadan koltuktan kalktı ve Ali Soysal' ın karşısına dikildi.

"Seni ölmekten bile beter edeceğim Ali , o kadar canın yanacak ki ölmek için yalvaracaksın ." dedi ve kocası ile beraber evden dışarı çıktı.

Evdeki herkes sinirlenmişti. Ama Ali Soysal ın aklındaki tek bir şey vardı . O da Ayselin söylediğiydi . Açık açık onu evlatları ile tehdit etmişti. Koruyacaktı oğullarını ve kızını o kadından koruyacaktı.

İçindeki sıkıntı kendini göstermişti. Ama o emindi artık ailesinin dağılmasını engelleyecekti.

Bir anda Toprak ' ın telefonu çalmaya başladı. Arayan Ayaz'dı. Ali Soysal ın içindeki sıkıntı gittikçe büyüdü. Korktu , kızına veya oğluna bir şey olabilme ihtimalinden korktu.

Toprak telefonu açtı ve kulağına dayadı. Akın ' ın o hüzünlü sesi duyuldu.

" Abi Melek yok. Tuvalete gidicem diye gitti ama yok. Her yeri arıyorum ama bulamadım. " dedi ve tüm aileyi bir endişe bulutu sardı.


Loading...
0%