Yeni Üyelik
10.
Bölüm

10. Bölüm

@kitap_kizi

 

 

 

Hellooo ben geldimmm

 

 

 

🌟 Bölüme geçmeden önce oy vermisiniz?🌟

 

 

 

!bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuştur!

 

 

 

Bence kitaptaki en güzel bölüm bu

 

 

 

Keyifli okumalarrrrrrrrr

 

 

Pusat olanlardan sonra amberle gurur duymuştu.

 

Amber adamlarına gereken cezayı vermişti.

 

Pusat amberin odasına girdi. Amberi koltukta uyuyordu. Pusat masanın önündeki koltuklardan birtane aldı. Ve amberin yanına oturdu. Amberin saçlarını okşadı,öptü. Hiçbirsey demedi. Amberin çillerini öptü.

 

Amber kımıldamaya başlayınca pusat uyuyor numarası yaptı. Amber yanında pusatı görünce kaşları çatıldı. "Pusat!" Pusattan ses gelmedi. "Senin uykun derindi değilmi?" Pusattan yine ses gelmedi. Pusat şuan amberin onun hakkında bildiği birşey için ö*lebilirdi.Amber ellerini pusatın saçlarının arasında gezdirdi.

 

"Keşke böyle olmasaydık kayam!" Amber pusatın saçını okşamaya devam etti. Daha sonra burnunu,yanağını öptü. "Keşke o gün ilk bana gelseydin kayam..." Amber iki saat daha devam etti.

 

Amber pusatı kucağına aldı. Koltuğa yatırdı. Pusatın omuzuna kafasını yavaşça koyarak uyudu.

 

Pusat hiç hareket etmedi. Amber uyanmasın diye. Pusat amberi uyandırmadan adamlara bişey dedi ve getirdiler.

 

Amber uyandı. "Pusat bunlar ne?" Pusat odayı mavi çiçeklerle donatmıştı. "Senin için çimenim" amber ayağa kalktı. "Masrafa girmene gerek yoktu!" Pusatta ayağa kalktı. "Tek masrafım sen ol yeter ki!" Amber bu cümleye kıkırdadı. Amber yıllardır pusatı seviyordu. Ama drew unutturmuştu. Ve amber içindeki sevgi çiçeğine karşı koyamayıp tekrar pusta aşık olmuştu. Ama pusata söylememişti. Tekrar red edilmekten korkmuştu. "Bişey aldım çimenim" amber pusata baktı. "Nedir?" Diyerek küçük bir kız heyecanıyla sordu. Ama gördüğü şeyle nutku tutuldu. "Ay çok güzel bunlar"

 

"Senden daha güzel değiller!"

 

Pusat ambere mavi kelebekli kolye ve mavi kalpli yüzük almıştı.

 

"Amber biliyorum iki sevgi sözcüğü ile ne oluruz bilmem ama söyleyeceğim bugün sana yıllardır aşığım ve seni red ettim çünkü çok saftın söyleyemedim korkaklık ettim. Yıllar sonra geldim ne dersen hakkındır, ama dinle gelecektim yemin ederim ama drewe aşık olduğunu öğrendim gelemedim. Şimdi geldim baktım o küçük kız çocuğu büyümüş mafya olmuş şaşırdım hemde çok sonra dedim çimenim yapar dedim." Amber bu kadarını beklemiyordu? Yıllardır pusat ambere aşıktı. Amber pusatın boyuna sarıldı. "Deneyelim güzelim!" Amber pusatın kokusunu içine çekti. "Deneyelim kayam!" Pusat ambere yılların hasretini çıkarmak istiyor gibi sarıldı.

 

İkisi tekrar biribirlerini seviyorlardı. Tek fark sevgililerdi.

 

 

 

 

Kitabı uzatmayı düşünmüyorum kısa sürede bitirebilirim

 

 

 

 

​​​​​Bölüm hakkında düşüncelerinizi alayımmmmmm

 

 

 

Birde size hain kim?

 

 

 

​​

Loading...
0%