Yeni Üyelik
7.
Bölüm

7. Bölüm

@kitap_kizi

 

Helllooooooo yineeee bennnnnn

 

Şuana kadar yazdığım en uzun bölümlerdennnnn

 

🌟Bölüme geçmeden önce oy vermisiniz?🌟

 

Bir uyarı!!!!bu kitap tamammen kurgusallıktan oluşmuştur!!!?

 

Keyifli okumalarrrrrrrrr

 

7 bölüm.

 

(Yazarın anlatımıyla):

 

Babişkosunun prensesi:çiçekler nasıldı çimenim????

 

Amber elindeki telefona sinir patlaması yaşamak üzereydi. Amber pusatı "babişkosunun prensesi💅" olarak düzeltiken sonra telefona bakmayı devam ettirdi.

 

Çimen:pusat hiçbirseyini istemiyorum uzak dur benden

 

Babişkosunun prensesi💅: çok beklersin çimenim

 

Çimen:gitttttt ne sıktın defolllll!!!!!

 

Babişkosunun prensesi💅: kırıldım çıt💔

 

Çimen: senin kırılan kalbini s******

 

Babişkosunun prensesi💅: gerçekten istemiyormusun beni?

 

Çimen:istemiyorum

 

Babişkosunun prensesi💅: çokta umrumda😁 ben istiyorum

 

Çimen: sevgi tek taraflı olmaz

 

Babişkosunun prensesi💅: yoo olur ben seni seviyorum

 

Çimen: sanada sevginede inanmıyorum

 

Babişkosunun prensesi💅 yazıyor...

 

Çevrimiçi...

 

Çevrim dışı...

 

Pusattan...

 

Amber beni istemediğini yazınca sanki öld*m.olsun sevmesin beni ben onu seviyorum sevgim tek taraflı olsa nolurki ikimizde yeter.

 

"Abi hain bulunursa ne yaparız?" Kafamı koruma denen kişiye çevirdim. Oturduğum yeden ellerimi açtım. "Ne yapalım canımın içi" göz kırptım. "Cezasını çekeceğiz" adam bana igrenir gibi bakıyordu. Elleri ile ağzını kapattı. "Abi sen lütfen bir daha aşık olma!" Ellerimi indirdim. "Niye lan!" Adam agızından ellerini indirdi, ceketinin önünü ilikledi. "Abi kusura bakma" benden onay bekliyordu cümlesine devam etmek için. Durunca konuşmaya devam etti "aşık olduğunda mal gibi oluyorsun abi,kız öyle dursa bile ona gülüyorsun" adama kaşlarımı çattım. "Sanane lan gülüş benim değilmi!" Adam geri adım attı. "Öyle abi ama şuan bu konumda herşeyi hazır ederdin ondan dedim" ellerimi masaya vurdum. "Bana bakın bambular bir kişide daha pusat aşık derlerse g*tünüzde dinamit patlatırım!" Adamlar korkuyla çekildi. Sıkıntı yoktu benim için yapabilirlerdi. Kendi aralarında mırıldandıgını sanıyorlardı bambular.

 

"Yapar"

 

"Vallaha yapar o adamlara yapan bizede yapar"

 

"Acırmıkı?"

 

"Denesene kardeş seni tutan yok"

 

"Hı ben malımya!"

 

"Değilmisin hırt"

 

Onlar kendi aralarında konuşurken ben amberi düşünmeye geçtim. Çok sorum vardı sorsam cevaplarmıydıkı?

 

Bana tekrar aşık olabilirmiydiki? Neden olmasındı.

 

Gönderdiğim çiçekleri ne yapıyordu ki???

 

Hele o ışıkta kızıl olan, karanlıkta ise simsiyah saçlarına kim ö*mezdi. O saçlar boynuma dolanıp asılsa sesim çıkmazdı. Daha doğrusu ondan gelen herşeye kabuldum.

 

Gitsem ne yapardı umursamırdıkı? Neden umursamasındı.

 

En son mal olacaktım kendime soru soruyordum. Ve kendi kendime cevaplıyordum.

 

Adamlar odadan çıkmıştı. İçeri bir kız girdi. Oda adamlarımdandı.Düz bir sesle konuştu. "Amber hanım o çiçeği g*tüne soksun patronunuz dedi" elimle götümü kontrol ettim. "Yerinde merak etme o dediğini yapar!" Kız bana inanılmaz gözlerle baktı. "Patron kız istemiyor zorlamasakmiki?" Kızın dediği bu cümleyle kıza döndüm. "Ben neye zorladım adın neydi?" Bu sefer kısık sesle cevap verdi. "Luna" kafamı aşağı yukarı salladım. "Luna" diyerek tekrar ettim. "Ben çimeni neye zorlamışım luna!" Bağırmamla kız irkildi. Sadece durdu. "Sevmiyosa sevmiyor ben seviyorum!" Kız bu kez daha çok irkildi. "Odadan çık!" Kız dediğim hızla çıktı.

 

Elim ayağım titriyordu. "Getirin lan parfümü!" adamlar elinde orta boyda bir parfüm şişesi ile odaya girdiler. Başım dönüyor, kusmak istiyordum. "Al abi" diyerek parfümü sıktı. Kırmızı olan gözlerimle adama döndüm. "Ulan g*t veren iki üç damla kalmış zaten ne b*ka sıktın!" Adam korkarak bakıyordu. "Çıkın!" Çıkmadılar "çıkın!" Diye bağırdımda çıktılar. Titreyen ellerle parfümü alıp kokusunu içime çektim, sıkmadan! Krizimi durduran bu kokuydu. Amberin kokusu çimen. Bizaat ona aitti. Bende önceden bir ceketi kalmıştı. O kalan kokuyu parfüm yaptırmıştım. Bir tane vardı. Parfümü yapan adam ö*dügü için başka kimse yapamamıştı. Titremelerim azalıyordu. Onun sayesinde o olmadan. Krizimi durduruyordum.

 

 

Bölüm sonuuuuu

 

Bölüm hakkında düşüncelerinizi alayımmmmmm

 

Diğer bölümde görüşmek üzereeeee

Loading...
0%