Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4.BÖLÜM

@kepcukunpamugu

Çünkü... Karşımda en yakın arkadaşım Sude elinde valiziyle bana gülümsüyordu.iceriye giriyimmi kapıdami bekliyim diye sordu hemen kenara çekilip geçmesi için yer verdim. İçeriye girdiğinde sırtındaki çantanın içindeki miniği gördüm.sudenin kedisi bademi .bana dogru döndüğünde ona sımsıkı sarıldım uzun zamandır onunla görüşemiyordum ve onu çok özlemıştim.Sude ile liseden beri yakın arkadaştık ve onu çok seviyordum.o avukattı ama burda ne işi vardı neden burdaydı burda müvekkil bulamazdıki hem temelli gelmiss benziyordu.ona sarılırken gözlerim yasardı ve "hoşgeldin"diye mırıldandım oda "hoşbuldum" dedi en sonunda ayrıldık onu salona götürdüm ve konuşmaya başladım "nasılsın noldu niye geldin burda müvekkili zor bulursun hatta belkide hiç bulamazsın nasıl geldin çok yorgunmusun ne iste-"kıkırdadı bı anda "of yine çokmu konuştum ben? Neyse tek tek sorayım ilk olarak nasılsın ve neden geldin burda müvekkil bulman çok zor."diye sordum o ise gülmeyi bırakmış"iyiyim ve buraya senin için geldim Nagihan abla aradı dedi böyle böyle işin yoksa gitsene müvekkilin falan bende evde tekçok sıkılmıştım temelli sana geldim"şişenin anne ve babasıda ayrıydı ama babası vefat etmiş annesi ise başka bı adamla evlenmişti onun psikolojisi berbattı ve sırf bu yüzden psikoloğa gitmişti hayatı çok zordu yoldan geldiği için onu çok zorlamak istemedim ve ona salonda yatak açıp yarın erkende okulu boyamaya gidiceğimi söyledim oda"tamam" dedi ve yattı.vebde işlerimi halledip yarın erken kalkacağim için yattım.

Ve ben yine erken kalkmıstım artık alışıyordum yavaş yavaş. Boyalar okuldaydı bu yüzden kahvaltı yapıp evden çıktım Sude ben evden çıkarken kalkmıştı. Okula geldiğimde önlüğümü giyip boyaya başlamıştım.

Öğlen olmuştu ve ben okulun yarısını anca boyamıştım bu demek oluyoki bi okadar daha çalışsam biticekti biraz dinlenip tam ise koyulacaktımki arkamdan yürüme sesleri duydum ve arkama baktığımda üstü başı düzgün bir adamın bana doğru geldiğini fark ettim "Buyrun kime bakmıştınız"diye sordum oda bana bu okulun öğretmenine bakmıştım sizmisiniz"diye sordu "evet beni-"sözümü tamamlayamadan ağazıma bir bez kapatılmıştı kahretsin eterdi bu ve ben bundan içime çekmiştim. Yavaş yavaş bilincin kapanırken birinin şu salağı tanka götürün diye bağırmasını duydum bu o adamındı...

Loading...
0%