Yeni Üyelik
2.
Bölüm

Çınar

@killlll9

Birkaç gün içinde defalarca göz göze gelip aynı ortamlarda bulundum adının "Çınar"olduğunu Suna adlı bir arkadaşımdan öğrendim kendisi bu adamla ilgilenmediğimi düşünse de diğer kızlar gibi ilgi çeken erkekleri yanımda anlatmaya bayılırdı.

 

Onunla aynı ortamda bulunduğum anlardan birinde bir arkadaşım "Senin aşk hayatın var mı?"diye bir soru sorunca adının Çınar olduğunu öğrendiğim tuhaf adam da sinsi bir gülüşle bana baktı. Onun bu gülüşünü meydan okuma olarak algılayarak "Olmasını istemedim, aslında çabalamasam bile bir aşk hayatım olurdu ama pek istediğim gibi birine rastlayamadım"diyince bardağındaki suyu yudumlarken dediklerimi anladığında öksürdü bardağı geri masaya koyup bana laf attı "Arkadaş hayal dünyasında yaşayan birine benziyor" dediğinde ismini yine Sunadan öğrendiğim sarışın bir adam olan Mert "Umarım o istediğin gibi biri seni bulur gerçekten de hiç çabalamadan bile bir sevgili yapabilirsin"diyip gülümsedi.

 

Çınar'ın yüzünün renginin solduğunu anlayınca keyiflendim Merte yanıt olarak "Teşekkür ederim umarım sen de öyle birini bulursun umarım bulmuşsundur ya da buldun mu?"diyip herkesin gülmesini sağladım sevgilisinin olup olmadığını sorarak aslında Çınarın onunla ilgilendiğimi düşünmesini sağlamak istedim.

 

Mert tahmin edileceği gibi"Hayır ama arıyorum umarımbulurum"dedi gülümseyerek bana bakarken Çınar araya girme ihtiyacı hissederek"Tüh keşke senin için izdivaç programlarını geri getirebilsek Mert"diyip gülümsedi.Telefonuna sanki bir mesaj gelmiş gibi yerinden kalktı "İşim çıktı sonra görüşürüz gençler "dediğinde gideceğini zannederken kimsenin görmediğini düşündüğü bir an omzuma dokundu ona baktığımda kaşlarını kaldırıp beni gideceği yere yönlendirdi ben de arkasından kimseye bir şey demeden ilerledim yalnız olduğumuz bir alana geldiğimizde duvara dayanmamı istercesine üzerime geldi bir elini yumruk yaparak duvara koydu "İçeride söylediklerin ne anlama geliyor?"dedi.

 

"Bir anlam ifade etmiyor öylesine dediğim şeylerdi neden sordun?"

 

"Mertle flört etmeye çalışmıyorsun yani?"

 

"Seninle mi flört etmemi isterdin?" diyip dudaklarımı onun dudaklarına yaklaştırdım.

 

"Evet desem ne yapardın?"diyip dudağının yukarı kıvrılmasını sağladı.

 

Bu yakınlık içimi yakıp kavururken "Senin gibiler ilgimi çekmiyor derdim"diyerek gözlerimi onun dudaklarından öfkeye bürünmüş koyu kahve gözlerine çevirdim.

Beklemediğim bir an küçük bir kahkaha eşliğinde "Bana meydan mı okuyorsun?"dedi.

 

"Hayır gerçekleri söylüyorum ben aslında sarışınlardan hoşlanıyorum"diyip artık gitmem gerektiğini düşünerek onun kolunun altından çıktım.Tam gidecekken tekrar gülmeye başladı arkamı dönüp "Bu sana komik mi geldi "dedim boynundaki o dövmeye o kadar dokunmak istiyordum ki neden böyle bir şey isteyip onun dövmesine baktığımı anlayamadım. Onun bunu fark etmediğini düşünmek istedim.

Loading...
0%