Yeni Üyelik
2.
Bölüm

1.Bölüm - Kırmızı Gözler

@kelebeginizx_

Adım kumsal, "Ad" kavramına çok dikkat etmezdim ama onun Adını çok merak ediyorum, beni sürekli takip eden şeyin Adını ve ne olduğunu. Herşey vücudumda eller hissedince başladı, Geceleri biri bana dokunuyor, Saclarımı okşuyordu sonra onu her yerde hissetmeye başladım, Beni sürekli takip ediyordu buna emindim fakat ne olduğunu hâlâ çözemedim ve bu konunun peşine takıldım sanırım neler olacağından haberim yoktu.

​​Her yerden araştırmaya başladım. İlk önce onun ne olduğunu bulmaya çalıştım. İnternetten başladım, internetten araştırdım. Fakat cin, sizi izleyen gölgeler gibi farklı şeyler çıkıyordu ortaya ve ben bunlardan olmadığına emindim. Cin olmadığına da emindim. Sonra onu nasıl çağırabileceğime biraz baktım. Bir sürü yöntem vardı. Ama açıkçası denemek istemedim Çünkü o zaten beni sürekli izliyordu. Sadece kendini bana göstermiyordu, Bunu da internette araştırdım Fakat kendini bana göstermemesi hakkında hiçbir sonuç bulamadım, Sonrasında ise insanlara sormaya başladım, Bunu bilebilecek insanlara, büyücü yengeme bile sorduğum oldu tam büyütücü değil ama sayılır, Maalesef ki doğru düzgün bir sonuç bulamadım.

Bir gün acaba konuşsam ortaya çıkar mı diye düşündüm, Sonuçta onu sürekli yamacımda hissediyorum. Birisi yamacımda, ben deli değilim, bunu çok iyi biliyorum. Ben neden onunla konuşmayı denemiyorum diye düşündüm. Bir yandan da neden deneyeyim ki diye düşündüm ama denemek istedim ve onunla konuşmaya başladım maalesef ki asla ama asla ortaya çıkmıyordu. Ben konuşuyordum, O sadece dinliyordu.

Zaman geçtikçe ümidim daha çok azalıyordu Sonra kendimi test etmeye başladım. Acaba ben mi yanılıyorum? Acaba ben mi...? Belki kendiliğimden hissediyordum. Belki de kendimi kandırıyorum bu yüzden bunların hepsini bıraktım ve hiçbir şey yapmamaya başladım. Sadece kendime odaklanmaya başladım, Fakat gerçekten fark ettim ki biri var. Bir şeyi vücudumda hissediyorum. Birinin elleri benim vücudumda geziyor, sonrasında ise düsüncelere dalıp bir sürü düsünceler geçirdim aklımdan. Tam olarak ne yapacağımı hiçbir şekilde bilemedim.

1 HAFTA SONRA =

Bir gün annem ​​​​evde değildi, Ben tektim. Annemin kardeşi doğrum yaptı onu ziyarete gittik ama Teyzem tekrar fenalaşmış annem de oraya gitti ve evde kalmamı istedi büyük ihtimalle annem orada kalacaktı bu yüzden ben tek kaldım evde zaten babamla da boşandıkları için babam yoktu başımızda zaten kötü biri olmasını istemiyorum.

Kahve yapıp kitap okudum. Aslında okuduğum kitap bile korku kitabıydı. Bu yaşadıklarımla ilgiliydi belki de. Bilmiyorum. Okumaya başladım kitabı. Sonra bir anda ses geldi. Bir ses duydum. Bir an kedidir diye düşündüm. Ama kedim yatakta uyuyordu. Sonra kalkıp bakmak istedim. Hiçbir şey yoktu, Geri döndüm odama.

Baya yarım saat falan kitap okumuşum, Uykum geldi ve kendimi yatağa attım. Sonra birden bire yağmur yağmaya başladı. Zaten kış ayına giriyorduk. Yağmurla kar artık yağacaktı, Tekrar bir ses duydum, ama bu defa ses yakınımdaydı. Sanki eliyle benim odamın kapısına vurulmuş gibi bir sesti, çıkıp baktım. Ama hiçbir şey yoktu acaba o mu diye düşündüm ve yine oturup kendi kendime konuşmaya başladım o varlık hakkında.

Bir yandan kendi kendime konuştuğumu düşünüyordum, Bir yandan da sanki o beni dinliyormuş gibi hissediyordum.

Pencemin yarısında koyu renkli bir perde vardı yarı sı da açıktı dışarısı görünüyordu ama Sanki pencereye bir yansıma geldi dönüp baktım, Bir erkek vardı, gölge gibiydi, Elleri vardı ve elleri siyahtı, Gözleri kırmızıydı, uzerinde gölge gibi bir karanlık vardı net görünmüyordu ama gözleri netti öylece gözlerine baka kaldım ve aniden hemen yerimden kalktım "Sen nesin?" diye bağırdım ama bana cevap vermeden birden bire yok oldu gözümün önünde ben ter içinde kalmıştım bir süre sonra bu olanları düşündüm, Gerçekten ben ne yapacaktım?

Alex'in Ağzından :

Bu zamana kadar hiçbir kadına, hele ki bir insana asla aşık olmadım. Olamam da. Çünkü kadınlar hiçbir zaman benim zevkim olmamıştır, Fakat bir gün ona denk geldim, O kadar güzeldi ki Hayatımda gördüğüm en güzel kadın gibiydi. Yanına yaklaştım saçlarını okşadım, kokladım sonra birden bire kendime dur dedim. Sapık değildim ama niye böyle bir şey yapmak istiyordum? Hayatım boyunca hiçbir kadına elim değmemişti. Ama bu kıza dokunmak için can atıyordum çünkü o kadar güzel geliyordu ki bana onu ik gördüğümde onunla bir an önce bir beraberliğim olsun istemiştim sonra orayı terk ettim.

Aradan bir ay geçti ve ben o bir ay içinde sürekli ama sürekli bu kızı düşündüm. Dayanamayıp tekrar gittim ve kendimi ona belli etmek istedim. Zamanla Kumsala kendimi gösterecektim. Ben korkunçtum. Ben şeytandım. Beni seveceğini düşünmediğim için her şeyi yavaş yavaş yapmak istedim.

Bir yandan da onun hayatını asla mahvetmek istemedim ama onu çok istiyordum.

Sonra sürekli saçlarını okşadm, kokladım sarıldım Tabi bunları kumsal uyurken yapıyordum ama uyumayınca da bütün gün onu izliyordum, Bütün gün. Onun gözleri, Sacları, Kokusu, Hareketleri, Her şeyi beni etkiliyordu. Onu çok seviyordum. Onun için her şeyi yapabilirdim. kendi canımı bile feda edebilirdim, Eğer ölümsüz olmasaydım.

Loading...
0%