Yeni Üyelik
6.
Bölüm

6. Bölüm

@kitap_kizi

Gerçekler 6 bölüm.

 

Evdeydim ve kafam deliler gibi ağrıyordu. Telefonuma bildirim düşünce elime aldım

Aliydi umursamadan telefonu kenara koydum. Aramaya başladı. Engelledim.

 

Başka bir numara yazdı.

 

Bilinmeyen numara: niye engelledin beni miusa!

 

Bu numarayıda engelledim.

 

Şarkı açıp saçlarımı ördüm saçlarımı hiç kestirmemiştim,makası elime aldım. Saçımı kestim saçlar anıları saklardı. Ben eski anılarımı istemiyordum.

 

Yarın okula gitmeye hazırlandım üzerime siyah takım giyip saçımı sleek bun yaptım, bir rimel sürüp çıktım. Kulağımı taktım yener çekvikin hüznü hecem şarkısını açtım.

 

Kulaklığı çıkarmadım. Sınıfa girince bana bakıp konuştular ama kulaklığım yüzünden duymadım.

 

Ali sınıfa kırmızı gözlerle girdi.

 

Erkek ağlamaz diyen yalan diyo

 

Masaya oturup bana baktı. "Naptın?" Dedi kulağıma. Kulaklığı tamamen indirdim. "İyi" yüzüne gülümseme yayılıdı. "Neden engelledin?" Kağıtı alıp yazdım. "İstemedim!" Ali "neyi?" Dedi. "Seni" Ali'nin gözleri tekrar bulanıklaştı. "Nerden anladın?" Kaşlarım çatıldı. "Neyi?" Ali gözlerime baktı. "Seni sevdiğimi!" Kalbim durdu sandım demek o yüzden hep yanımdaydı. "Sevmek her yiğidin harcı değil" devam etti konuşmaya "seni sevmekle olmuyor seni seviyorum demek için onun her özelliğini bilmesi gerekir. Seni senden daha iyi tanıyorum" kafamı salladım. "En sevdiğim renk?" Beklemeden cevap verdi. "Siyah"

 

"En sevdiğim yemek?"

 

"Sarma"

 

Önüme döndüm."klasik sorular bunlar?!" Ali'ye sakince baktım. "Yani?" Güldü. "Sen herkes değilsin!" Bu sefer ben güldüm. "Ben senin hayatının ortasına koyabiliceğin biri değilim" kaşları çatıldı."neden?"

 

"Hayatımı bilmeden hayatıma girme!" Alo derin bir iç çekti. "Dediğim gibi seni senden daha iyi tanıyorum" asilanın kaşları çatıldı. "Aynen ondan" diyerek Ali'yi geride bıraktı.

 

Ali yani Alphan asilayı aşık etmek yerine kendi aşık oluyordu. Alphan bir askerdi. Yaşı ve yüzü nedeniyle liseli ergenler benziyorduki buda işine geliyordu. Yirmi sekiz yaşındaki adam on sekiz yaşındaki kıza aşık oluyordu ve bu ihtimal onu delirtiyordu. Yari yoktu. Asila son konuşmada onun yüzünü geç eline bile bakmıyordu. Aliyi bir hiç olarak görüyordu ki bunu çok s*keten buluyordu.

 

5 gün sonra...

​​​

Asila kendini toparlanmış derslerine iyice adapte olmuştu. Ali ise onu nasıl aşık edeceğini düşünüyordu o konuşmadan sonra...

Loading...
0%