Yeni Üyelik
5.
Bölüm

5. Bölüm

@kitap_kizi

 

Helloooo

 

Yine bennnnnnnn

 

Bu bölüm bence en güzel bölümlerdennnnn

 

Bölüme başlamadan önce bir uyarı!!!bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuştur!!!!

 

 

​​​ Bölümün keyfini çıkarınnnnnnnnnn

 

5 bölüm.

 

Eros çatık kaşları ile pusatı izliyordu. "Geçti mi gülmen?" Pusat gözünden gelen yaşları elinin tersi ile sildi. "Ge-geçti" amber ifadesiz bir şekilde pusata bakıyordu. "Kenara at şu zırvalığı kaya!" Pusat anında cidileşti. "Peki çimenim" pusat ellerini önünde birleştirdi. Onların aksine Eros şaşkın bir şekilde pusata bakıyordu. "Senin soyadın kaya?" Elleri ile ağzını kapattı. "Bayılıc-" demeden şak diye bayıldı. Amber hemen erosun önünde diz çöktü. "Kal okçum" diyerek erosu sarstı. "Niye bayıldı?" Diyerek bir soru yöneltti pusata. Pusat sakince cevap verdi. "Soyadımı kimse bilmiyor ve bilmeleri onların ö*ümü demek" ellerini cebine koydu. Gözleri ile erosu işaret etti. "Oda ö*ücek" amber pusata inanılmaz gözlerle baktı. Bir hışımla ayağa kalktı. "Sakın kaya deneme bile!" Pusat ambere yaklaştı aralarında bir adım vardı. "Naparsın çimenim?" Amber gür bir kahkaha attı. "Emin ol bende düşünemiyorum" pusat ambere hayranlıkla bakıyordu. "Bitti mi gülmen?" Amber pusata baktı. "Sanane yüz benim ses benim!"

 

"Keşke sende benim olsan" amber duyduğu cümle ile olduğu yere çivilendi. "İmkansız" amberin dediği her kelimeyi ezberlemek istiyor gibi baktı. "Neden?" Amber pusata baktı. "Yıllar sonra bana gelsen nolur, vaktit geçtikten sonra?" amber pusat ile olacağına, ona şans vereceğine inanmıyordu. "Yıllar geçse nolur ilk başta beni sevdikten sonra?" amber bu kadar yaratıcı konuşacağını tahmin etmiyordu. Pusat amber için herşeyini verirdi ama amber pusat için kılını bile kıpırdatmazdı. "Kaya çık kırtasiyemden!" Pusat ellerini göğsünde birleştirdi. Kınar bir şeklide ambere baktı. "Cık cık, kitap okumaya bile izin yok" amberin sinirden yüzü kırmızıya dönmüştü. "Başka kırtasiyemi yok be adam!" Pusat sakince konuşmaya devam etti. "Sanane bura halka açık bir yer gelirimmm" amberin siniri eksilmemişti. Pusat ellerini tekrar cebine koydu ve rafların arasında kayboldu amberin aklı gibi.

 

Amberin o günden sonra aklı karışmıştı. Göz altı mosmor,yüzü sapsarı,saçları dağınıktı. Eros o günden sonra kendinin yaşayacağına olanak vermiyordu. Fakat bu durum değişmişti,amber sayesinde. Amber elindeki zehir olan içeceğe bakıyordu. Bir boşluk yada bardak ne olabilirdi ki? Hiçbir şey ama bazen herşey olabiliyordu. O boşluk amberin bütün anılarını hatırladığı yerdi. Ve o boşluktan nefret ediyordu. "Teşekkür ederim" erosta elindeki bardağa bakıyordu. "Onu seviyor musun?" Amber bu cümleyle başını kaldırıp erosa döndü. Sadece baktı cevabı anlaması için. "Anladım" diye mırıldandı Eros cevabını almış olacak ki. "Peki sevgili olurmusun?" Amberden "kes okçu" cevabı geldi. Eros bu cümleyle kendine engel olamadan sırıttı.

 

"Abi napalım bu dingil okçuyu?" Pusat siyah masasına oturmuş sadece düşünüyordu. "Hiçbir şey" diyerek omuz silkti. Adamın agızı sekiz metre açıldı. "Nasıl yani abi soyadını biliyor?" Pusat oturduğu siyah koltuğundan kalktı. Siyah gömleği ve siyah kotu ile çok çekici duruyordu. "Çimen varsa birşey olmaz" adam şaşkınca hala pusata baktı. "Ne lan defol işine!" Adam kafa sallayarak gitti.

 

"Patroniçe bu ölüm makinasını durduralım!" amber kendine makyaj yapmıştı ve çok işe yaramıştı. Amber bu cümleyle sırıttı. "Durdurun" adamlar şaşkınca birbirine baktı. "Nasıl yani?" Amber ellerini masaya koydu. "Ulan çakma mafyalar onu yok etmeyi düşündünüzde plan nerde lan?!" Adamlar irkildi. "Biz patroniçe-" amber elini havaya kaldırarak adamın cümlesini kesti. "Siz ne lan adam son sürat seri katiller listesine girmeye başlıyor, böyle adam sizin gibileri gözü görürmü?" Adamlar birşey diyecekken sustular. "Güzel plan yapın sadece düşünmeyin!" Diyerek ayağa kalktı. Amberin siyah saçları,siyah crobu, siyah kargo pantolonu onu dahada güzel yapıyordu.

 

 

 

Yine bennnnn bölüm nasıldııı????????

 

"Patron"ve"Patroniçe"

 

Loading...
0%