Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Giriş

@kendine.gelmelo

Merhaba hayat ben Dilara taşkın evet ailenin deli dolu her şeye burnunu sokan başı beladan kurtulmayan olmadık yerde aniden beliren üyesi benim kod adım tilki bunu sadece şaka babında kullanırlar. Keşke sakin bir kız gibi yaşasaydım ama insanlar farklıdır, değişmeye çalıştım fakat insan benliğini silip atamazmış. Müge anlıya taş çıkartacak olay çözmelerim var aslında annem diyor ki bunları ondan öğrenmişim çok izliyormuşum napim seviyorum bu kadını.

 

Hayalim okuyup bir yerlere gelmekti ama kader ne ise onu yaşıyordum. Babam geçirdiği trafik kazası nedeniyle engelli kalmıştı trafik kazası sadece babamı engelli bırakmamıştı da evlatsız da bırakmıştı. Babam asla yürüyemediğine üzülmedi yada ellerini kullanamadığına o ameliyatlardan çıkıp ta kendine geldiğinde ilk dediği evlatlarım olmuştu ama kara haber babamı yıkmıştı sonrası babam yaşadığı üzüntü nedeniyle şoka girmişti 1 senesi hastanede geçti.

Peki kazanın sebebi neydi nasıl oldu suçlu yakalandı mı.

Suçlu karşı taraftı adam alkollüydü ve cezası ne biliyormusunuz serbest kaldı sırtı kalınmış öyle dediler komşular para babası yani 2 can gitti ama para her şeyi halletti babamın İbrahimi anneminse cananı gitti bense o kazada sıyrık bile almamış şanslı dilaraydım.

En kötüsü de ne biliyormusunuz ailem evlatlarını kaybedince sevilmeyen evlat olduğumu öğrendim belkide kaza sonrası psikolojik bir durumdu yaşadıkları ama bana davranışları da çok kötüydü bir anne evladına bakıp ikisine de benziyorsun acımı tazeliyorsun sen neden ölmedin der mi

Diyordu ama kızgın değilim onlara zor bir dönem geçirdik abimi ve ablamı kaybetmek benim içinde zordu ama ben duygularını saklayan biriydim hatta görüşmeye gittiğimiz psikolog ailemin yanında bana tüm duygularını bastırmaktan acının ne olduğunu unutmuşsun bırak ağla demişti ama ben sadece kahkaha atabilmiştim benim acımı yaşama şeklim buydu ben sadece güle bilirdim ben sadece bağıra bilirdim ama ağlayamazdım dedem öyle demişti Dilara ağlamaz ağlardı dede Dilara da ağlardı Dilara da üzülürdü Dilara da insandı ama kaderin hep kötü tarafı beni bulmuştu sonra olsun Dilara üzülmez denildi abim okudu öğretmen oldu ablam okudu hemşire oldu ben kazandım ama göndermediler olsundu Dilara üzülmezdi zaten.

 

Uzunca düşüncelerimin arasından babamın sesiyle kendime geldim

 

+dilaraaa kızım yanıma gel hele bir

 

- geliyorum baba

 

Kader bu seferde yüzüme gülmeyecekti eminim

Loading...
0%