Yeni Üyelik
11.
Bölüm

11. Bölüm

@kitap_kizi

 

 

 

Hello yine ben dediğim gibi uzun tutmuyucam kitabı

 

 

 

🌟 bölüme geçmeden önce oy vermisiniz?🌟

 

 

 

Keyifli okumalar

 

 

 

!bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuştur!

 

 

11. Bölüm

 

 

5 yıl sonra...

 

 

Pusat ve amberin ilişkisi bozulmadan devam ediyordu. Hatta evlenmeyi düşünüyorlardı.

 

 

Gece olmuş pusat odasına gitmişti. Amber ise masasına oturmuş elinde bir mektup tutuyordu. Bu mektup pusatı getirmişti ambere. Amber elindeki mektubu tekrar açtı. Diğer sayfasını çevirdi. Ve yazmaya başladı.

 

 

Benim olmayan pusata...

 

 

Pusat, seni sevmiyorum. Bencerememde böyle şeyleri aşk maşk vıcık vıcık. Çok bile saberetim beş yıl çok bile sana. Sen o gün bana gelseydin düşünemiyorum belki ben mafya olmazdım. Belki seni terk etmezdim.

 

 

Sevmiyorum seni. Gitmek istersem beni bırakmazdın. Seni sevmiyorum diye düşünme o yüzden yazıyorum bu satırları.

 

 

Bende kusur arama pusat. En büyük kusur sensin boylu boyuna. Keşke o gün seni görmeseydim. O güne lanet olsun. Salı günlerinden nefret ediyorum ve sendende.

 

 

Aslında seni yok etmek için görevlendirilen biriydim. O beynine sok sevmiyorum seni.

 

 

Uzun uzun yazıp senin için kendimi yoramam.

 

 

Uzak dur benden nefret ediyorum senden

 

 

Amber elindeki mektubu kenara bıraktı. Pusatın odasına girdi. Aslında çok güzel bir haberi vardı ama söylemeyecekti. Pusatın masasının üzerine koydu mektubu amber. Ve pusatın yüzlerce aldığı kitabı, çiçekleri,takıları.

 

 

Amberin odası ışık hızıyla boşaltılmışti. Ambere dair kalan tek şey mektuptu. Bir mektupla gelmişti pusat, o mektubun diğer sayfasıylada gitmişti amber.

 

 

Amber biletini aldı yurt dışına çıkıyordu. Kendisi yıpranmıştı. Bu işlerden uzak duruyordu. Mafyalıktan çekilmesi büyük bir haber olmuştu. Herkes bunu konuşuyordu.

 

 

Amber o gece yurt dışına çıkmıştı. Karnında oğlu ile birlikte. Amberin haberi buydu fakat ona söylemeden gidiyordu. Pusat baba olacağını öğrenmeyecekti. Beklide en iyisi buydu.

 

 

Sabah...

 

 

Pusat amberi arıyordu. En son amberin odasına girdi ama herşey amber gelmeden önceki gibiydi. Pusat kriz geçiyordu. Pusat parfüm için odasına gitti. Masanın üzerindeki mektubu gördü ve aklından geçenlerin olmaması için dua etti. Mektubu aldı açtı. Amber pusatı terk etmişti. Ve seni sevmiyorum cümlesi koymuştu pusata yılardır herşey palavraydı. Pusat o gün ağlamaktan bir hal olmuştu. Amberin istediğini yapacak amberi aramayacaktı.

Loading...
0%