Yeni Üyelik
1.
Bölüm
@killlll9

Onu ilk gördüğümde elinde bir kitapla duruyordu karşımda fakat bana bakmıyordu ve kitabını okuyordu.

Yanlış hatırlamıyorsam kitabın ismi "Ölüme fısıldayan adamdı" okuduğu kitaptan çok onunla ilgilendim gözleri çok güzeldi bir ayın tutulması gibi hem aydınlıktı hem karanlık.

Gülüşü vardı hem tehlikeli hem güzel....

Tanışmak için yanına gitmek istemiştim ama birdenbire onun telefonu çaldı ve kütüphaneden ayrıldı.Arkasından bakakaldım acaba kimdi ve bölümü neydi?Bir daha onu görebilecek mıydım bu kütüphanede...

....

Arkadaşlarla beraber bir cafede buluşmaya karar vermiştik ertesi gün buluştuğumuzda bol bol sohbet ettik ve soğuk kahve içtik.Beril diye bir arkadaşım vardı ona o adamdan bahsettim; tanımadığım fakat etkilendiğim o kişiden bana dediği sadece şu oldu "Beraber bugün de gidelim belki yine gelir ben ona adını falan sorarım tanışmanıza vesile olurum"

"Olur"diyip sevinmiştim onu o kadar görmek istiyordum ki acele edip erkenden ayrıldık Berille.Diğer arkadaşlarımıza veda edip bir işimizin olduğunu söyledik ve o kütüphaneye gittik.

Biraz kitaplara bakıp oyalandıktan sonra kapının girişinde onu gördüm bizim önünde olduğumuz kitaplığa geldi arkadaşımı dürtükleyip bu o dedim arkadaşım o kadar şaşırdı ki "Ben onu tanıyorum"dedi.

Bir anda onları selamlaşırken buldum o kadar yakın geldiler ki gözüme Beril arkadaşım olmasa kıskanırdım.

Beril beni onunla tanıştırmak için çok hevesliydi "Pelin"dedi ona bakarak beni gösterdi.Bana da "Anıl"diyip onu gösterdi.Anıl taniıştığımıza memnun oldum dedi ben de dilim tutulmuş gibi sadece gülümsedim.

"Pelin benim uzun zamandır arkadaşım Anıl belki bahsetmişimdir hatırlıyor musun"diyince Anıl biraz düşündü sonra "Hayal meyal hatırlıyorum"dedi sonra bir kitap bırakacağını yeni bir kitap alacağını söyleyip yanımızdan ayrıldı.

...

Gece yarısı tanımadığım bir numara mesaj attı ve acaba kim diye düşündüm.

0537******* Seni ilk gördüğümde bir çiçek kadar güzel olduğunu düşündüm

Siz:Kimsin?

0537******* Gözlerine hayran olduğun birisiyim:)

Loading...
0%