Yeni Üyelik
8.
Bölüm
@kirikkadeh

Oy vermeden geçmeyin pls

Ve satır arası yorum yapsanız?

Birileri hepsini açıp açıp bakıp mutlu oluo da.

[|━|]

 

Konuş, konuş kızım konuş.

Boğa görmüş tren gibi bakma, konuşş!

Donmuş bir vaziyette gözlerine bakarken "Şaka. Şakaydı, bakma öyle." diye söyledi heykel gibi kaldığım için.

Zorlukla yeşillerinden ayırabildiğim gözlerim yavaşça omuzlarına düştü. Oradan kalıplı kollarına, bileklerine ve belimde varla yok arası bekleyen biçimli ellerine.

Nereye baktığımı farkeden Aram ateşe dokunmuşcasına uzaklaştırmıştı kendini.

"Afedersin, ben anlayamadım." diye konuştuğunda utancı sesine yansımıştı resmen. Kafamı yüzüne kaldırdığımda kaçırdığı gözleriyle koskoca adam karşımda küçülmüştü birden.

Bu sevimli görüntüsüne sessizce gülümsediğimde açıklama yapmam gerektiği hissediyordum ama adama 'sen öyle yakışıklı hareketler yaparsan ben etkilenirim yalnız' diyemediğim için "Ondan değil, kıyafetlerin çok yakışmış. Tamda hayal ettiğim gibi olmuş üstüne." dedim.

Aram bir şeyler demek üzre dudaklarını araladığında garsonlardan birinin seslenişiyle laf ağzına tıkılmıştı. "Heh Aram abi gelmişsin, müşteri birikmişti."

Bi salın lan şu adamı belki bana aşkını itiraf edecek, sizin yüzünden edemiyor.

Aram hafif bir tebessümle "Bahsedilen müşterilerın arasında sen de olmalısın, öyleyse ben işimin başına geçeyim de görüşürüz yine." deyip mutfağın yanındaki personel odasına girdi.

Onu görünce karnımın içinde kıpraşan kelebekler mi artık ne deniyorsa ince bir sızı oluşturduğunda avucumu oraya bastırdım. Çok yakınlaşmıştık. Çok yakındı. Çok yakın!

İçimdeki o çocuksu heyacanla cam kıyısındaki köşemize gittiğimde birer porsiyon makarna, tavuk ve ortaya karışık şeyler vardı masada. Apar topar Asilin karşısına oturduğumda her ayrıntısına kadar anlattım olanları. Bana aşkımın ve kalbimin ne kadar temiz olduğundan bahsetmişti biraz.

Tam o anda kıvır kıvır saçları olan garson kız boş tabakları almaya gelmişti. Mavi gözlerini Asile kontakladığında "Başka bir arzunuz var mı efendim?" diye sordu kibar bir üslupla.

Asil tam bir beyefendi aurasıyla "Teşekkür ederiz, Burcu hanım. Sadece nargile siparişi vermiştik, nerede kaldı acaba?" dediğinde hayretle ona baktım. Kızın ismini öğrenmişti??

Şaşırmamın sebebi Magentada garsonlar yaka kartı takmıyordu. Hangi ara kızla konuşup ismini almıştı.

Garson "Ah, şimdi masa sekizinki hazırlanıyordu. Beş dakikaya gelir diye tahmin ediyorum." dediğinde heyecanlanmıştım yine. Aram gelecekti.

Nihayet istekleri bitip kızı saldığında "Yavşak" diye mırıldandım.

Ama Asil hala kızı dikizliyordu.

Kaşlarım anında gerilirken "Asil, aşık mısın lan? Neye bakıyon?" dediğimde hemen kafasını çevirip bana döndü.

"Ne aşkı ya? Ben ve aşk ne alaka yani heheh" diye kem küm ettiğinde daha bi şüphelendim.

Dirseklerimi masaya koyarak eğildiğimde "Asil, aşık mısın derken deyim oluyor o." dedim. İfadesi sıçtım kelimesine bürünürken konuşmak istemiyor gibiydi. "Bana bak, ağzında ne geveliyorsun bakayım sen?"

Ama istemiyor olması benim öğrenmemi engelleyemez.

Asil safir bakışlarını arkalardan gezdirirken gördüğü şeyle gözleri parlamıştı adeta. "Kanka seninki geliyor."

İçim kıpraşırken "Bu konu burada kapanmadı Asil efendi" diye son kelimelerimi söylemiştim.

Sonrasında Aramın nargile setini ortamıza bırakmasıyla tüm ilgim baklavalı çöreğime yönelmişti. Temiz sipsileri Asil ve benim önüme bırakırken kendininkini borunun ucuna takmıştı.

Sipsiyi dudaklarına götürürken benim gözlerim kollarından parmaklarına kadar yol çizen damarlarındaydı. Oradan ayrılarak badem şekilindeki gözlerine gittiğinde onun zaten bana baktığını gördüm.

Onu süzerken yakalanmamın utancıyla yüzümün yandığını hissederken göz temasımızı bozamadım. Dudakları arasından çektiği bir nefesi dışarı üflediğinde puslara bürünen görüntüsü ayakkabımın içinden parmak uçlarımı büktürmüştü. Karnım karıncalanırken "Bu kez size gizli bir Aram spesiyali hazırladım. Keyfini çıkarın" dediğinde nefesimi tutmuştum bilinçsizce.

Onun bedenimde bu kadar etkiye sahip olması beni korkuturken çimen yeşilleri elalarımdan ayrılamıyordu.

Derken Asilin hayvani bir öksürüğüyle aşk dolu bakışmamız bölünmüştü.

Böylece Aram işine ben önüme dönmüştüm.

 

[|━|]

Fantziye bakmk kız adamın dumanlı yüzüne bakarak şevke gelio xşzsşjxismxşsçsi

Loading...
0%