Yeni Üyelik
3.
Bölüm

3. Bölüm

@kitap_kizi

Gerçekler 3 bölüm.

 

Üzerime mavi bir crop giymiştim. Altıma siyah kargo pantolonu çekmiş dışarı çıkmıştım.

 

Derin bir nefes aldım kulaklığımı kulağıma taktım. Dünkü adam karşıma çıktı. "titriyorsun iyimisin?" Kafamı salladım. "Anladım konuşmak istemiyorsun" adama baktım. Şuan yağmurun altında deliler gibi şarkı söyleyip dans etmek istiyordum. Ama sesimi benden çalmışlardı. Çantamdan kağıt kalem çıkarıp yazdım.

 

 

"Benimi takip ediyorsun?" Adam yazıya baktı. "Hayır,yanlış anladın ben sınıf arkadaşın Ali!" Tekrar bir cümle yazdım. "Sürekli dibimdesin!" Adam yazıyı okudu. "Neden konuşmak yerine yazıyorsun asila?" Derin bir nefes aldım. "Konuşamıyorum!" Ali'nin kaşları çatıldı. "Neden?" Yazdım. "Küçükken bir sebepten dolayı korkmuştum ve bir daha konuşamamışım!" Ali gözlerime baktı. "Zor olmalı!" Kafamı salladıp son bir cümle yazdım. "Dibimden git, hislerin varsa bile umrumda değil!" Ali'nin kaşları çatıldı. Gözleri doldu. Gerçekten beni seviyormuydu?"tamam miusa!" Kaşlarım çatıldı. "Miusa?"

Ali derin bir nefes aldı. "Konuşmayıyorsun ya ondan!" Kafamı salladım. "Görüşürüz Ali!" Ali güldü. "Görüşürüz miusa!"

 

Sınıfa adım atmala bütün gözler bana döndü. Bir çocuğun ağızı açık kalmıştı. Bura yeni okulumdu. " çok güzel kız bana bakarmıkı?" Kumral dalgalı saçlı bir çocuktu. "Mal sana bakarmı kaç kişi teklif ediyordur!" Aslında hiç kimse çıkma teklifi etmemişti. Ali kapşonunu takmış yanımdan sesizce geçip gitmişti. Sırama oturdum. Hoca geldi ve yer değiştireceğini söyledi. herkes ayağa kalktı ve tahtanın önüne geçmeye başladı. Hoca Ali'yi öğretmenler masasının karşısındaki üçüncü sıraya koydu. Ali'nin yanındada beni oturtu. Ali'nin yanında eskiden oturan kız. "Hocam olmadiki?" Dedi. Hoca zaten herkes itraz etti diye sinirlenmişti o kızın itarzıda son damla olmuştu. "Neden kızım?" Kız başkalarını aoiye çevirdi. Ali birşey çiziyordu. "Hocam...?" Kız bişey diyemedi. "Oğlum kapşonunu indir!" Ali kapşonunu indirdi. Ali'nin yeşil gözleri çok güzeldi. Ve simsiyah saçları mükemmeldi.

 

"Niye öyle bakıyorsun?" Hoca herkesi yerine yerleştirmişti. O kız ise inatla Ali'ye bakmaya devam ediyordu.

 

Kağıta yazdım."nasıl bakıyorum?"

 

"Mala bakar gibi!" Ali'nin dediği cümle ile kıkırdadım. Kızın kaşları çatıldı.

 

Bana bak asila bu kız Ali'yi seviyor olmasınnn yollarım haaaaa

 

İç sesim yine iş başındayıdı. "O kız sevgilinmi?" Ali yumruklarını sıktı. "Hayır plotoniğim!" Bir kızın plotonik olması baya garipti. Helede bir erkek için.

 

"Peki senin sevdiğin varmı?" Sırıtım. "Evet hemde çok var!" Kağıda yazdığımda Ali'nin omuzları çöktü. "Biden fazlamı?" Kafamı evet anlamında salladım. "Tanıyor muyum?"

 

"Bilmem bekli duymuşsundur!" Yazdım. "Göster" dediğinde kitap okuma uygulamasını açtım. Ve isimleri gösterdim. Kaşları çatıldı. Anlını sıvazladı. "Evet duydum!" Güldüm. "Yani olmayan kişileremi aşıksın?" Kaşlarım çatıldı. Omuzuna bir tane geçirdim. "Ne vuruyorsun kızım!" Bir tane daha vurdum. "Onlar gerçek birkerem!" Yazınca Güldü. "Hehe" dedi...

 

Loading...
0%