Yeni Üyelik
4.
Bölüm

4. Bölüm

@kitap_kizi

 

 

Heloooooo ben geldimmmmm

 

 

 

!bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuşturrrrrr!

 

!bu bölüm şiddet ve darpta içermektedir!

 

 

Bölümün keyfini çıkarmanız dileğiyleeee

 

4 bölüm.

 

(Yazarın anlatımıyla): pusat karşısındaki adamlara sırıtarak bakıyordu. "Noldu lan korktunuzmu?" Adamlar şaşkınca pusata bakıyordu. "Korkmanıza gerek yok çocuklar zaten burdan çıkamıyacaksınız" piskopat gibi gülmeye devam etti. Adamlardan biri bu sefer bu cümleye sırıttı. "Biz burdan çıkamayız da sen" adam boydan aşağı pusatı süzdü. "Çıkarmısın?" Pusat bu cümlede bozuntuya vermedi. "Ah!" Kalbini tuttu. Pusatın adamları pusatın bu hareketiyle sandalyeye oturtular pusatı. "Keşke ölümüm çimenimin elinden olsa" adam devam etti. "Merak etme oda olur" pusat "işallah" deyiverdi. "Herneyse işimize dönelim" diyerek ayağa kalktı. "Çocuklar kelpeten!" Adamlar bu haberi bekliyor gibi pusata kelpeteni verdi. "Aç o dişlerini bakıyım" adam ağzını olabildiğince sıktı. Adamlar zorla adamın ağzını açtı. Çıt sesi herkesin kulağına geldi. "Güzel" diye mırıldandı pusat.

 

Pusat adamın dişlerini yavaşça söktü. Yavaştı çünkü acı cekecekti. Pusat bu işleminde hepsinde tekrarladı. "Çocuklar" dedi yeniden adamlar ise bu kez pusata bıçak verdi bu bıçak olabildiğince keskindi. Pusat adamların ensesinden başlayarak, göğüs kafesine kadar etini soydu. "Ha birşey daha" diyerek tekrar adamlarına emir verdi. Kızgın ucu sivri bir demir verdi adamlar. "Demek beni umursamıyordunuz öylemi?" Diyerek elindeki demire baktı. "Şimdide umursamayın lütfen!" Pusat bir yandan sigarasını yaktı. Elindeki demiri yavaşca adamların gözüne itti. Bu işleminde hepsinde tekrarladı. "Benzin" adamlar pusatın eline benzin bidonu verdiler. Pusat bu bidonu hepsinin üzerine döktü. Sigarası elinden kayıyormuş gibi yaptı ve adamlar yanmaya başladı. "O değilde sigaradan bir kez daha içerdim"yanan sigarasınına baktı. "Tüh!" Pusat kan olmuş üzerine baktı. Ve adamlara göz ucuyla baktı.

 

Pusat oradan çıkmıştı tertemiz bir şekilde ne elinde kan vardı ne yüzünde. "Patron" pusat adamına baktı. "Ne?" Adam elini ensesine attı. "Amber hatun, yani amber yenge adamlarını arıyormuş" pusat adamın yüzüne sert bir yumruk geçirdi. "Arasın" pusat arkasını dönüp konuştu. "Bu arada ağzından çıkana dikkat et yoksa ben etmem" adam hiç birşey demedi.

 

Pusat elinde mavi çiçekle ve bir kitap buketi ile içeri girdi. "Çimen" amber ses vermedi. "Bak ne aldım yada yaptım" amber gelen sese kulak verdi. "Ne istiyorsun pusat?" pusatın elinde gördüğüyle amberin nutku tutuldu. "Sana bak" diyerek elindeki çiçeği ambere uzattı. Amber kısa bir düşünme sonucu almadı. "Kendim alabilir yada yapabilirim" sesi sertti pusatın yüzü düştü. Ama bozuntuya vermedi "tamam buraya bırakıyorum" diyerek elindekilerini masanın üzerine bıraktı. Eros şarkı söyleyerek geliyordu. "Çayırrr çimen, ot çimennnnnn çayırrrr çimennnn vanilinimmmmm"Eros sekerek gelirken son anda pusatı gördü pusatın kaşları çatıldı. Pusat en sonunda gür bir kahkaha patlattı.

 

 

 

Bölüm kısaydı ama olsun bir sonraki bölümde görüşmek üzereeeeee

 

Loading...
0%