Yeni Üyelik
9.
Bölüm

9. Bölüm

@kitap_kizi

 

Hellooo

 

Ben geldimmmmm

 

!bu kitap tamamen kurgusallıktan oluşmuştur!

 

!bu bölüm şiddet ve darpta içermektedir!

 

🌟bölüme geçmeden önce oy vermisiniz?🌟

 

Bölümün keyfini çıkarınnnnn

 

9 bölüm.

 

(Yazarın anlatımıyla):

 

"Patroniçe, bulamadık" amber koltuğunu yavaşça döndürdü. "İyi" amberin sesi çok soğuk kanlı geliyordu. Adamlar tırsarak geri çekildiler. "Patroniçe?" Amber sakince ve yavaşça ayağa kalktı. Çekmecesini açtı. Ve elinde renkli zarflar çıkardı. Adamlara yürüdü. Elindeki kağıttan uzattı. "Seçin çocuklar!" Adamlar önce tereddüt ettiler ama her biri aldı. Amber geri çekildi. "Başla okumaya!"

 

Birinci adamın seçtiği kağıt siyahtı. Adam zor zar yutkunarak okudu. "Bedeni kesilecek, o kesilen yere kovalarca tuz basılacak!" Adam gözlerini kocaman açarak ambere yalvarmaya başladı. "Patroniçem nolur tıranğının arasındaki pisliği yiyim nolur yapma"

 

"Kes!,Adam iki oku!"

 

İkinci adam titreyen elleriyle zarfı inceledi. Zarf kırmızıydı. "Boynunun derisi kızgın bıçakla soyulucak eğer ölmezse asılacak!" Adam yutkunamadı.

 

"Adam üç oku!"

 

Adamın yüzü bembeyaz olmuştu. Seçtiği zarf mordu. "Canlı canlı parçalanacak ve bu parçaları ülkenin dört bir yanına dağıtılacak", adam şak diye bayılmıştı.

 

"Adam dört oku!"

 

Adam cesurca zarfı açtı. Amber kafasını sallayarak adamı izliyordu. Seçtiği renk maviydi. "Beş saat aralıksız buzlu suda tutulucak!" Adam cesur bakışına devam etti.

 

"G*te bak mavi zarfı kapmasından belliydi!"

 

"Şansa bak ***"

 

"Ben tek kelime dahi etmek istemiyorum!"

 

Amber haini hala bulamamıştı ve bu onu sinir ediyordu.

 

"Selom" amber direk içeri girdi. "Kes!" Drewin burnu kırılmış ayakları ise kökünden kesilmişti. Amber drewin saçlarına elini atmış kökünden çekmişti. Drewin ağzından kan geliyordu. Drew kendine engel olamadan güldü. "Ah! Amber hayallerini çalıştım demi senin!" Amber drewin karnına tekmesini geçirdi. "Evet p**" drew sırıtnasını kesmedi. "İyki engel olmuşum!" Amber Taha sert bir tekme geçirdi drewin karnına. Bu sefer drewin yüzü kıpkırmızı oldu." O a**** pusat gelmeseydi hala benimdin!" Amber ellerini beline koydu. "Fazla hayal alemindesin" drew ambere baktı ve derin bir iç çekti. "Tekrar olamaz mıyız?" Amber piskopat gibi gülmeye başladı. "senin o çenenin yayını çevire çevire s******" amber ellerini birbirine vurdu. "Evet ben pırıla bir söz vermiştim" drew gözlerini kocaman açtı. "Neydi?" Amber eline keskin bir bıçak aldı. "O p**** kafasından beynini çıkarıp köpeklere yedirecegim!" Drewin kanları işlevini kesti. "Yok ya yapmasın!" Amber elindeki bıçağı döndürdü. "Neden yapmayayım kimsin sen?" Aklına birşey gelmiş gibi durdu. "Doğru sen benim uğruna gençliğimi verdiğim mesleği elimden almıştın!" Drewin gözleri kocaman olmuş sadece amberin yapacaklarını bekliyordu.

 

Adamlar drewi tutmuştu hareket etmesin diye. Amber drewin beynine bıçağı tam dik açıyla soktu. Drew inledi ama ölmedi. Amber drewin kafatası derisini soymaya başladı. Drew inledi ve açıdan bayıldı. Amber devam etti. En sonunda drewin beynini kafasından çıkardı. "Köpekleri getirin!" Adamlar hemen köpekleri getirdiler. Getirilen köpekler Kangaldı. Amber drewin beynini ikiden ortaya kesti. Birini bir köpeğe birini bir köpeğe verdi. Amber pırıla verdiği sözü tutmuştu.

 

 

Bölüm sonu

 

Bölüm nasıldıııııııı

 

Diğer bölümde görüşmek üzereeeeee

Loading...
0%