Yeni Üyelik
10.
Bölüm
@killlll9

Anıl_1:Bütün gönderilerini ekran fotoğrafım yapmak istiyorum o kadar güzelsin ki ...

 

Anıl_1:Hangi cesaretle bunları yazdım bilmiyorum ama gülüşün de çok güzel:)

 

Anıl_1:Hep böyle gülsen olmaz mı?

 

Şaşkınlıktan ağzım açık kaldı ve eminim ki sinekler ağzımın içine isteseler şu dakika girebilirdi.Beril ne oldu diyordu ama onu uğultu yapıyormuş gibi duyuyordum yanıma geldi telefonu elimden alıp gülümsedi sonra tekrar verdi.

"Anıl da senden hoşlanıyor bak"

"Ama kendimi tuhaf hissediyorum"dedim gözlerimi kaçırarak.

"Nasıl yani?"diyip bana şüpheyle bakmaya başladı.

Bilinmeyen numarayı düşündüm o bana o kadar değer veriyordu ki onu çok merak ettiğimi fark ettim.Anıldan hoşlanmama rağmen ona ihanet ediyormuş gibi hissediyordum.Bana gönderdiği hediyeler benim için o kadar değerliydi ki...

"Beril bana anonim olarak yazan kişiyi düşünüyorum da ona haksızlık ediyor gibi hissediyorum ya doğru kişi benim için oysa tamam Anılı seviyorum ama bir anda kafam karıştı"

"Düşünsene belki anonim olarak yazan kişi Anıldır olamaz mı?"dediğinde yere baktım kilimin her noktasını ezberliyordum sanki.

"Onun olduğunu sanmıyorum ama bugün soracağım"

"Sor tabi " diyip muzip bir şekilde gülümseyip buluşmada giymek için bir iki kıyafet denedi en sonunda siyah boydan bir elbiseyi beğendi ve makyaj masasına geçti yüzünü renklendirmek için makyaj malzemeleri seçti.Ben onu hayran bir şekilde izleyip gülümserken bana "Geç kalacağız sen neyi bekliyorsun hazırlansana"diyince onun güzelliğine kapıldığımı fark ettim arkadaşım neden bu kadar güzel!!

"Saat kaçta buluşacağız ki?"diyip ona baktım.

"Sana demeyi unuttum ya 13 de buluşacağız daha doğrusu bizi almaya gelecekler buraya"

"Sen ciddi misin yarım saat kalmış hemen hazırlanmalıyım"diyip hızlı bir şekilde sarı bir crop ve altına siyah bir kot pantolon giydim rujumu bordo kırmızı yapıp gözlerime de maskara yapıp saçlarımı salık bıraktım.

İkimiz de hazır olunca dışarı çıkıp bizi almalarını bekledik geldiklerinde Mert Beril'e sarılıp kulağına bir şeyler fısıldadı gülüştüler.

Öksürük gibi bir ses çıkarıp "Toplum içinde kulaktan kulağa oluyor mu hiç"diyip yanıma gelen Anılla kendimi işaret ettim.

"Arkadaşın çok komik"diyip kahkaha attı Mert onun bu hareketine suratımı asacağım anda Anıl da "Ve de çok güzel" diyince elimi kalbime götürdüm tamam atıyor durmadı iyiyim diyip kendimi teselli ettim.

Anıl yanağıma bir öpücük kondurdu "Görüşmeyeli nasılsın?"dedi

"İyiyim"diyip yere bakarak gülümsedim öptüğü yer yanıyordu.

Mert ve Beril arabaya binince ben de Anıla" Hadi biz de binelim beklemesinler"diyerek arabaya bindim o da yanıma oturdu.

Bir süre sessizce ilerledik radyodaki şarkıyı düşüncelerimden dolayı duyamıyordum.Keşke anonim ve Anıl aynı kişi olsalardı diye geçirdim içimden.

 

...

Sevgili okurlarım artık kitabım neredeyse hiç oy almıyor ve bu duruma kırıldım açıkçası motivasyon kaybına da uğradım diyebiliriz bu yüzden eskisi gibi belirli bir gün de atabileceğimi sanmıyorum bu aralar her şey üst üste geldi hiç müsait olamıyorum uygulamaya da çok giremiyorum girdiğimdeyse başka kitaplarımın beğenilmeyip okunmaması da beni üzüyor umarım beni anlıyorsunuzdur oy ve yorum yapan herkese teşekkür ederim ✨ 💕

 

Loading...
0%