Yeni Üyelik
1.
Bölüm

Sobe

@killlll9

Üniversite hayal ettiğim gibi bir yer değildi bunu biliyordum ama yine de ilk gün heyecanlıydım. Etrafı gezip neler olduğuna ve nasıl insanlarla karşılaşacağıma odaklandım.Kütüphane'nin olduğu bölüm dikkatimi çekerken boynunda dövme olan elinde bir kitap tutan uzun boylu bir adam gördüm kitaplara bakıyormuş gibi kitaplığın karşısına geçtim ve o adamı incelemeye başladım.

Adamın yüzüne her bakışımda tuhaf hisler oluşmaya başladı içimde, kitap o kadar ilgisini çekmiş olmalıydı ki gülümsemeye başladı. Ortaya çıkan gamzelerini görünce yutkunma ihtiyacı hissettim nefes alıyor muyum acaba şuan?Bir erkeğin bu kadar güzel olması şaka gibiydi. Düşüncelerimi okurmuş gibi bir anda kafasını kitaptan kaldırıp koyu kahve gözlerini benim açık kahve gözlerimle birleştirdi dudakları yukarı kıvrılırken sanki beni az önce görmemiş gibi kitaplığın arkasına saklandım.

"Seni hâlâ görüyorum"demesiyle kafamı hafifçe dışarı çıkartarak ona baktım şuan sadece gözlerimle burnumu görüyordu.

 

Yanıma yaklaştı "İyi misin?"dedi.

Kafamı sallayıp "hıhım"gibi bir ses çıkardığımda gülümsedi

Tam yanımdan gidecekken "Adın ne senin?"diye sordum.

 

"Ne olmasını isterdin?"diyip gülümsedi yüzünü yüzüme eğerek göz göze gelmemizi sağladı.

 

Dik durmaya çalışarak elimi uzatıp"Benim adım duru seninle tanışmak isterim"dedim

 

Önce elime sonra yüzüme bakıp hiçbir şey demeden arkasını döndü gideceğini fark edip "Zoru mu oynuyorsun?"dedim.İlk günden yürek yemiştim bu cesaretimin başka açıklaması olamazdı.

 

Gamzelerini ortaya çıkaran bir gülüşle bana bakarak"İlk günden beni elde etmeye mi çalışıyorsun?"dediğinde dengemi kaybedip az kalsın kitaplığın düşmesine sebep olacaktım.Yere düşen birkaç kitabı yerine koyup onun sorusunu cevapsız bırakıp yanından geçmeyi tercih ettim.

 

Ne tuhaf bir adam diye içimden geçirdim.Arkamı dönüp son kez o eşsiz güzelliğine bakmak istedim sakallarının ortasındaki gamzelerin hâlâ belirgin bir şekilde durduğunu gözlerinin gözlerime kenetlendiğini fark edince geri önüme dönüp sessiz bir şekilde "Kendine gel bu adam kim tanımıyorsun bile"dedim..

 

Molalardan birinde tekrar o dövmeli adamı gördüm herkese ait olan dolaplardan birinin önünde durup dolabın içinden kıyafetler çıkartıyordu yanımda duran kızlı erkekli gruptan ismi emine olan bir kız adama bakarak "Kızlar bu adam da kim böyle çok ateşli"dedi. Dediği şeyi anlamamla dilimi ısırdım.

 

Onlar da fark etmişti bana tuhaf gelen bu adamın güzelliğini.Adamın yanına samimi göründüğü arkadaşları olduğunu düşündüğüm kişiler geldi ve sohbet etmeye başladılar hem gözlerini hem de gamzelerini takip ederek ona baktım. Uzun süre baktığımdan onun da şimdi gözlerinin üstümde olduğunu anlamam saniyeler aldı gözlerimi kaçırmak için çok geç oldu ve ben ona bakarken yine yakalandım.

 

 

Loading...
0%