Yeni Üyelik
1.
Bölüm

1. BÖLÜM

@keskin_1_kilic

*Arkadaşlar baştan uyarıyorum. Bu kitap fan-kurgudur ve bl konuludur. Yani eşcinsellik içerir.( Ana konu olarak hemde.) Eğer bundan hoşlanmıyorsanız kitaba hiç geçmeyin. Uyarım bu kadar. Sadece sevenler okursa zaten kırıcı yorumlarla karşılaşmak zorunda kalmam. Yapıcı yorumlara ise açığım. Fikirlerinizi belirtmeyi unutmayın. Teşekkür ederim.*

 

...

...

...

 

Lan Wangji Wei Wuxian'ın ölümünü - yada gidişini- kabullenmeyi uçurumda ellerinden kaydığı andan itibaren reddetmeye başlamıştı. Bir insan yaşam kaynağı olmadan nasıl yaşardı? Bu mümkün değildi. Wei Wuxian'ın ellerinden kayıp gidişini yüzüncü kez en korkunç kâbusu olarak gördüğünde her gece olduğu gibi sıçrayarak uyandı. Zaten guqin çalmaktan yatma saati olan dokuzdan dört saat sonra uyumuştu. Yani sadece dört saatlik bir uyku zamanı vardı ama o günden beri her gece bu dört saatte o kâbus yüzünden yarıda kesiliyordu.

 

O sahneyi her gördüğünde içine dolan hüzünle birlikte uykusu kaçan Lan Wangji kalkıp tekrar guqininin başına geçiyor, önce Sorgu'yu çalıp bir saat kadar bekliyordu. Hiç bir cevap gelmediğinde bu kez Wei Wuxian için yazmış olduğu Wangxian'ı çalıyordu. Wei Ying'in uçurumun kenarından düşüşünden beri tam olarak üç ay on gün, yani tam yüz gün geçmişti. Lan Wangji tam yüz gün yüz gecedir Wei Ying'i düşünüyor, her gün sadece iki saat uyuyup kalan bütün zamanını Wei Ying'i geri getirmenin bir yolunu arayarak geçiriyordu. Bildiği tüm yolları tekrar tekrar deniyor, her gün üç saate bir Sorgu'yu çalıyordu. Cevap alamayacağını bile bile pes etmeyi aklının ucundan bile geçirmiyordu, geçirmezdi. Onunla tanıştığından beri söylemek, yapmak istediği ama içinde tuttuğu o kadar çok şey vardı ki eğer Wei Ying'i geri getiremezse kendisi onun yanına gidecekti.

 

Aklındaki düşünceler hem bu kadar net, hem de bir o kadar belirsizdi. Sonu ölüm bile olsa Wei Ying'e kavuşabilecekse her yolu denemeye hazırdı. Bu gece de sekiz saatlik uyku hakkının sadece iki saatini kullanmıştı. Kalan altı saatte yine asla dile getiremediği aşkının sahibini sahibini geri getirmenin yollarını aramaya devam etti. Ve çalışmaya başladığı gün kendine verdiği sözü her gece yaptığı gibi tekrar etti." Ona kavuştuğumda hislerimi itiraf edeceğim. Ne olursa olsun."

 

*Arkadaşlar, bu benim ilk ilk kitabım. Beğenirseniz destek olmayı unutmayın. Şimdiden teşekkürler.*

 

Loading...
0%