Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@kelebegin_ruyasi

MELEK DEN

Akın ile lunaparka gelmiş çılgınlar gibi eğlenmiştik. Tabi hastahaneden yeni çıktığım için babam ve abimleri ikna etmek zor olmuştu. Ama iyi ki de ikna edebilmişti Akın. Yoksa kafa dağıtmam biraz zor olacaktı. Şimdi de Akın ile beraber oturmuş pamuk şeker yiyorduk benim ısrarlarımla.

" Akın tuvalet ne tarafta ?"

" Karşıda gel beraber gidelim hadi." dedi Akın

" Olmaz elimizde hala pamuk şekerler var ben gideyim sonra sen git olur mu ? " dedim.

" Ben bekleyeyim seni kapının önünde o zaman . Olur mu canım ikizim ? "diye sordu Akın.

"Olurrr." dedim çocuksu bir heyecanla .

Tuvalete girdim. İşlerimi halledip çıktığımda tuvaletin önünde Akın yoktu. Biraz etrafa baktığımda Akın ' ın yoktu.


Yanıma sarışın uzun boylu renkli gözlü bir erkek yaklaştı ve bana sarıldı. " Melek , aşkım nerdesin sen ? Her yerde seni aradım . Neredeydin meraktan öldüm ? Haber de vermedin hiç. " dedi.

Onun bu dediklerine karşılık olarak " Kusura bakmayın ama ben sizi tanımıyorum ." dedim .

"Aşkım noldu sana nasıl beni hatırlamazsın deyip endişeyle yüzüme baktı. Hadi gel evinize götüreyim seni babanlar merak etmesin ." dedi.

" Hayır Akın ' ı ikizimi bekliyorum ben , sizi de tanımıyorum , hatırlamıyorum gider misiniz? " dedim.

" Akın bana mesaj attı , işi çıkmış acilen seni almam gerektiğini evinize götürmem gerektiğini söyledi. Bak inanmazsan mesajlara ."

Deyip bana birkaç mesaj gösterdi. Gerçekten de Ayazımı tanıyormuş. Ne işi çıkmıştı acaba Ayaz ın. Ya da keşke haber verseydi bana. Ben bu beyfendiyi tanımıyorum. Bana sevgilim olduğunu söylüyor ama ben hatırlamıyorum.

" Tamam o zaman beni evime bırakabilir misin ? " diye sordum.

" Tamam aşkım ama sen de neden aramalarıma mesajlarıma dönmediğini söyle arabada olur mu ?" dedi.

" B-ben bir sevgilim olduğunu bilmiyordum ." dedim.

O sırada arabaya bitmiştik Ve hareket halindeydik. " Zaten yok ki , seni kim sevsin bi paçoz halinle ." dedi.

" Ne diyorsun sen. Sen benim sevgilim değil misin? Çabuk evime götür beni. " diye bağırdım.

" Götüreceğim merak etme ama annene götüreceğim ."dedi.

" Hayır götürme beni ona yalvarırım o beni hiç sevmemiş. Beni dövmüş o. Babam öyle söyledi. Lütfen götürme beni ona babama götür beni lütfen. " diye ağlamaya başladım.

Beni çoktan bir depoya getirmiş ve bir odaya kitlemişti .Ben hala ağlıyor bağırıyordum. Belki bir duyan olur diye. Odaya bir anda bir kadın girdi.

" Lütfen beni bırakın, babama götürün. Babam merak eder beni. O kadın beni dövmüş, sevmemiş lütfen beni buradan çıkarın. " diye yalvarmaya başladım.

" Aaaa küçük kızım annesini tanıyamamış mi bakalım? Olsun ben kendimi küçük kızıma hatırlatırım. " dedi alayla. Ve bana yaklaşmaya başladı.

" Lütfen yapma . Yalvarıyorum sana yapma. Beni babama götür. Söz polise haber vermeyecekler. Lütfen bırak beni." diye ağlamaya devam ettim. Göz yaşlarım hiç durmaksızın akıyordu.

Birden saçımın çekilmesi ile inledim. "Ah benim güzel kızım saçların ne kadar güzel değil mi? Çekiyorum acıyor mu kızım?" dedi. Cevap vermedim

"Sana soru sordum çabuk cevap ver !" diye bağırdı. Korkmuştum " çok acıyor bırak lütfen ." dedim.

Saçlarımı bırakıp yüzüme bir tokat attı. Hissetmiştim dudağımın kenarından damlayan kanı. Onun tokatı ile yere düşmüştüm. Ardından daha nice tekmeler gelmişti. Ve sonra hırsını alıp gitmişti.

" Ben daha önce bu acıyı nasıl çektim ." dedim kendi kendime.

"Baba çabuk beni kurtar nolur . Ben evimize gelmek istiyorum ." diye mırıldandım gözlerim karanlığa gömülmeden önce.


Merhaba Arkadaşlarrrr.👋 Şimdiden 11 bölüm olduk bile . 🎉 Ama farkediyorum ki oy sayısı okuma oranına göre çok az lütfen okuduğumuz bölümü oynayalım hatta vaktiniz varsa eğer yorum yapabilirseniz çok mutlu olurum🙏 . Eleştirilerinize açığım. Beğenmediğiniz bir kisim ya da yazma stili varsa önerilerinizi alabilirim. Biraz zor bölüm atabiliyorum özür dilerim bu konuda ama beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum. İyi okumalar bol bol oy ve yorumları bekliyorum❤️🥰


Loading...
0%