Yeni Üyelik
2.
Bölüm

2 Bölüm

@kitap_kizi

Keyifli okumalarrr bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuştur.


​​​​​​​​​​​​Pırıl drewi görmüş ve ona gitmişti. Buda yetmezmiş gibi birde erosu suçlu göstermişti. Eros o günden sonra aşka olan inancını kaybetmiş ve kendine küsmüştü. Eros yakıştırdığı çiftlere ok atardı sanki gerçek Eros,ama garip bir şekilde okları işe yaradı. Eros her seferinde bana ok atmış ama hiç birini isabet ettirememişti. Eros ünlü bir mankendi yani insanların gördüğü buyudu. Ama bilinmeyen tarafı çok korkunçtu kurbanlarına acımaz canice ö*dürürdü. Eros o günden sonra bir tek arkadaşı olarak beni var sayıyordu.


Eros beni sarstıgında tekrar pusatın olduğu yere döndüm. Pusat zehirinden son damlalarını içti. Admlara bişey dedi adamlar beni olduğum yöne gelecekken pusat adamlarını durdurdu ​​​ve kendi adımlamaya başladı. Eros bu sırada birileriyle mekanın dışında konuşuyordu. Önüme durdu ve bana derince sarıldı. "Naber çimen" ne diyordu bu hödük! "Ne diyorsun?" Onun kollarının arasından çıktım. Bu onu afallatı. Eski benimi bekliyordu ama havasını alırdı. Muhtemelen burada takılan bir kız olduğumu düşünüyordu. Tekrar bana sarıldı. tamamen dondum. Kokumu içine çekti. "Kokun çimen gibi,çimen gibisin amber"


Pusatın kolları arasından çıktım. "Sanane kokunmdan!" Bu sert çıkışım pusatı afallatı. Ne sanıyordu eski amberimi geri bekliyordu!? "Neden geldin" bu sordumda afallatı. "Senin için" gür bir kahkaha patlattım. Ağlayana kadar güldüm. Gözümden yaş gelince kendimi durdurmaya çalıştım. "AA ne güldüm ama pusat" kaşları çatıldı. "Doğru söylüyorum" gülmeme devam ettim. Bana tekrar sarıldı. "Senin için geldim amber olmuyor uzaklaştım senden ama yok bütün yollarım sensin, çıkmazlarım bile beni sana getirtiyor" gülmeyi kestim ciden ne zırvalıyordu? "Çıkmazların ve sen geç kaldın bana pusat" daha sıkı sarıldı. "Tekrar seversin nede olsa önceden sevdin" kollarından tekrar çıktım. "Yıllar önce o hatayı yaptım ve dersimi aldım ben" pusat kıpkırmızı oldu. "Zaman çimen, beni sana iten zaman-"


"Geç kaldın-"


"Zamanla seversin"


"Eskiden zaman bizi silemez sanmıştım ama zaman bizi hiç yazmamış pusat" pusat bu cümlemle dona kaldı. "Sevdidirim kendimi"


"Kes şu cümlelerini! önceden nerdedeydin pusat! yıllar sonra çıka gelmişsin birden ve sana aşığım diyorsun! Ne bekliyorsun benden sana geleyimde tekrar red etmi diye geldin! Geldiğin yere git pusat kaya!"


Pusat benden bu kadarını beklemiyordu. Beklemesinde gitmezdim ona o bana gelmişti ama çok geç kalmıştı. Pusatta içime dair sadece öfke vardı. "Sinem seni terkmi ettide bana geldin"


"ONU SEVMİYORUM"


"O ZAMAN NE DİYE ÇIKTIN"


"Bak çimen küçüklük hatası"


"En son duyduğumda sana sarılmamış terlisin diye,oysaki ben her zeremle seni seviyordum"


"Deneriz tekrar deneriz"


"Ya bu aşkın karşılıksızsa, geldiğin yere dön pusat kaya ikinci ve son uyarım!"


"Şimdi gidicem ama yine geleceğim" üzerime eğildi ve kulağıma fısıldadı. "Benden kurtulmasın çünkü pusat kayayım"


"Kendini yüksekte görme pusat kaya kendimi takdim edeyim ben gördüğün mekanın ve daha fazlasının sahibi ve yer altı dünyasının en ünlü mafyası"pusat afalladı. "Sen o nasıl-"


En sonunda kekeme olmuştu garip. Kendini topladı."bende en ünlü seri k*tillerden" bunun demesiyle güldüm,eliyle ağzımı kapattı hödük. "Etrafına bak pusat kaya içerdeki herkes mafya sen hariç, ve senin şuan o kalbini sökmeleri benim bir işaretime bakıyor ve en çok bunu istiyorlar"


"Nasıl bu kadar-" kekemeye geri dönmüştü. Şirince sırıttım. "O seri k*atiller listesine girdinmi?" Diye sordum. Cevap vermedi, konuştum. "Ben o mafya listesinin en başındayım" hala sırıtıyordum öylece kalakaldı yarım saat boyunca en son adamları geldi ve götürdü.


2 bölümün sonu. Nasıldıııı bu bölümmmmm


Loading...
0%